Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Το λάθος Κασσελάκη για την Κύπρο - «Κρατίδιο δικό τους» και «βόρειο τμήμα» είπε το ψευδοκράτος

 


Στις δηλώσεις του από το Αιγάλεω, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στη σιωπή Μητσοτάκη για όσα ΔΕΝ είπε για τις απαράδεκτες δηλώσεις Ερντογάν για την κατεχόμενη Κύπρο. Σε αυτό το σημείο έδειξε ότι «το έχασε» μιλώντας για «το δικό τους κομμάτι» και για κρατίδιο.. Δεν υπάρχει κανένα δικό τους κόμματι ,ούτε κρατίδιο. Υπάρχει η κατεχόμενη Κύπρος .Κατεχόμενη από τουρκικά στρατεύματα από το 1974. Έτσι πρέπει να το αναφέρουμε όλοι μας.

Δεν είναι ο μοναδικός από τους πολιτικούς μας που κάνει τέτοια λάθη, αλλά καλό θα είναι τα διορθώσει.

/////////////



Σε μια ανιστόρητη και απαράδεκτη δήλωση προχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Αιγάλεω, θέλοντας να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε την διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το «να μην απαντά ο κ. Μητσοτάκης στην πρόκληση του Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού, της, του βόρειου, του κρατιδίου τέλος πάντων του δικού τους, της βόρειας, στην Κύπρο». Τελικά διόρθωσε τα λεγόμενά του έπειτα από παρατήρηση δημοσιογράφου λέγοντας «…του ψευδοκράτους». Στη συνέχεια υπέπεσε σε νέο ολίσθημα καθώς τόνισε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα έχει αναγνωρίσει τη μουσουλμανική μειονότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις