Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτός ο σκύλος ζει μια ονειρεμένη ζωή: Ελβετικός Λευκός Ποιμενικός ζει τη ζωή στο έπακρο με τον μηχανόβιο ιδιοκτήτη του


 Τα σκυλιά είναι συνηθισμένα στα ταξίδια. Ορισμένα ξεκινούν μεγάλα οδικά ταξίδια με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ άλλα έχουν κάνει  ήρεμα πτήσεις με αεροπλάνο και δρομολόγια με τρένα. Αυτό όμως που δεν έχουμε δει είναι ένας σκύλος να ζει τη ζωή του στην μοτοσικλέτα. Λοιπόν, αυτό ισχύει μέχρι τώρα.

Η χρήστης του TikTok @goruffly ταξιδεύει σε όλη τη χώρα πάνω σε μια μοτοσικλέτα και στην πλάτη της είναι προσαρτημένος ο σκύλος της με το όνομα Whimsy. Αυτό το κλιπ δείχνει την Whimsy να κάνει την πρώτη της βόλτα.

Ας πούμε ότι είναι πολύ πιο cool από όλους εμάς μαζί. Ρίξτε μια ματιά!

Εντάξει, να είστε ειλικρινείς, έχετε δει ποτέ πιο κουλ σκύλο από αυτό;! Για αρχή, δεν βλέπετε απαραίτητα πολύ συχνά ελβετικούς λευκούς ποιμενικούς στις Η.Π.Α. Αυτή η ράτσα σκύλων εισήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1970. Και δεύτερον, πότε έχετε δει ποτέ σκύλους να καβαλάνε μοτοσικλέτες; Αυτό είναι ένα στο εκατομμύριο!

Αυτή η μαμά του σκύλου συνηθίζει σιγά σιγά τον Whimspy να οδηγεί μοτοσικλέτα πριν βγουν μαζί. Πρώτα έβαλε τον σκύλο της να συνηθίσει να κάθεται στο κρεβάτι που θα στερεωθεί στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας στο εσωτερικό της. Ο σκύλος πήρε ακόμη και έναν υπνάκο σε αυτό. Στη συνέχεια, την έδεσε μέσα και την άφησε να βολευτεί με αυτό πάνω στη μοτοσικλέτα. Όταν ο σκύλος έδειξε ότι είχε ακόμα ενέργεια και συγκέντρωση, τότε ήταν που ο ιδιοκτήτης αυτός πήρε την Wimshpy για την πρώτη της βόλτα. Και από ό,τι φαίνεται, περνούσε την καλύτερη στιγμή της ζωής της! Πρόκειται να δει περισσότερα από τον κόσμο από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι.

Όσο ασυνήθιστο κι αν είναι να δει κανείς έναν σκύλο πάνω σε μοτοσικλέτα, δεν είναι αδύνατο.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές ράτσες που πραγματικά απολαμβάνουν τη ζωή στην άγρια πλευρά. Οι καλύτερες ράτσες σκύλων για βόλτες με ποδήλατο περιλαμβάνουν τα Μπιτσόν, τα Σι Τζου, τα Παγκ, τα Καβαλιέρε, τα Χαβανέζ, τα Μαλτέζ και τα Γιόρκια. Φυσικά, τα μεγάλα σκυλιά μπορούν επίσης να απολαύσουν βόλτες με μοτοσικλέτα. Απλώς μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να χωρέσουν στα καθίσματα. Απλά να θυμάστε πάντα τους κανόνες ασφαλείας, όπως οι ιμάντες και τα γυαλιά για τα γούνινα μωρά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις