Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Έξω φρενών με τον Λιάγκα – «Σεβασμός στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου, δεν έχω δει ποτέ την κυρία» [βίντεο]

Στέφανος Κασσελάκης: Την οργισμένη αντίδραση του υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσαν όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με μια κυρία που παρουσιάστηκε ως γιαγιά του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Facebook ζήτησε σεβασμό στη μνήμη των δυο γιαγιάδων του και τόνισε ότι την κυρία που παρουσιάστηκε ως γιαγιά του δεν την έχει δει ποτέ του.

Έγραψε: «Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας».

Στέφανος Κασσελάκης: Τι αποκάλυψε συγγενής του 

Μία συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 δίνοντας τις καλύτερές της ευχές στον Στέφανο, αλλά δηλώνοντας ότι η ίδια ψηφίζει ΝΔ και λέγοντας μεταξύ άλλων ότι και ο Στέφανος Κασσελάκης ΝΔ ήταν!

Η κυρία Ελένη εξήγησε τη συγγένειά της με τον Στέφανο Κασσελάκη και στη συνέχει αυθόρμητα περιέγραψε τα συναισθήματά της μίλησε για την οικογένεια του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά τον ίδιο.


«Εγώ το λέω, ψηφίζω ΝΔ και αυτός ΝΔ ήταν», λέει η «γιαγιά» για τον Στέφανο Κασσελάκη

«O προππάπος του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοιτάξτε οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα.

Ηταν ευφυέστατοι άνθρωποι, η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυϊα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκ, αλλά είναι και αυτή καθηγήτρια πανεπιστημίου, είναι ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της».

Οταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για τα συναισθήματά της για τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Ομως τον θαυμάζω για την ευφυία του. Τον θαυμάζω και τον προσεύχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ηρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις