Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Έρωτες, πάθη, σεξ, σκάνδαλα και εξουσία – Πίσω από τις κουρτίνες του Δημοκρατικού Κόμματος


 To βαθύ κράτος (Deep state) και η επιλογή των ηγετών κυρίως στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ με κριτήριο τα πάθη και τις εξαρτήσεις τους;

Πράγματι οι Biden, Obama και οι Clintons έχουν πολύ ιδιαίτερες ζωές όσο κι εάν προσπάθησαν να τις κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα. Απέτυχαν κι εδώ ευθύνονται μάλλον τα ατίθασα πάθη τους.

Πάμε λοιπόν μια βόλτα στο θαυμαστό κόσμο των 3 τελευταίων ηγετών του Δημοκρατικού Κόμματος που βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο ως άτυποι πλανητάρχες ξεκινώντας με τα οικογενειακά πάθη των Bidens τα οποία θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν σε video στη κατηγορία Family Taboo.

Με νέα ανακοίνωσή του με ημερομηνία 12 Σεπτεμβρίου 2023 ο Πρόεδρος Biden καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να κάνουν μία ακόμη δόση ώστε να επικαιροποιήσουν το εμβόλιο COVID-19!

Όπως αντιλαμβάνεστε κάτι δεν πάει καλά εδώ και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο.

Kαι ο λόγος δεν έχει να κάνει με τα κέρδη της Pfizer ή της Moderna αλλά με την διαρκή επιδίωξη της ατζέντας 2030 να μονιμοποιηθεί ο διαρκής εμβολιασμός COVID παρά τις δραματικές παρενέργειες των εμβολίων.

Ο Biden μοιάζει να έχει υποβολείς οι οποίοι πάση θυσία θέλουν να πετύχουν έναν ακόμη εμβολιασμό με τα εμβόλια COVID!

«Από την ανάληψη των καθηκόντων μου, η κυβέρνησή μου έχει σημειώσει ιστορική πρόοδο στην ικανότητά μας να διαχειριζόμαστε τον COVID-19, ώστε να μην διαταράσσει πλέον ουσιαστικά τη ζωή μας. Σήμερα σηματοδοτεί άλλο ένα σημαντικό ορόσημο.

Μετά από μια ανεξάρτητη επιστημονική ανασκόπηση, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων-Food and Drug Administration και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων-Centers for Disease Control and Prevention έχουν πλέον εξουσιοδοτήσει, εγκρίνει και συστήσει σε όλους ηλικίας 6 μηνών και άνω να κάνουν ένα ενημερωμένο εμβόλιο για τον COVID-19 για προστασία από σοβαρές ασθένειες αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Η σημερινή ανακοίνωση σημαίνει επίσης ότι έχουμε πλέον ανοσοποιήσεις και για τους τρεις κύριους εποχικούς ιούς του αναπνευστικού – COVID-19, γρίπη και RSV.

Καθώς οδεύουμε προς το φθινόπωρο και τον χειμώνα, βρισκόμαστε στην ισχυρότερη θέση μας ακόμα με περισσότερα εργαλεία και συστήματα διαθέσιμα από ποτέ – συμπεριλαμβανομένων ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων, ευρέως διαθέσιμων δοκιμών στο σπίτι και αποτελεσματικών θεραπειών.

Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 παραμένει η πιο σημαντική προστασία για την αποφυγή νοσηλείας, μακροχρόνιων επιπλοκών υγείας και θανάτου. Ενθαρρύνω όλους τους Αμερικανούς να παραμένουν ενημερωμένοι για τα εμβόλιά τους».

Στην εικόνα μπορείτε να δείτε ένα από τα συνήθη φιλιά που ανταλλάσουν παππούς και εγγονή στις εκπαιδευτικές ταινίες pure taboo

Kαθώς ακόμη και ο Brian Stelter του φιλικού CNN υποστηρίζει ότι το σκάνδαλο του φορητού υπολογιστή του Hunter Biden είναι «πραγματικό πρόβλημα» για τον Joe Biden και «όχι απλώς μια ιστορία των δεξιών μέσων ενημέρωσης» που μπορεί να εμποδίσει την υποψηφιότητα του Βiden για το 2024 το οικογενειακό porno της οικογένειας Biden βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο είναι η νεαρή ανιψιά και εγγονή αντίστοιχα των Hunter και Joe Biden, Natalie Biden.

Ο Ηunter εμφανίζεται να έχει τέτοια σχέση με την 14χρονη ανιψιά του Natalie ώστε να μοιράζεται και το κρεβάτι του μαζί της, ενώ η ίδια σε δημόσιες εμφανίσεις εμφανίζεται να είναι αδυναμία και του παππού της και πλανητάρχη Joe Biden η μοναδική αποστολή του οποίου-όπως όλα δείχνουν-ήταν να εμβολιάσει με τα θανάσιμα εμβόλια COVID το πληθυσμό των ΗΠΑ, να διαλύσει με εργαλείο τους μετανάστες και τους δικαιωματιστές τον κοινωνικό ιστό της χώρας του και να αυξήσει τα κεφάλαια για τη κλιματική αλλαγή.

Δεκάδες πρώην αξιωματούχοι των Υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι η ιστορία του φορητού υπολογιστή ήταν ρωσική παραπληροφόρηση ενόψει των γενικών εκλογών του 2020.

Κατά τη διάρκεια ενός τμήματος στην εκπομπή “Αξιόπιστες πηγές” του CNN την Κυριακή, ο οικοδεσπότης Brian Stelter συζήτησε το γεγονός ότι ο Hunter Biden βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή έρευνα με τον καλεσμένο του Michael LaRosa, πρώην γραμματέα Τύπου της Πρώτης Κυρίας Jill Biden.

Η συζήτηση πυροδοτήθηκε όταν ο Stelter αναφέρθηκε σε μια στήλη των New York Times της Maureen Dowd που προέτρεπε τον πρόεδρο να μην είναι υποψήφιος για επανεκλογή. Στη συνέχεια ανέφερε το Υπουργείο Δικαιοσύνης που εξετάζει τις εικαζόμενες φορολογικές παραβάσεις και τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Hunter.

«Τι γίνεται με τον γιο του;» ρώτησε ο Stelter. “Τι γίνεται με τον Hunter; Ο Hunter είναι υπό ομοσπονδιακή έρευνα, οι κατηγορίες μπορεί να έρθουν ανά πάσα στιγμή, αυτό δεν είναι απλώς μια ιστορία των δεξιών μέσων ενημέρωσης. Αυτό είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για τους Βiden.”

«Θα μπορούσε να αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος για επανεκλογή δεδομένου του γιου του;» ρώτησε ο Stelter. «Κοιτάξτε, παίρνουν αποφάσεις ως οικογένεια και θα πάρουν αυτήν την απόφαση όταν έρθει η ώρα», απάντησε o LaRosa.

Ενόψει των εκλογών του 2020, η ιστορία του Hunter Biden για τον φορητό υπολογιστή χαρακτηρίστηκε ψευδώς “ρωσική παραπληροφόρηση” από δεκάδες πρώην αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών. Το Twitter, το Facebook και άλλες πλατφόρμες απέκλεισαν την ιστορία εμποδίζοντας τους ανθρώπους να κοινοποιήσουν τον σύνδεσμο προς το άρθρο της New York Post που απεκάλυπτε το θέμα και ντοκουμέντα από τον υπολογιστή του Hunter.

Aνάμεσα στα ντοκουμέντα υπέρχει και άφθονο υλικό που έρχεται να επιβεβαιώσει την πρώην σύζυγο του Hunter, Ηalie η οποία στο βιβλίο της ισχυρίζεται ότι ο Hunter είχε σεξουαλικά ακατάλληλη σχέση με την 14χρονη τότε ανιψιά του. Mόνο που και η ίδια παρόλο που ήταν σύζυγος του νεκρού αδελφού του βρέθηκε μετά τον θάνατο του Beau να έχει σχέση με τον Hunter!

Κατά παράβαση του νόμου υποχρεωτικής αναφοράς του Delaware για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, ένας επιχειρηματικός εταίρος του Hunter Biden καθώς και ο πρώην ψυχίατρος του πρώτου γιου δεν ανέφεραν τους ισχυρισμούς της Hallie ότι ο Ηunter είχε «σεξουαλικά ακατάλληλη σχέση» με τη 14χρονη ανιψιά του κόρη του νεκρού αδελφού του.

Στις 11 Ιουλίου 2018, ο Ηunter εμφανίζεται να μιλά με τον πρώην συνέταιρό του, τον καταδικασμένο εγκληματία Devon Archer: «Ναι, φαίνεται σαν μια ατελείωτη δοκιμασία της λογικής μου. Το να μισείς τόσο πολύ όσο να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι πολύ επικίνδυνο. Η Ηalie δεν με αφήνει να δω τη Νatalie χωρίς τον πατέρα μου παρών. Μπορείς να το φανταστείς; Αυτό το γαμημένο με εμποδίζει να μιλήσω ή να βρεθώ κοντά στη Νatalie. H Natalie βρίσκεται πολύ συχνά στο επίκεντρο των συνομιλιών του Joe Biden με τον γιο του Hunter».

Στις 14 Ιουλίου 2018, ο Hunter παραπονιέται στον πατέρα του Joe με επίκεντρο τη 14χρονη ανιψιά του: «Και παρεμπιπτόντως είπε στη Νatalie ότι μπορώ να τη δω οποιαδήποτε στιγμή, αλλά ότι θέλεις να είσαι εκεί για την προστασία της. Η Naomi δεν μπορεί να το κάνει γιατί μπορώ να χειραγωγήσω τη Νaomi μέσω εκφοβισμού και να κάνω ό,τι θέλω στη Νatalie…».

Ο αείμνηστος Beau Biden, ο οποίος ήταν ο πατέρας του φερόμενου ανήλικου θύματος του Hunter, έφερε τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά των παιδιών στο επίκεντρο των οκτώ ετών του ως Γενικός Εισαγγελέας του Delaware, μετά την επιτυχή δίωξη ενός παιδίατρου που καταδικάστηκε για σεξουαλική επαφή με περισσότερα από 80 παιδιά.

Ο Beau, ο οποίος πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου το 2015, εξήγησε τα στατιστικά στοιχεία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε μια ομιλία του: «Η χώρα μας πρέπει να καταλάβει ότι ένα στα τέσσερα κορίτσια υφίσταται σεξουαλική επίθεση πριν γίνει δεκαοκτώ. Ένα στα έξι αγόρια δέχεται σεξουαλική επίθεση πριν γίνει δεκαοκτώ. Μόνο ένα στα δέκα από αυτά τα παιδιά το αναφέρει ποτέ επειδή εννέα στους δέκα από τους δράστες γνωρίζουν το θύμα ή έχουν οικεία σχέση με το θύμα».

«Το Delaware έχει μια υποχρεωτική απαίτηση αναφοράς. Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι τα παιδιά δεν είναι υπεύθυνα για την προστασία του εαυτού τους – οι ενήλικες είναι. Και, γι’ αυτό, στο Delaware έχουμε έναν υποχρεωτικό νόμο αναφοράς που λέει ότι εάν υποψιάζεστε εύλογα ότι ένα παιδί κακοποιείται ή παραμελείται, έχετε υποχρεωτικό καθήκον να το αναφέρετε στις αρχές επιβολής του νόμου», συνέχισε.

«Η ευημερία και η ευημερία ενός παιδιού είναι δική μας υπόθεση… Όταν το βλέπετε αυτό, μην αποστρέφετε τα μάτια σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας για να παρέμβετε και να βοηθήσετε και κάντε κάτι γι’ αυτό. Όχι μόνο επειδή είναι το σωστό, αλλά γιατί το επιβάλει και ο νόμος».

«Eδωσα στον Οbama 250 δολάρια να αγοράσει κοκαΐνη. ‘Οταν επέστρεψε στη λιμουζίνα έσκυψα και…»

Καταδικασμένος απατεώνας-σύμφωνα με τη Dailymail.com-ισχυρίζεται ότι έκανε sex με κοκαΐνη με τον Obama δύο φορές στο Σικάγο το 1999.

O Larry Sinclair ισχυρίζεται ότι γνωρίστηκαν μέσω ενός οδηγού taxi λιμουζίνας και συνευράθηκαν στο πίσω μέρος της λιμουζίνας του – πριν ο Barack επιστρέψει για περισσότερα στο ξενοδοχείο του επόμενη μέρα.

O Larry Sinclair μίλησε στον Tucker Carlson με τη συνέντευξη στο X. να έχει εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο Sinclair ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του την Τετάρτη ότι πήρε κοκαΐνη με τον Barack Obama και του έκανε στοματικό σεξ δύο φορές στο Σικάγο το 1999.

Ο Larry Sinclair ισχυρίστηκε ότι γνώρισε τον Obama μέσω ενός οδηγού λιμουζίνας, ο οποίος γνώριζε τον τότε εκπρόσωπο του Ιλινόις.

Ισχυρίστηκε ότι ο Obama κάπνισε κρακ μαζί του και στη συνέχεια ο Sinclair του έκανε στοματικό σεξ. Υποστήριξε επίσης ότι την επόμενη μέρα εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο που έμεινε ο Obama και η ίδια ρουτίνα επαναλήφθηκε.

Ο Sinclair είπε ότι ήταν σίγουρος ότι ο Obama είχε κάνει σεξ με άντρες στο παρελθόν και κάπνιζε κρακ στο παρελθόν.

Είπε ότι ήξερε ότι ο Obama ήταν παντρεμένος, αλλά ο γάμος ήταν προβληματικός και τον περιέγραψε ως «απατεώνα».

Ο καταδικασμένος απατεώνας Larry Sinclair (αριστερά) εμφανίστηκε στην εκπομπή του Tucker Carlson στο X το βράδυ της Τετάρτης για να αναβιώσει τους μακροχρόνιους ισχυρισμούς του για σεξ με τον Barack Obama.

Ο γεννημένος στη Νότια Καρολίνα Larry Sinclair δημοσίευσε μόνος του ένα βιβλίο με τίτλο: «Barack Obama & Larry Sinclair: Cocaine, Sex, Lies & Murder?»

Ο Sinclair, ο οποίος μεγάλωσε στη Νότια Καρολίνα και τώρα ζει στο Μεξικό, είπε ότι ζούσε στο Κολοράντο εκείνη την εποχή και πήγε στο Σικάγο.

«Ήμουν στην πόλη για μερικές νύχτες και σίγουρα έψαχνα για πάρτι», είπε. «Δεν υπήρχε αμφιβολία για αυτό που έψαχνα».

Είπε ότι τον πήρε ένας οδηγός λιμουζίνας και τον σύστησε στον Obama. «Ο οδηγός σίγουρα τον γνώριζε, όπως είπε ότι ήταν φίλος.

«Μόλις ανακάλυψα αργότερα από έναν δημοσιογράφο από το Bloomberg News, ότι η εταιρεία λιμουζίνας είχε συναλλαγές με τον Tony Rezko».

Ο γεννημένος στη Συρία Rezko ήταν ένας διαβόητος δωρητής των Δημοκρατικών, ο οποίος συνέβαλε στην εκστρατεία του Obama. Αργότερα φυλακίστηκε για πολλαπλές κατηγορίες απάτης.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και η Michelle Obama εμφανίστηκαν στο US Open την περασμένη εβδομάδα. Είναι παντρεμένοι από το 1992 και έχουν δύο κόρες

Ο Sinclair, είπε ότι αυτός και ο Obama πήγαν σε ένα «πολυτελές, ήσυχο» μπαρ, το οποίο δεν μπορούσε να ονομάσει – αλλά «όπου τα γυαλιά είχαν τρία X». Ο Sinclair είπε ότι δεν είχε ιδέα ότι ο Οbama ήταν πολιτικός.

Ο απατεώνας είπε ότι είπε στον Οbama ότι ήταν κουρασμένος και «ήθελε κάτι να ξυπνήσει» και ο Οbama κατάλαβε αμέσως ότι εννοούσε κοκαΐνη και του είπε ότι μπορούσε να την αγοράσει.

«Δεν είχα ιδέα ότι ήταν εκπρόσωπος στο Illinois House. Απλώς ήξερα ότι υποτίθεται ότι ήταν παντρεμένος και εκείνη τη στιγμή αντιμετώπιζε κάποια θέματα στο γάμο», είπε ο Sinclair.

Είπε ότι επέστρεψαν στη λιμουζίνα, οδηγήθηκαν σε ένα μέρος όπου μπορούσαν να αγοράσουν κοκαΐνη. Ο Sinclair είπε ότι έδωσε στον Ομπάμα 250 δολάρια για να αγοράσει κοκαΐνη: Ο Οbama βγήκε έξω, επέστρεψε στη λιμουζίνα και μετά πήραν τα ναρκωτικά.

Ο Sinclair ισχυρίζεται ότι ο Οbama κάπνιζε το ναρκωτικό, ενώ εκείνος το ρουφούσε. Ο Sinclair είπε ότι, αφού πήραν και οι δύο κοκαΐνη, ο Sinclair άρχισε να χαϊδεύει τον μηρό του Obama.

«Τότε τον χτύπησες», είπε ο Carlson. «Έμοιαζε σοκαρισμένος από αυτό;» Ο Sinclair απάντησε: «Καθόλου».

Aπλά τους αναθέτουν ειδικές αποστολές. Ο Biden απαιτούσε καθημερινά σχεδόν επί 3 χρόνια από τους συμπολίτες τους να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19.

Aυτή ήταν προφανώς μία από τις 2-3 αποστολές που ανέλαβα να φέρει σε πέρας σύμφωνα με τις υποδείξεις του βαθέως κράτους των ΗΠΑ όπως υποστηρίζει ο Tucker Carlson πρώην παρουσιαστής του FOX news ο οποίος επειδή υποστήριζε αυτού του είδους τις απόψεις βρέθηκε εκτός καναλιού.

Η οικογένεια Biden είναι βαθιά διεφθαρμένη.

Ακόμη και οι Νew York Times-η μηντιακή ναυαρχίδα των “ειδικών αποστολών”- αναγκάζονται πλέον να δημοσιεύουν σχετικά ρεπορτάζ όπως θα δείτε στη συνέχεια. Αλλά το πιο καυτό θέμα των ημερών στις ΗΠΑ είναι οι επιστολές του νεαρού Barack Obama o οποίος έγραφε το 1982 σε επιστολή του σε μία πρώην κοπέλα του:

-Κάνω έρωτα με άντρες καθημερινά, αλλά με τη φαντασία μου», έγραψε ο Obama το 1982 σε μια επιστολή του σε μια πρώην κοπέλα.

O 21χρονος Barack Obama είπε ότι φαντάζεται να κάνει έρωτα με άντρες στο κεφάλι του, σύμφωνα με ένα από τα παλιά του γράμματα.

Ο πρώην Πρόεδρος Barack Obama έγραψε για το δικό του «ανδρόγυνο» μυαλό και «και το να κάνει έρωτα με τους άντρες καθημερινά, αλλά κατά τη φαντασία μου», σύμφωνα με το διασκευασμένο τμήμα μιας διαβόητης πλέον επιστολής του 1982, που έλαβε η The Post.

Η επιστολή άνω των 40 ετών σε μια πρώην κοπέλα επανήλθε πρόσφατα αφού ο βιογράφος του Obama, David Garrow έδωσε μια μακρά και περιεκτική συνέντευξη για τον άλλοτε επικεφαλής του Λευκού Οίκου.

«Σε ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι αυτή είναι μια προσπάθεια απομάκρυνσης από το παρόν, μια άρνηση ίσως να διαιωνιστεί η ατελείωτη φάρσα της επίγειας ζωής. Βλέπετε, κάνω έρωτα με άντρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία», έγραψε ο Obama, τότε 21 ετών, στην Alex McNear τον Νοέμβριο του 1982.

«Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω να το κάνω περισσότερο μέχρι να μπορέσω να σκεφτώ με όρους ανθρώπου, όχι γυναίκες σε αντίθεση με άντρες. Αλλά, επιστρέφοντας στο σώμα, βλέπω ότι με έχουν κάνει άντρα και σωματικά στη ζωή, επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το ενδεχόμενο», πρόσθεσε.

Η Alex McNear, η οποία έβγαινε με τον Οbama κατά τη διάρκεια της φοίτησης στο Occidental College στο Λος Άντζελες, διέθεσε αργότερα τις αυθόρμητες παραγράφους, τις οποίες ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ιστορικός David Garrow κυνήγησε και συμπεριέλαβε στο βιβλίο του, «Rising Star».

Η επιστολή ανήκει επί του παρόντος στο Πανεπιστήμιο Emory, το οποίο δεν επιτρέπει τη φωτογράφηση ή την αφαίρεσή της. Αντίθετα, ο φίλος του Garrow, Harvey Klehr, μετέγραψε τις παραγράφους με το χέρι και τις έστειλε στον συγγραφέα.

Ο Klehr παρείχε το συντεταγμένο τμήμα της επιστολής στο The Post. Ο Obama, πατέρας δύο παιδιών, είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Michelle από το 1992. Ο Garrow είπε ότι δεν υπήρχε τίποτα ασυνήθιστο στις νεανικές σκέψεις του Οbama.

«Είμαι ιστορικός, όχι ψυχολόγος, αλλά νομίζω ότι είναι «δημόσιο αρχείο» ότι η (συντριπτική;) πλειοψηφία των ανθρώπων έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις!» είπε μέσω email. Ένας εκπρόσωπος του πρώην προέδρου δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

Ο πολύ προσωπικός Chef του Barack Obama, Tafari Campbell, βρέθηκε νεκρός πριν λίγες μέρες κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες

Kάτω από μυστηριώδεις συνθήκες βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη κοντά στη κατοικία των Obama o προσωπικός Chef του Barack Obama, Tafari Campbell. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή πέθανε μετά από ατύχημα στη διάρκεια Paddle Boarding κοντά στο κτήμα Martha’s Vineyard

“Ο Tafari ήταν ένα αγαπημένο μέρος της οικογένειάς μας. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες που έφυγε”, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος και πρώην πρώτη κυρία Michelle σε μια δήλωση που εστάλη στο PEOPLE.

Ο πρώην πρόεδρος Barack Obama και η πρώην πρώτη κυρία Michelle Obama θρηνούν για την απώλεια ενός «αγαπημένου» μέλους του προσωπικού τους, αποκαλώντας τον «έναν πραγματικά υπέροχο άνθρωπο».

Ο Tafari Campbell – ένας πρώην Chef του Λευκού Οίκου που αργότερα έγινε ο προσωπικός Chef των Obama – πέθανε τη Δευτέρα σε ένα ατύχημα στη διάρκεια paddle boarding κοντά στο κτήμα Katama των Obama στο Martha’s Vineyard. Ήταν 45 ετών.

Η αστυνομία της Πολιτείας της Μασαχουσέτης, η οποία επιβεβαίωσε τον θάνατο του Campbell είπε σε δελτίο τύπου ότι ο Campbell, ο οποίος καταγόταν από το Dumfries, Virginia, ανασύρθηκε από δύτες από μια λίμνη στο Edgartown Great Road, λίγο πριν τις 10 π.μ.

“Οι δύτες της μονάδας υποβρύχιας ανάκτησης MSP ανέλαβαν αφού το σώμα του θύματος εντοπίστηκε από περιβαλλοντικούς αστυνομικούς της Μασαχουσέτης που ανέπτυξαν σόναρ πλάγιας σάρωσης από ένα σκάφος”, ανέφερε το τμήμα στην ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι η ανάκτηση έγινε “περίπου 100 πόδια από την ακτή σε βάθος περίπου οκτώ ποδιών».

Ο MSP είπε αργότερα στο PEOPLE σε μια δήλωση: “Ο κ. Campbell επισκεπτόταν το Martha’s Vineyard τη στιγμή που πέθανε. Ο πρόεδρος και η κυρία Obama δεν ήταν παρόντες στην κατοικία τη στιγμή του ατυχήματος.”

Η έρευνα ξεκίνησε στις 7:46 μ.μ. ET την Κυριακή, όταν η αστυνομία και οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Martha’s Vineyard ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση (;) του 911 για «έναν άνδρα κουπί που είχε μπει στο νερό, φάνηκε να αγωνίζεται για λίγο να μείνει στην επιφάνεια και μετά βυθίστηκε και δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια»

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του προσωπικού του Chef και φίλου του σε ένα πολύ μυστηριώδες ατύχημα κατά την επιβίβαση με κουπί, ο Barack Obama φαίνεται να έχει τραυματισμένα δάχτυλα και ένα μαυρισμένο μάτι

Οι Obama μοιράστηκαν έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον Campbell μετά τον θάνατό του, αποκαλώντας τον Τάφαρι «ένα αγαπημένο μέρος της οικογένειάς μας».

«Όταν τον πρωτογνωρίσαμε, ήταν ένας ταλαντούχος sous chef στον Λευκό Οίκο – δημιουργικός και παθιασμένος με το φαγητό και την ικανότητά του να φέρνει κοντά τους ανθρώπους», είπε το ζευγάρι σε κοινή δήλωση που εστάλη στο PEOPLE. «Στα χρόνια που ακολούθησαν, τον γνωρίσαμε ως ένα ζεστό, διασκεδαστικό, εξαιρετικά ευγενικό άτομο που έκανε όλη μας τη ζωή λίγο πιο φωτεινή».

Η δήλωση συνέχισε, “Γι’ αυτό, όταν ετοιμαζόμασταν να φύγουμε από τον Λευκό Οίκο, ζητήσαμε από τον Tafari να μείνει μαζί μας και συμφώνησε γενναιόδωρα. Από τότε είναι μέρος της ζωής μας και οι καρδιές μας είναι ραγισμένες που έφυγε. “

«Σήμερα γινόμαστε ένα όσοι γνώριζαν και αγάπησαν τον Tafari – ειδικά τη σύζυγό του Sherise και τα δίδυμα αγόρια τους, Xavier και Savin – στο πένθος για την απώλεια ενός πραγματικά υπέροχου άνδρα», πρόσθεσαν.

Ο Campbell είναι ένας από τους σεφ που έφτιαξαν μπύρα με μέλι από τον Λευκό Οίκο, χρησιμοποιώντας μέλι από τον κήπο του South Lawn της Michelle, ενώ ο Οbama ήταν στην εξουσία.

Η συνεχιζόμενη έρευνα για τον θάνατο του Κάμπελ διεξάγεται από την Μονάδα Detective της Κρατικής Αστυνομίας για την Περιφέρεια του Cape και Islands District και την αστυνομία του Edgartown.

Ο  νεκρός 45χρονος δημοσιογράφος Christopher Sign, 45 και τα σκάνδαλα τoυ ζεύγους Clinton

Ο 45χρονος Christopher Sign, 45 ήταν ένας παθιασμένος ρεπόρτερ και παρουσιαστής στο Alabama TV. Ηταν επίσης πρώην παίκτης του football στο Κολλέγιο. Ο Christopher βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου από την αστυνομία του Hoover στο σπίτι του. Ο θάνατός του ερευνάται σαν αυτοκτονία.

“Ο Chris ήταν ένας τεράστιος ηγέτης στην αίθουσα ειδήσεων μας”, έγραψε το ABC 33/40 το Σάββατο ως φόρο τιμής.

«Συνεργάστηκε με το προσωπικό αναφοράς μας σε καθημερινή βάση, αλλά επίσης δούλεψε πίσω από τα παρασκήνια με την I-Team και με διευθυντές ειδήσεων σχετικά με την κάλυψη μεγάλων εκδηλώσεων. Ήταν παθιασμένος με τη δημοσιογραφία και το έδειχνε κάθε μέρα καθώς ώθησε τον εαυτό του να είναι ο καλύτερος. ” Ο Chris είχε τρία αγόρια με τη σύζυγό του Lora, σύμφωνα με την τοπική θυγατρική της ABC.

“Η βαθιά μας συμπάθεια μοιράζεται με την αγαπημένη οικογένεια και τους στενούς φίλους του Christopher”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του ABC 33/40.

“Έχουμε χάσει έναν σεβαστό συνάδελφο που είναι ανεξίτηλο αποτύπωμα. Θα χρησιμεύσει για πάντα ως σήμα κατατεθέν της αξιοπρέπειας, της τιμιότητας και της ακεραιότητας των δημοσιογράφων”, πρόσθεσε. “Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε να συνεχίσουμε την κληρονομιά του. ”

Ο Christopher Sign είχε μία μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία στη καριέρα του. Το 2016 και εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας είχε αποκαλύψει μία συνάντηση του πρώην προέδρου Bill Clinton με την Γενική Εισαγγελέα Lorreta Lynch στο Sky Harbor Airport.

Η Γενική Εισαγγελέας ερευνούσε τότε την υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ Hillary Clinton-για την ακρίβεια ερευνούσε ένα ιδιωτικού διακομιστή email που χρησιμοποιούσε η πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ και τότε υποψήφια για τη Προεδρία των ΗΠΑ με αντίπαλο τον Trump. Μάλιστα την δημοσιογραφική του αποκάλυψη η οποία προκάλεσε σάλο και πολύ πιθανό να επηρέασε σε κάποιο βαθμό και το αποτέλεσμα των εκλογών την εξέδωσε σε βιβλίο.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις πλέον πρόσφατες αναρτήσεις του στο Facebook o Christopher ήταν ένας χαρούμενος νέος ρεπόρτερ. Η τελευταία του ανάρτηση μάλιστα ήταν στις 4.47 το απόγευμα της 11ης Ιουνίου.

Τι ήταν όμως αυτό που αποκάλυψε με αποκλειστικό του ρεπορτάζ ο Christopher Sign; Για πάμε να δούμε.

Ήταν ένα απόγευμα του Ιουνίου 2016. Το αεροπλάνο της Γενικής Εισαγγελέως των ΗΠΑ Loretta Lynch, βρισκόταν στο Phoenix airport κι εκείνη ετοιμαζόνταν να κατέβει όταν κάποιος από τους βοηθούς της την ενημέρωση ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε να συνομιλήσει μαζί της.

Όπως αναφέρεται λεπτομερώς σε μια έκθεση που κυκλοφόρησε εκείνη τη περίοδο από το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, η κ. Loretta Lynch δεν περίμενε κάτι περισσότερο από ένα γρήγορο γεια.

Ο κ. Clinton από την άλλη πλευρά, φάνηκε να έχει τη διάθεση να συνομιλήσει εκείνο το απόγευμα του Ιουνίου 2016.

Η Lynch σύμφωνα με τη συνέντευξή της στην έκθεση, είπε ότι αισθανόταν όλο και πιο άβολα καθώς τα λεπτά περνούσαν και ο ο κ. Βill Clinton δεν έδειχνε σημάδια αποχώρησης.

Εν τω μεταξύ, οι βοηθοί της, που περίμεναν σε όχημα στο Sky Harbor tarmac είχαν γίνει νευρικοί καθώς η ώρα περνούσε όπως αναφέρει η έκθεση. Τέλος, ένας βοηθός βγήκε από το όχημα και ανακοίνωσε ότι κατευθυνόταν στο αεροπλάνο.

Αυτή η συνάντηση στο αεροδρόμιο του Phoenix είχε ιδιαίτερη σημασία γιατί εκείνη την εποχή, το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Lynch ερευνούσε την υποψήφια για προεδρία Hillary Clinton για το χειρισμό διαβαθμισμένων πληροφοριών που στάλθηκαν μέσω email.

Τα 20 λεπτά με τον κ. Βill Clinton θα επιβεβαίωναν την απόφαση του διευθυντή του FBI James Comey ότι o ίδιος, και όχι η Γενική Εισαγγελάς Loretta Lynch , θα ήταν το άτομο που θα ανακοινώσει δημόσια ότι η Clinton δεν θα αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες. O Comey, σε αυτή τη δήλωση του Ιουλίου του 2016 αρκέστηκε να πει ότι παρότι η Clinton δεν παραβίασε το νόμο, ο χειρισμός διαβαθμισμένου υλικού από μέρους της ήταν «εξαιρετικά απρόσεκτος».

Ήταν μία από τις πολλές αποφάσεις του Comey που επανεξετάζει η έκθεση των 568 σελίδων. Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ενώ ο Comey έσπασε το πρωτόκολλο κατά τη διάρκεια των εκλογών, οι αποφάσεις του δεν είχαν πολιτικά κίνητρα.

Το Phoenix ήταν η πρώτη στάση σε μια περιοδεία ανά τις πόλεις όπου η Lynch συζητούσε την αστυνόμευση της κοινότητας. Το αεροπλάνο της βρισκόταν στον τερματικό σταθμό του Sky Harbor περίπου στις 7 μ.μ. Ο ήλιος θα εξακολουθούσε να ανατέλλει για άλλα 40 λεπτά περίπου.

Το προσωπικό της Lynch άφησε το αεροπλάνο της και μπήκε σε ένα φορτηγό για να περιμένει ώστε να συνοδεύσει το αυτοκίνητο στο οποίο θα επιβιβάζονταν η Γενική Εισαγγελέας. Η Lynch, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, σύμφωνα με την έκθεση, περίμενε μέσα στο αεροπλάνο με τον σύζυγό της, ενώ η μοτοσικλέτα ήταν έτοιμη.

Ο Bill Cinton βρισκόταν στο Phoenix για μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων και μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με Το αεροπλάνο του, σύμφωνα με την έκθεση, στάθμευε περίπου 20 με 30 μέτρα από το αεροπλάνο της Lynch.

Σύμφωνα με τη συνέντευξή του με τους ερευνητές, o κ. Clinton είπε ότι ο διαπίστωσε ότι η Lynch ήταν σε αυτό το αεροπλάνο. Είπε ότι κοίταξε έξω από το παράθυρο και καθώς είδε το προσωπικό της να αποβιβάζεται νόμιζε ότι θα αποχωρούσε σύντομα. Ο Clinton δήλωσε ότι ήθελε να κάνει μια χειραψία μαζί της.

«Ήθελα απλώς να της πω «γεια» και σκέφτηκα ότι θα φαινόταν πραγματικά τρελό αν ζούσαμε σε έναν κόσμο [όπου] δεν μπορούσα να σφίξω τα χέρι μου με την Γενική Εισαγγελέα, γνωρίζοντας ότι ήταν εκεί όπως αναφέρεται στην έκθεση».

Ο Κλίντον είπε ότι συζήτησε με τον προϊστάμενό του για το αν ήταν καλή ιδέα η συνάντηση εξαιτίας όλων των μύθων που περιέβαλαν την έρευνα. Αλλά, στο τέλος, αποφάσισε ότι ήταν o.k. μία συνάντηση μαζί της.

Ένα μέλος της μυστικής υπηρεσίας του Clinton ήρθε σε επαφή με ένα μέλος του FBI της Lynch, αναφέρει η έκθεση.

-Κοίτα, έχει τρελή ζέσητ εκεί έξω. Ελάτε και θα μιλήσουμε για τα εγγόνια μας… Και μίλησαμε για αυτές τις πολιτικές για λίγο. Και, είπα:” Εντάξει, καλά.”

Τόσο ο Clinton όσο και η Lynch δήλωσαν ότι δεν συζήτησαν την έρευνα για τη Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια των 20 λεπτών που συναντήθηκαν.

Αλλά η Lynch είπε ότι αισθανόταν όλο και πιο άβολα καθώς η συνάντηση τραβούσε “συνεχώς”.

Εν τω μεταξύ, τέσσερα μέλη του προσωπικού της Lynch ήταν ακόμα στο φορτηγό στην άσφαλτο του αεροδρομίου και την περίμεναν κάτω από τρομερή ζέστη. Όλοι αμέσως ήξεραν ότι η συνάντηση ήταν κακή ιδέα.

Ένα μέλος του προσωπικού, ένας επόπτης στο γραφείο δημοσίων υποθέσεων, έφυγε από το φορτηγό μετά από περίπου πέντε λεπτά και προσπάθησε να ζητήσει από έναν πράκτορα της ασφαλείας της Lynch να διαλύσει τη συνάντηση. Αυτός ο πράκτορας το αρνήθηκε. Ο επόπτης δημοσίων υποθέσεων επέστρεψε στο φορτηγό.

Πέρασαν περίπου 10 ή 15 λεπτά. Τότε, η ανώτερη σύμβουλος της Lynch, η οποία καθόταν στο μπροστινό κάθισμα του φορτηγού, είπε ότι επρόκειτο να ανέβει στο αεροπλάνο για να διακόψει τη συζήτηση ώστε να φύγουν. Άλλα μέλη του προσωπικού την είδαν να ανεβαίνει τις σκάλες στο αεροπλάνο.

Ο επικεφαλής της ασφαλείας της Lynch την σταμάτησε στην πόρτα του αεροπλάνου και είπε ότι δεν μπορούσε να μπει.

Η σύμβουλος, σύμφωνα με την έκθεση, ζήτησε από αυτόν τον άντρα να μεταφέρει στην Lynch ότι η συνάντηση ήταν κακή ιδέα. Ο επικεφαλής ασφαλείας, μετά από μια στιγμή, έδωσε στο ΟΚ στην σύμβουλο να το πει η ίδια στη Lynch.

H τρυφερή σχέση της Hillary με την πρώην γραμματέα της Huma Abedin και το Ισλαμικό Κράτος

Αν και υπήρξε κοινό μυστικό στους κόλπους της Ουάσινγκτον, κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει για τα βίτσια της Χίλαρι μέχρι που τον Σεπτέμβριο του 2013 δημοσιεύθηκε στον Τύπο μία φωτογραφία από κάμερες ασφαλείας, στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους να ερωτοτροπούν: Η Χίλαρυ με την πανέμορφη γραμματέα της Huma Abedin.

Η Κλίντον, η οποία συχνά επαίρεται για την ικανότητά της να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις, «κουκούλωσε» γρήγορα την υπόθεση, «κλείνοντας» τα επικίνδυνα στόματα. Άλλωστε είχε τη βοήθεια ενός ολόκληρου συστήματος που την προωθεί για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η Abedin, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της Κλίντον από το 1996, διατηρoούσε σαφείς και αδιάσειστους δεσμούς με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, την «ομπρέλα» κάτω από την οποία ένα πλήθος από φανατικούς Σούφι, σουνίτες και φανατικές σιιτικές αδελφότητες και εταιρίες ακμάζουν, σπέρνοντας παράλληλα τον όλεθρο του Ισλάμ.

Οι σχέσεις της Abedin με τους ισλαμιστές δολοφόνους ξεκινούν στην πραγματικότητα πολύ πριν από τη δική της ανάμειξη.Τόσο ο πατέρας της, ο οποίος πέθανε το 1993, όσο και η μητέρα της υπήρξαν εξέχοντα μέλη. Τα χνάρια των γονιών ακολούθησε η Huma, αλλά και ο αδερφός της Hassan, ο οποίος διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Η Οξφόρδη θεωρείται, μετά την ίδρυση του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών, ένα από τα μεγαλύτερα φυτώρια ισλαμιστών στην Ευρώπη.

Ο Hassan, σύμφωνα με αραβικά μέσα, συγκαταλέγεται στα πλέον επιφανή μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ενώ λέγεται ότι διατηρεί επαφές με τον Omar Naseef, επικεφαλής μιας μουσουλμανικής «φιλανθρωπικής οργάνωσης (οι ΗΠΑ την έχουν χαρακτηρίσει ως «βιτρίνα» της Αλ Κάιντα).

Η μητέρα της Saleha υπήρξε επί χρόνια εκπρόσωπος της οργάνωσης του Naseef, ενώ σήμερα διοικεί το παγκόσμιο γυναικείο παρακλάδι της Αδελφότητας.

Στις 13 Ιουνίου του 2012, ομάδα Ρεπουμπλικανών, με επικεφαλής την γερουσιαστή Michele Bachmann, ανέδειξαν την υπόθεση, παρουσιάζοντας στοιχεία για τη σχέση της Abedin με την Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έθαψαν το θέμα ενώ οι ισχυρισμοί χαρακτηρίστηκαν «κραυγαλέα ψευδείς» και «θεωρία συνωμοσίας».

Χαρακτηριστικά, η Washington Post έγραψε ότι οι ισχυρισμοί της Bachmann είναι «παρανοϊκοί» και «αβάσιμοι», ενώ η Seattle Times παρομοίασε το περιστατικό με το «κυνήγι μαγισσών» που είχε εξαπολύσει κατά των κομμουνιστών ο Μακάρθυ.

Την ίδια στιγμή και μετά το μακελειό των Βρυξελλών πολλοί στην Ευρώπη έχουν την εντύπωση πως ο ISIS αποτελείται από κάποιους ψυχάκηδες, παρανοϊκούς δολοφόνους. Ο Guardian σε παλαιότερο δημοσίευμά του απεκάλυπτε το λόγο που ένας θανάσιμος κίνδυνος απειλεί την Ευρώπη, ιδιαίτερα εάν η Ευρώπη κλείσει τα μάτια στην πραγματικότητα.

O Guardian λοιπόν έφερε στο φως ένα εσωτερικό έγγραφο του Ισλαμικού Κράτους, που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η τζιχαντιστική οργάνωση σχεδιάζει να εδραιωθεί στο Ιράκ και τη Συρία και να οικοδομήσει ένα κράτος, οικονομικά και διοικητικά ανεξάρτητο.

Πρόκειται για ένα έγγραφο 24 σελίδων, στο οποίο μεταξύ άλλων καθορίζονται ακόμη η ανάπτυξη διεθνών σχέσεων, το σύστημα προπαγάνδας και ο έλεγχος του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και άλλων ζωτικών οικονομικών τομέων.

Το έγγραφο, το οποίο φέρεται να έχει συνταχθεί το περασμένο έτος, φέρει τον τίτλο «Αρχές της διοίκησης του Ισλαμικού Κράτους» και αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους η οργάνωση αναδείχθηκε στην ισχυρότερη τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση των τελευταίων δεκαετιών. Το έγγραφο, που αποτελεί ένα κείμενο – θεμέλιο για την εκπαίδευση «στελεχών της διοίκησης», δόθηκε στα μέλη της οργάνωσης την περίοδο που ο ηγέτης της Αμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι κήρυξε το «χαλιφάτο του Ιράκ και τις Συρίας», τον Ιούνιο του 2014.

Όπως προκύπτει από τα όσα αναφέρονται σε αυτό, η οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους δεν περιορίζεται μόνο στα πεδία των μαχών, αλλά εξαπλώνεται και σε τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση, το εμπόριο, οι επικοινωνίες ακόμη και σε ό,τι αφορά στις θέσεις εργασίας. Με λίγα λόγια, σημειώνει ο Guardian, το σχέδιο προβλέπει την οικοδόμηση ενός κράτους.

Σχετικά με τη στρατιωτική εκπαίδευση, το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία ξεχωριστών στρατοπέδων του «τακτικού στρατού» και των «βετεράνων», οι οποίοι θα πρέπει να εκπαιδεύονται ένα δεκαπενθήμερο κάθε χρόνο, ώστε να μαθαίνουν τις «τελευταίες τεχνικές στη χρήση όπλων, στον στρατιωτικό σχεδιασμό και στην πολεμική τεχνολογία». Ακόμη θα πρέπει να ενημερώνονται «λεπτομερώς» για τις τεχνολογίες του εχθρού και για το πως οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους «μπορούν να επωφεληθούν από αυτές».

Επίσης προβλέπεται και η στρατιωτική εκπαίδευση των παιδιών, κάτι που αποκαλύφθηκε και από πρόσφατο προπαγανδιστικό βίντεο που έδωσε η ίδια η οργάνωση στη δημοσιότητα. Σε αυτό εμφανίζονται παιδιά που εκπαιδεύονται στις πολεμικές τέχνες και εκτελούν αιχμαλώτους. Όπως επισημαίνεται από την ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους «τα παιδιά θα καταρτιστούν ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελαφρύ οπλισμό», ενώ ορισμένα – τα καλύτερα – θα επιλεγούν για να ενταχθούν και στο στρατό για να συμμετάσχουν κυρίως στις περιπολίες και στη φύλαξη συγκεκριμένων σημείων».

Στο εσωτερικό έγγραφο τονίζεται ακόμη και η σημασία να επιτευχθεί μια ενιαία κουλτούρα – την οποία θα ασπάζονται γηγενής και ξένοι – αλλά και να διασφαλιστεί η αυτάρκεια του χαλιφάτου μέσω ανάπτυξης «εργοστασίων για την τοπική παραγωγή όπλων και τροφίμων» σε «ειδικές ασφαλείς ζώνες».

Το έγγραφο προήλθε από έναν επιχειρηματία, που συνεργαζόταν με το Ισλαμικό Κράτος. Ο Guardian αναφέρει ότι για λόγους ασφαλείας δε μπορεί να πει περισσότερα για τον επιχειρηματία, ο οποίος έχει διαρρεύσει συνολικά περί τα 30 έγγραφα, συμπεριλαμβανομένης και μιας οικονομικής κατάστασης για τις μεγαλύτερες επαρχίες που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος.

Αν και το Ισλαμικό Κράτος τις τελευταίες εβδομάδες έχει υποστεί σημαντικές ήττες στα πεδία των μαχών, ο ερευνητής Aymenn αλ-Tamimi, που συγκεντρώνει και μελετά έγγραφα της οργάνωσης, σημειώνει πως «η οικοδόμηση ενός βιώσιμου κράτους είναι μια σκέψη ριζωμένη στην φονταμεταλιστική θεώρηση και αποτελεί κεντρικό στόχο». «Το Ισλαμικό Κράτος έχει αυτόν τον στόχο και θα συνεχίσει τη μάχη για να τον πετύχει», τονίζει, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία πως επικεντρώνονται στην εκπαίδευση των παιδιών, την αποτελεσματική διακυβέρνηση, τη χρήση τεχνολογίας και την προπαγάνδα, καθώς επίσης και στο γεγονός πως φαίνεται να μαθαίνουν από τα λάθη των προηγούμενων.

Ο απόστρατος στρατηγός Stanley McChrystal, που το 2006 – 2008, μαχόταν εναντίον των προκατόχων του Ισλαμικού Κράτος στο Ιράκ, σχολιάζοντας το εσωτερικό έγγραφο, υπογραμμίζει: «Αν πρόκειται για αληθινό τότε θα πρέπει να διαβαστεί από τον καθένα και ιδιαίτερα από όσους χαράζουν την πολιτική της Δύσης. Αν η Δύση βλέπει το Ισλαμικό Κράτος ως ένα στερεοτυπικό γκρουπ ψυχοπαθών δολοφόνων, τότε ο ελλοχεύει ο δραματικός κίνδυνος να τους υποτιμήσουμε».

Ο Charlie Winter, από το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, αναφερόμενος στο ίδιο κείμενο τόνισε: «Δεν πρόκειται για παράλογους αιμοδιψείς φανατικούς τζιχαντιστές. Το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται πως είναι μια οργάνωση με βαθύ και σύνθετο πολιτικό σχεδιασμό, και σημαντικές υποδομές».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στα αγγλικά

Chapter one

Announcement of the Islamic Caliphate

The announcement of the renewal of the caliphate in Iraq in the year 1427AH [2006] was the arbiter between division and separation as well as the glory of the Muslims. That year was tantamount to the hemiplegia for the idolatrous west that began preparing equipment and projects to strike any project of the Islamic State, and the announcement of the caliphate.

And the announcement of the caliphate was the result of the mujahideen’s realising the lack of advantage in fighting against the idolaters without the existence of a leader and caliph who could gather the Muslims under his banner and be a figure of strength for them.
Syria’s civil war: five years of Guardian reporting
Read more

America and its allies were able to destroy the caliphate project [ie the Islamic State of Iraq] to a great extent in Iraq after they established the Sunni Iraqi Sahwa forces [Sunni Awakening tribal forces that fought the Islamic State of Iraq] and struck the Sunni nursemaid [ie basis of Sunni support for the Islamic State of Iraq], by portraying it as a treacherous terrorist state of hypocritical political projects, with great marshalling of the media to accomplish that. The deeds of the soldiers of the state thus became limited to security operations to strike American targets and their allies.

After the arising of the blessed uprising of Syria, the Islamic State had a great role in striking the Nusayris in it and destroying the pillars of the rule of Assad in the heart of the command centres.
Advertisement

And it has therefore been the case that the lesson to be learned from the prior leaders of the state is the way to benefit from prior mistakes, and the means to preserve the revolutionaries of Syria on the jihadi trend while not moulding them in a western framework which that western support brings.

And in the second chapter is a statement on the administration of the muhajir (foreign) mujahid in particular and developing the creed of the Islamic State among the ansar in Syria.

The announcement of the caliphate in Syria was a powerful blow that the agents of the west who were set on the direction of the Sahwat of Iraq by whom the west thought that it could put an end to the Islamic caliphate project as it had weakened it in Iraq did not expect.

There were new modified problems that the leadership of the state was able to deal with, among them [Abu Muhammad] al-Joulani, [Note: the leader of al-Qaida in Syria formerly of Islamic State] announcement of his rejection of joining the Islamic State despite his allegiance to the caliph in Iraq, and in that he was trying to split the ranks and sabotage the project in subordination to his personal agendas bound with regional states, and his rejection was a confrontation for the Islamic project that God gave victory to despite the multitude of those discouraged and the callers to humiliation and servitude.

And the one who witnesses the events of Syria sees how God has given might to the Islamic State and lowered Joulani and those with him.
Chapter two

Organisation of the individual and group

With the entry of the second year of the uprising of Syria, the Shia militias of various nationalities entered Syria to fight at the side of the Nusayri-Rafidite [Assad] regime which flaunted its crimes with regards to the Sunnis, which led to a global Islamic uprising represented in the hijra [migration] of thousands of Muslim youths to fight in the rank of the Sunnis from the various regions of the land.

Thousands migrated to Syria to fight alongside the mujahideen, without their knowing the direction of any faction, its affiliation or private agendas.

It was necessary to prepare a sound programme in which the muhajireen might take refuge as their jihad is the result of the glory to Islam and the monotheists.

So the announcement of the caliphate was the obligation that gathers those arriving in the land of jihad, strengthens their hearts – and through it their minds are set – and gathers them over the difference of their colours under one banner, one word and one caliph

The majority of the first muhajireen came from the Gulf states and the Arabic Maghreb whose zeal for their religion urged them on, and among them were those with zeal for their Arab Sunni brothers without religious jihadist inhibition, and without there being for them prior expertise in global jihadi organisations.

After them was hijra [migration] from the states of the world after the announcement of the caliphate, as no disbelieving state has remained which hasn’t also suffered from the hijra [migration] of its youth to support the Islamic State which the soldiers of Joulani and the apostate Sahwa forces from the Free [Syrian] Army and others besides them rejected.

And after that, Sheikh Abu Bakr al-Baghdadi ordered to establish a first camp which included the new muhajireen [immigrants] who had no deeply ingrained expertise and creed, near the prior borders for the Sykes-Picot “Iraq-Syria” lines.

And the camp included the organisation of the muhajir [immigrant] individual in the Islamic State and laying aside local tribalism and ignorance before him, and making his affiliation to the religion alone and under one banner.

And the camp included nurturing the spirit of the brothers between the muhajireen and the ansar through laying aside the prior identity for the muhajir, and making him a resident in the Islamic State with his family without feelings of estrangement or distinguishing between him and his brothers from the muhajireen and the ansar.

And without Islam it is not possible for this change to be included which encountered difficulty in the beginning on account of place affiliation that the mujahideen felt on the day of their fight with the Free Army Sahwa and inclinations of nationalism and ethnic division which was making the muhajir lose his zeal to fight alongside them.

And there resulted from the camp the formation of joint fighting groups between the muhajireen and the ansar established on the basis of the leadership of the individual most capable of bearing responsibility, having prior expertise and the military and sharia [law] tests of the camp.

And there also resulted from the camp the formation of groups composed of the muhajireen from the western states in particular in view of the difficulty of linguistic communication in the beginning and launch stage and in view of the mutual understanding and precedence of coordination between some of the muhajireen from Chechnya and France to fight in single cells without the existence of any distinction for members from those besides them [ie there was no differential treatment on the basis of ethnic identity].

And it was inevitable that Arabic character should precede over the character of the muhajireen, for the language of the Qur’an is Arabic, and the prophetic hadiths [sayings] are in Arabic and the customs of Islamic society were Arabic in great part, and in view of the nature of the local society of the peoples of Syria it was inevitable that Arabic character should be cultivated in the language and religious culture in the muhajireen and laying aside the foreign identity that bears in its hidden nature hostility to Islam, its culture and its roots.

For unifying the life of the mujahid and his language and culture is the guarantor for unifying the rank of the mujahideen and realising their total belonging in the Islamic State that includes muhajireen from every corner of the earth.
Chapter three

Administration of the camps

The preparatory camp is the first home and school of the mujahid in which his military and jihadi training sessions take place and he undergoes sufficient education in matters of his religion, life and jihad.

And according to the plans of the Islamic State to nurture the caliphate generation, the camps are divided into three types:

1. Continuation camps

And these are special camps for the mujahideen who lead in the jihad and those who are masters of expertise in managing and planning the battle in beginning and end. And the camp includes physical preparation for 15 days. And that is in a training session every year, and the mujahid through that camp comes upon the latest arts of using weapons, military planning and military technologies currently put forth in battles and weapons whose use by the enemy are anticipated, along with detailed commentary on the technologies of enemy use of the weapons, areas of their use, their strength and how the soldiers of the state can take advantage of them.

2. First preparation camps

For the mujahid on the day he joins the Islamic State, whether as a muhajir or from the ansar: and the camp includes sharia sessions through which the mujahid studies the fiqh [jurisprudence] of the rulings, Islamic doctrine, al-wala’ and al-bara’ [loyalty and disavowal], in addition to the arts of fighting and the arts of using weapons, with screening of every mujahid in a specialty in which he excels and completing his camp according to his skill in specific weapons.

3. Preparation camp for children

The camp includes sharia sessions in fiqh of doctrine and rulings, with special sessions in Islamic society and manners, and training on bearing light arms and the principles of use.

Outstanding individuals are selected from them for security portfolio assignments, including checkpoints, patrols and the various Amniyat units [internal security units].

And the camps administration is responsible for planning, aims and results, and as the results of the camp should be in alignment with the aims and principles of the Islamic State, it has been necessary to establish a centre for the administration of the camps whose tasks are as follows:

1. Preparing special sharia sessions in the camps in coordination with the al-Buhuth and al-Eftaa [fatwa – legal opinion] committee.

2. Preparing educational programmes to teach the Arabic language and recitation of the Qur’an in coordination with the Diwan al-Ta’aleem [department of education] for every province.

3. Preparing military programmes teaching the types of weapons and military tactics with the supervision of the military commander in every province.

4. Studying expenditures and allowances for every camp whose study and analysis are to be completed by the military leader or wali [governor] of every area according to the needs connected with every wilaya [province] and submitting the study to the wali.

5. Overseeing the selection of the educational and training staff in the camp.

6. Putting in place detailed planning and programmes on the course of the battle.

7. Tracking the supervision of the camp according to the defined programmes.

8. Assessing the camp session and raising a report to the officials concerning the readiness of the session after the camp.
Chapter four
Advertisement

Direction administration

The mujahid [soldier] remains in need of direction and tracking after his completion of the special training session for him, for spiritual direction is the foundation of his success in every matter he undertakes and the mujahid’s direction in every stage will consist of reminding him of the aims of the Islamic State and hadiths [prophetic sayings] on the virtue of the mujahid and persevering and continuing despite the difficulty of the path of jihad.

1. Direction before the battle

And here the military commander for the mission or the sharia official accompanying him should undertake it, and the direction should be a little before the launching of the mujahid to battle through mentioning hadiths on the virtue of jihad and endurance on encountering the enemy as well as following the decisions and instructions of the field commander during the battle, along with the virtue of martyrdom in the path of God to raise the banner of Islam and the caliphate and the virtue of the one struck with wounds in the land of the battle. All this should be done during the readying and preparation for the battle. And the director oversees the mujahideen in all their moments until their absence from him in the battle.

And the director should not be discouraged, having doubts, hesitating or cowardly because he is the example that the mujahid summons whenever the furnace of the battle flares up.

2. Direction after the battle:

In the event of victory, the director summons what came from the Prophet from sayings on the virtue of the mujahid and their feelings that what they have accomplished aspires to be in the service of their religion and creed, with their being reminded to embrace the instructions coming from the battle leadership from the rulings of spoils and not adopting any decision to plunder the wealth of the people except by its rights and by explicit order from the commander responsible.

In the event of being broken, the direction should be on patience, reckoning and steadfastness on meeting the enemy while not heeding those having doubts and those who spread rumour and terror in the ranks of the soldiers.

3. Lasting direction:

Remaining on activity and steadfastness with the mujahid in all his states and lessons in al-wala and al-bara [loyalty and disavowal] as well as fiqh, Islamic creed and listening to and obeying the amir [leader].

The staff of direction in every province should be from the cream of the crop of free sharia and military officials who have the ability to argue, convince and encourage as well as from the soldiers around whom the group have congregated and should be possessors of confidence among them.

Chapter five

Organisation of the provinces

The Sykes-Picot agreement and after them the indirect rule of the west over the states of Islam tried to place administrative borders drawing social, madhhabist and ethnic differences in every region, and deepening the roots of the differences between the Sunni Muslims.

Thus the distinction of the Sunnis from the Shia in the provinces of Iraq and oversight of the centres of administration in every Sunni region, and even the appointment of officials in the Sunnis’ regions from the filth of the Rafidites have been clear, while the regions have been entrusted under the rule of [their own] Kurdish and Shia sects independent in decision-making from the ruling presidency as we have seen in Kirkuk and Irbil and in even smaller regions including from them in the cursed Najaf and Karbala and that have enjoyed “religious” administrative independence, unannounced.
Advertisement

All those divisions have also forbidden the Sunnis from the simplest of their rights while making the Nusayris masters of the sea, and the Shia in Iraq the kings of oil and the merchant pathways, and the Yazidi Kurds the sheikhs of the mountains while the Druze have become masters over the mountains overseeing Israel.

All that has not merely been a coincidence, but it was a dirty political decision in order to implement a tightening stranglehold on the Sunnis and make them the most remote people and strip them of all assets for advancement or thinking of a rightly-guided Islamic State.

If we were to see today the borders of the Islamic State and the borders of the Sunnis regions, we would see them torn apart, besieged and persecuted, for there are the Shia from the south of Iraq, the Nusayris from the west of Syria and the communist Kurdish parties to their north, and the Druze to their south.

So it is no surprise that today we see the bloodshed flowing in the land of Syria and Iraq.

So it has been from the law and sound mind to redraw the borders of the provinces and give lengthy consideration to every development that occurs in the region. Thus we protect the power of the Sunnis and strengthen its expansion and focal points, and then special teams can be deployed for fundamental change in the structuring of the regions that are subject to the rule of the Islamic State.

And that was what the companions [of the Prophet Muhammad] and after them the caliphs pursued against every heretic community: that is, dispersing their groupings so there no longer remained any impeding opinion, strength or ability, and the Muslim alone remains the master of the state and decision-making and no one is in conflict with him.

And in what there is no doubt is the fact that among the assets of the ummah [Islamic nation] are: its wealth, the nature of its land, its inhabitants and its water. And in everything is distinction:

1. Wealth of the state

It is the principal component and source of financing for all internal and external operations, and the existence of secure financial resources whose value does not change in every time and place is a must – and the need of the people for them should be clear with the nations unable to do without them despite the existence of the impediments that prevent their use and purchase from the land of the state.

This includes oil and gas and what the land possesses including gold as currency that does not deteriorate or decline, as well as trade routes from which they have no wealth and all of it should be the intervention of the Islamic State as a powerful side in all their plans and such that they cannot pretend that it has no existence and might.

2. The nature of its land

The state cannot remain without the existence of the land that allows for its continuation and expansion, for the assets of the land are – the mountains, the agricultural lands, the sea and the river – for these natural assets are what makes the Islamic State acquire its importance and the importance of location, and the agreement of the west in Sykes-Picot were established on the basis of depriving the Sunnis from those assets, as the mountains were granted to the Kurds, Druze and Alawites, while the sea was granted to the Rafidites and Nusayris, while the river and what surrounds it in investment for the Jews and the agricultural lands under their administration.

And that was a new setback that was added to all the ambitions in establishing the Islamic State and freeing it from servitude of the filthy Nusayris and the disbelieving Rafidites [Alawites and Shia]. When there is no asset for them the enemy have been shut on their openings from every side.
Advertisement

3. The traitorous governments have tried to mislead the Sunni peoples in every Arab land, as corrupt programmes were introduced for them and there spread among them the love of vice, bonds, bribery, usury and abandoning worship and forgetting the rulings of jihad. So the Sunnis in Syria have lived in a new ignorance after ignorance during the French occupation of their land as there was the Alawite government that planted its vices in every house, permitted the forbidden and made forbidden development and civilisation.

But after the uprising undertaken by the Sunnis in Iraq and Syria and their getting rid of the servitude to the tyrants began the second plan that requires implementing the “demographic” change in their regions and expelling the Sunnis from their areas, for it has been what we saw in Fallujah, Aleppo, Homs, Tikrit and other areas besides them from the regions of the Sunnis many of whose people have suffered during their presence in their land.

Indeed they realise that the Islamic State cannot renew the ummah’s blood without a human member capable of always producing, and there was the alluring of the best of its youth and plundering the land with hijra outside their areas and liquidating many of them.

And today it is necessary to have a studied plan that responds in kind and brings about like change in the profane abode of disbelief, expelling its people and killing its people until there is no base for them and the land is for God and his servants.

And in turn implementing the plans that include the return of the Muslim youth to their land and bringing together the skills from the land of the Muslims, and the going out of the state for specialised staff in their fields if they are not of those of the pact in Islam [ie Jews and Christians].
Chapter six

Administration of wealth

Indeed the might of the Islamic State can only be through its being free entirely from all bonds of tyranny that the west possesses as means of leverage against it, and it moves them according to its need and whim based on knowing from it the need of the mujahideen for support, wealth and weapons.

Jihadi groups in Iraq and Syria have lived through long bonds of humiliation pledged on conditional western support, until they seized wide areas of the land and possessed all assets of advancement.

And all of that is on account of the ignorant administration that controls them and keeps them under western guardianship for all their activities, wars and expansion.

Indeed the Islamic State’s seizure of vast areas includes all assets of advancement that does not suffice without the existence of an administration managing the interests and managing the crises. So it is necessary for a plan to be put in place including the might of the state and its independence as we specify in the following points:

– Preserving the capabilities [personnel and infrastructure] that managed the production projects under the prior governments, whilst taking into account the need to place strict oversights and an administration affiliated with the Islamic State.

– Placing specialists in accounting and oversight over all production directorates in the Islamic State including establishments of oil, gas, archaeological areas and factories for manufacturing and production.

– Preserving additional reserves that ensure the continuation of operation in one successive arrangement in all circumstances.
Advertisement

– Regulating expenses through a comprehensive administration including collective expenses and collective production without singling out a province or group by provision of estimates exceeding their needs in normal circumstances.

– Establishing factories for local military and food production and independence from the monopoly of arms dealers for materials of necessity and cutting them off in the event of contravening the interests.

– Realising local needs and providing for them within the borders of the state in isolated safe zones and connecting trade routes inside the state through principal centres and beneficiary wings.

– Reducing excess expenditure through the administration of the province; it must operate independently and be able to take its own decisions in matters concerning the province.

– Relying on external business as a principal source of income through the openings of the state to the other side without an intermediary. Direct exchange has better guarantees than the monopoly of the intermediary for business transactions and means of connection.
Chapter seven

Administration of the projects

In parallel with military preparation in the lines of fighting and the camps, a committee is to be put in place to administer production projects and put in place plans to implement new investment projects.

The one who invests in the lands of the state is to be given comprehensive protection according to the agreement that arises with the observance of the interests of the Islamic State in production, exporting and prices.

The independence of the investor from the administration of the province is a more preferred means for the administration of the wealth, increasing local production and improving the capability of the producing material, and regulating the time and expenditure. And it will [also] be a better guarantee against losses resulting from any sizeable investment project.

For the independent foundation is outside the limits of liability that arise for those projects that are affiliated with a province of the Islamic State.

And it is not right for the investor according to the law, to hand over the production to those who have no right to it and they [those who have the right to it] are the ones determined in an agreement by the administration that is entrusted over the project and overseeing its organisation by the province in which the project is established.

And such an agreement is stipulated on determining the beneficiaries and the means of profit with the guarantee of the [Islamic] State to convey the products internally to the borders of the Islamic State without exposing them to any risk.

And it is not allowed to invest in the following projects:

1. Oil products

It is not allowed for a person who has no pledge of allegiance on his neck to the caliph to invest in an oil or gas field or what has arisen from their trajectory, but it is allowed besides that to produce derivatives after buying the crude products from the fields of the Islamic State, just as it is allowed to sell and deal in them inside and outside the state.

2. Gold and antiquities

It is not allowed to excavate for gold and antiquities except by expressed agreement from the resources department, and all transferred and stored materials will be confiscated for the interest of the treasury.
Advertisement

And it is allowed to deal in gold not excavated from the ground according to the well-known aharia frameworks with immediate effect.

3. Weapons

It is forbidden to establish factories to produce weapons and materials particular to them without granting of any explicit permits for the situation, just as it is forbidden to establish shops to sell public weapons besides personal weapons and deal in them without prior knowledge and agreement from the responsible military amir in the wilaya.

As for the other principal goods that also come under the crux of people’s lives, the officials must know about all means of operation and production like dealing in water, flour and livestock.
Chapter eight

Administration of education

Education is the foundation upon which Islamic society is built, and it is the division that makes the Muslims differ in their lives from the rest of the paths of disbelief.

The previous Ba’athist and Shia governments tried to deviate the Muslim generation from their path through their educational programmes that concord with their governments and political whims.

The programmes focused on glorifying the ruling authorities and discarding differences between sects, stripping Sunnis of their identity.

And among the most important of their goals were:

1. Focusing on glorifying and eternalising the leaders and taking refuge in God and inserting them into hidden shirk [idolatry] through immortalising ephemeral, temporary personalities.

2. Spreading the aims of their parties and their ideas whilst distancing the nurtured from Islamic thought, because the ruling party considers itself the pulse of society and the symbol of its endurance, while Islamic principles are for the mosque only and between man and his Lord with severe proceedings against all those who tried to do away with party thinking or modify it.

3. Discarding the difference with the disbelieving sects, and considering co-existence with them as the true societal bond that the ummah must operate in accordance with in order to preserve its goals, while in reality protection is implemented for the rights of all the communities of disbelief while oppressing the Sunnis and their principles.

4. Spreading the culture of moral dissolution by promoting it through expressions of civilisation and exchanges of cultures with the west.

And thus it was that the ummah entered into labyrinths of confusion that made it forget its glory, its strength and its past, while the prior Islamic caliphates were portrayed as being a foreign occupation that arose on the basis of ignorance and the decline of the ummah and nationalism.

– And among the aims of the Islamic programme in the Islamic State:

1. Implanting Islamic values in society as well as sound, sharia-based societal manners and customs.

2. Correcting the erroneous narrations that the prior programmes had implanted about the prior caliphs and imams.

3. Developing Islamic society on the basis of manners and on sharia.

4. Raising a knowledgeable Islamic generation capable of bearing the ummah and its future without needing the expertises of the west.
Advertisement

So it is also that the Islamic school is one of the houses of worship, whose aims are confined to acquiring knowledge also, but also it is an educational nurturing ground that raises the individual with comprehensive development of mind and body.

And in it there should be training facilities for mind, body and vocation, as successful programmes cannot rely on what is written between the lines, without practical training on all given subjects.

Also it is the case that the interest in the Arabic language and its use in daily life for the individual is an important matter in the Islamic State as is distancing from vulgar expressions that were put forward in society in a well-considered plan to guarantee the forgetting of the Islamic identity for society.

Chapter nine

Administration of relations

External relations are the first foundation for building every nascent state, and they are among the foundations that show the strength and might of the state. They should constitute for it a general stance in everything that happens in the world with the people of Islam and be for it an external hand protecting its dealings.

And the Prophet (peace be upon him) was considered the master of the global Islamic message; it was necessary for him to be acquainted with what was happening around him in the neighbouring states, and knowing their latest affairs and thus inviting them to Islam. And indeed the messenger (God’s peace and blessings be upon him and his family) established his proficiency and skill in external movements through viewing at a distance and personifying the just of the just, and appropriate evaluation of matters as well as outstanding ability in the operation of recruiting to Islam.

Indeed external relations are key to knowing the international politics surrounding the Islamic State, and alliances should be as a guarantee of force and leverage that the Islamic leadership can use in all its matters with the external world.

According to sharia politics, the leadership is not allowed to adopt decisions to ally with a state or implement an agreement with it if that violates sharia politics, as agreed on by the majority of ulama [religious scholars] and symbols of jihad. So indeed every agreement must include the following:

1. The internal sovereignty of the Islamic State and not allowing for other states to intervene in matters of Islamic rule or the general politics of the Islamic State.

2. Protecting the borders of the Islamic State from every mushrik [idolater], disbeliever, aggressor and even friend, for no army or other force is allowed to enter the borders of the Islamic State whatever the pretext.

3. A provision that the [Islamic] State should be witness to good treatment of Muslims in its lands and mutual affection with Muslims in other areas of the world, and that it is not allowed to deal with another state that has a history of hostility to Islam’s spread, the building of mosques and oppression of Muslims in its lands.

4. A provision that the agreement should first be in the interest of the Muslims, not in the interest of the disbelievers.

5. That the agreement should not include any future provisions touching on the freedom and sovereignty of the Muslim state, and no bonds of debt or conditions of harmful exploitation even if in the future with regards to the matters of the state.

6. That there should be for the Muslims their rights and freedoms within the state that is to enter into an agreement with us.

7. That all points of the agreement should be clear to the imam [the caliph] and those with him.

And in the event of the nullification of any one of the conditions or lack of their provision, it is not allowed for the imam to enter the ummah and the Muslims into dubious bonds that oppress the ummah and the fate of its development.

Chapter ten

Administration of media

Indeed everything that I have previously mentioned constitutes practical steps on the ground and [so] there must be a principal means to promote them that should be comprehensive. All of its ideas and activities should be advertised in the interest of the aforementioned practical steps. That will not be realised without media foundations that are branched out and comprehensive in operation within one administration and background.

So there should be one media foundation branched out within multiple pockets according to the following outline:

1. The Base Foundation:

To be directly affiliated with the Diwan al-Khilafa [office of the caliph] or Majlis al-Shura [advisory council] of whoever so represents them, and the official for it should be connected by his relations with the military commander, [chief] security official and the caliph himself. The office will put implement the main media principles and tasks and it should be supervising the distribution of the media offices in the provinces and the media foundations that take a name and are independent from the administration of the provinces [ie so-called auxiliary agencies and foundations mentioned below].

And the Base Foundation defines the priorities of publication and broadcasting as well as the media campaigns, just as it directly supervises through a committee the activities of the offices and undertakes inspection campaigns in the provinces and activist places.

The foundation also sets the preparation of media staff, their expenses and requirements and receives monthly reports on the activities of every office.

2. The provincial media

And in every province there should be a media office affiliated with the governor himself and in coordination with the military and security official in its region, and its director should be in direct contact with the media official in the Base Foundation.

And among the offices’ tasks are covering the military operations and their results, with issues concluding the end of every great military operation or distinguished operations for the soldiers of the state, as well as services’ facilities, implementing sharia rulings and the course of life in the province.

Also the office should be interested in implementing tasks of printing and distribution or supervising them within the province.

3. Auxiliary agencies and foundations:

It is suggested that production foundations or auxiliary agencies are established according to the mother office’s needs and interests.

The auxiliary office specialises in tracking military and services coverage in a province or number of provinces without there being in the name of the foundation or its symbol something to directly link it with the Islamic State.

The auxiliary foundations are not to be allowed to cover security operations or implementations of [judicial] rulings.

These are general suggestions placed for you by the poor slave of God, the servant of the Islamic State, in order to be a lighthouse by which there is guidance, as well as general and prompt systems of organisation.

And the administrative cadres will receive training sessions on operating according to the following programme.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις