Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

«Πετσόκομα» Κωνσταντάρα σε Κασσελάκη: «Θα σταθεί αυτό το πολιτικό ανέκδοτο απέναντι στον Μητσοτάκη;»

Χείμαρρος ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στα social media

Από Ανθή Κουρεντζή

Σε μια αιχμηρή ανάρτηση κατά του Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Αφορμή για την ανάρτηση του δημοσιογράφου στάθηκε το λάθος που έκανε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτήρισε τουρκικό «κρατίδιο» το ψευδοκράτος στην Κύπρο.

Με αφορμή το ατόπημα του υποψήφιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για τα Κατεχόμενα σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τον χαρακτήρισε «πολιτικό ανέκδοτο».

«Θα σταθεί αυτό το πολιτικό ανέκδοτο απέναντι στον Μητσοτάκη; Βγάλτε τον λίγο να δούμε κάτι» γράφει χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

«Πετσόκομα» Κωνσταντάρα σε Κασσελάκη: «Θα σταθεί αυτό το πολιτικό ανέκδοτο απέναντι στον Μητσοτάκη;» (video)

 

«Μιλάμε για επικό σού@@ελο»: «Κατακεραύνωση» Κασσελάκη στο Twitter μετά την φράση «Πρώτα ο Θεός» για τον διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας

Μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε στα λεκτικά φάουλ του Στέφανου Κεσσαλάκη, όταν μιλά δια ζώσης και όχι μπροστά σε κάμερα με έτοιμο κείμενο. Αυτή τη φορά επικαλέστηκε τον Θεό για τον… διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους όταν ρωτήθηκε για τις προθέσεις του.

Ο κ. Κασσελάκης όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο στην Καβάλα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να υπάρξει σταδιακή μετάβαση στον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας. Αυτή γενικά είναι η προσέγγισή μου».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «τα υπόλοιπα θα τα βγάλουμε ως σχέδιο πρώτα ο Θεός». Αμέσως μετά βέβαια κατάλαβε το ότι αυτό που είπε μάλλον δεν έστεκε και έσπευσε να διορθώσει λέγοντας ότι ήταν «λάθος έκφραση» (σ.σ το πρώτα ο Θεός).

ο Twitter «κατακεραύνωσε» ξανά Κασσελάκη για το «Πρώτα ο Θεός» κατα την δήλωση του για διαχωρισμό εκκλησίας – κράτους

Οι χρήστες του Twitter που παραμονεύουν στην «γωνία» για το επόμενο λεκτικό φάουλ του κ. Κασσελάκη έλαβαν ξανά δράση, αφού ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους χάρισε ξανά την ευκαιρία να τον… «τιμήσουν» με τα σχόλιά τους στην δημοφιλή πλατφόρμα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις