Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Ήρθε η ώρα….. Ελληνάρα…… & Ελληνάρισσα….. θα σε πολεμάνε όπως την σάρισσα και θα αντέχεις όπως την υπομονετική αντισάρισσα…..

 


Ήρθε η ώρα….. Ελληνάρα…… & Ελληνάρισσα….. θα σε πολεμάνε όπως την σάρισσα και θα αντέχεις όπως την υπομονετική αντισάρισσα…..

Ο φίλος ο Κώστας μου ανάρτησε το βίντεο στο τέλος. Αυτοκίνητα σε πλήρη ηλεκτρονικό έλεγχο, όπως θα είσαι κ’ εσύ αν συναινέσεις και γίνεις ηλεκτρονικός. Από την μια αγαπάς τη ζωή από την άλλη τη μαγκιά ενώ άλλοι τη ψυχή. Θυμάσαι σε πόσα άρθρα σου το έγραψα και ανάλυσα από πάσα σκοπιά και λεπτομέρεια, πριν καν φανούν πολλά απ’ αυτά.

Πάντοτε θαύμαζες τους προγόνους σου, ήρθε η ώρα να αποδείξεις ότι είσαι υιός και θυγατέρα τους, όχι μόνον λόγια αλλά και πράξεις!

Οι πρόγονοι σου ήξευραν μόνον ένα πράγμα, δεν το εξεδιάλυνες; Να αψηφούν τον θάνατον και συνταυτοχρόνως να περιφρονούν τη ζωή, όχι όλοι, αυτοί ή κάποιοι απ’ αυτούς που εν δικαίω θαυμάζεις! Λοιπόν, εσύ τι αποφάσισες;

ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ Ή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ό,ΤΙ ΓΕΝΕΙ; Το νέον και προαιώνιον ελληνικόν σύνθημαν…..

Είπαμε το ηλεκτρονικό είναι φως και δεν μπορείς να του παραβγείς στο τρέξιμο, μην λέμε μπαρούφες.

Εάν όμως είσαι πανούργος ευφΐας Ελληνικής, εάν υπάρχει μία διέξοδος [εκτός από την κωλοφαρδύα αλλά πρέπει να είσαι κατσελλάκης, χαχαχαχα], είναι Ο Θεός. Εάν δι’ εσένα δεν Ζη, τζάμπα ανησυχείς και κατά την άποψη μου αν ζούσες τζάμπα θα ήταν καλό αλλά θα έχει και συνέπειες.

Εάν δι’ εσένα δεν Ζη Θεός, τότε συνέχισε ό,τι και αν κάνεις εις τον ίδιον κατάλακκον παρονομαστή…..

Εάν Ζη Θεός δι’ εσένα, απλούστατα, αρνήθου τον κόσμον που είναι αχαλίνωτος Πανδώρας αισχρής και φρικτής ηλεκτρονικός κόσμος.

Θυμάσαι που έγραφα η θέληση, η βούληση & η σκέψη τρέχουν πολύ γρηγορότερα από το φως;

Δεν το πίστευες;

Ισχύει κυριολεκτικώς !

Δεν μπορεί να σ’ εξαναγκάσει παρά μόνον μέσω του σώματος και των παθών και αγάπης να ζης , διά να αλλάξεις γνώμη και να συναινέσεις διά θελήσεως, βουλήσεως και σκέψεως…..

Εάν το πράξεις , τότε είσαι εις την Σφαίρα Του Ζώντος Τριαδικού Θεού, απλά πραγματάκια για φοιτητούδια Υπερπανεπιστημίου, άντε και καλόν αντάμωμα…..

Όσους τους βλέπετε να κατατρύχουν και καταδιώκουν ασύστολα άμεσα ή έμμεσα και με διπλωμματίες τους πτωχούς, καταδιωγμένους, φιλήσυχους, μην τους νουθετείτε, ή μάλλον όταν τους νουθετείτε λαμβάνετε μισθόν αλλά να γνωρίζετε Ο Θεός δεν θα τους αφήσει να σας πιστεύσουν, το λέγει Ο Χριστός! Εάν πάλαι τους διαλέξετε και ειπείτε αυτούς δεν θα τους ανοίξω τα μάτια όχι επειδή τους φθονείτε αλλά επειδή τους απεχθάνεστε που απεχθάνονται, περιφρονούν και βλασφημούν άμεσα και έμμεσα, συνειδητά και ασυνείδητα, συναισθητά και ασυναίσθητα και με τας πράξεις και βιωτάς των Τον Θεόν, πάλαι λαμβάνετε μισθόν, επειδή πολεμάτε τα βδελύγματα της βλασφημίας….

Γνωρίζεις πόσον μεγάλη προσβολή είναι διά τον τεχνολόγον έκπτωσον άγγελον να τον νικήσεις πρωτόγονα ενώ αυτός θα πετάει με ηλεκτρονικά; Χαχαχαχα, αλλά αυτό το χαχαχαχα μπορεί να συνοδευτεί με θλίψεις [πιέσεις που είναι συνώνυμες με τες λύπες]……

Έναν σύνθημαν υπήρχε πάντοτε: ΨΥΧΟΣΩΤΗΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Όλα τ’ άλλα κουρουφέξαλλα που σε απασχολούν διά να μην φθάσεις ποτέ στο πρώτο και ποτέ στο δεύτερο…. Καθότι, εάν δεν σωθεί η ψυχή καλύτερα να μην είχε γεννηθεί και καλύτερα να μην ζη ……………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις