Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Βίντεο: Delivery… εφιάλτης – Έφτυσε το φαγητό πριν το παραδώσει


 Ένας οδηγός – ντιλίβερι πιάστηκε στα πράσα από την κάμερα, που βρισκόταν στο κουδούνι, να φτύνει μια παραγγελία που παρέδωσε σε ένα σπίτι στη Φλόριντα το Σαββατοκύριακο.

Η αποκρουστική συμπεριφορά καταγράφηκε από την κάμερα του κουδουνιού του ιδιοκτήτη του σπιτιού σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Kendall το απόγευμα του Σαββάτου – και σίγουρα είναι ο εφιάλτης όσων παραγγέλνουν φαγητό από έξω.

Ο οδηγός άφησε το φαγητό που ήταν σε σακούλα μπροστά στο διαμέρισμα, τράβηξε μια φωτογραφία για απόδειξη παράδοσης στην εφαρμογή DoorDash και στη συνέχεια έφτυσε την τσάντα τρεις φορές ενώ μουρμουρίζει κάτι που δεν ακούγεται, δείχνει το βίντεο.


Ένα 13χρονο αγόρι και η μητέρα του που έκαναν την παραγγελία είπαν ότι το στομάχι τους ανακατεύτηκε όταν παρακολούθησαν το περιστατικό να εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο μέσω του ζωντανού βίντεο.

«Η αντίδρασή μου ήταν ότι ήθελα να κάνω εμετό», είπε ο έφηβος, Elias Crisanto, στο Local 10. «Είναι τόσο αηδιαστικό. Δηλαδή, ποιος το κάνει αυτό;».

Περιέγραψε ότι αυτός και η μαμά του πλήρωσαν περίπου 30 δολάρια για την παραγγελία και πρόσθεσαν ένα φιλοδώρημα 3 δολαρίων. Υπέθεσαν ότι ο οδηγός ήταν δυσαρεστημένος από το ποσό που έδωσαν ως φιλοδώρημα και αποφάσισε… ως τιμωρία να ψεκάσει την παραγγελία τους με το σάλιο του.

Ο Crisanto είπε ότι έστειλε στο DoorDash το βίντεο και ζήτησε επιστροφή χρημάτων. Η εταιρεία είπε ότι ο εμπλεκόμενος οδηγός δεν θα εργάζεται για την εταιρεία.

«Δεν επιδοκιμάζουμε αυτού του είδους τις ενέργειες και ως εκ τούτου κάναμε το βήμα για την απομάκρυνσή του από την πλατφόρμα μας. Δεν θα μπορεί πλέον να παραδίδει μελλοντικές παραγγελίες στο DoorDash. Τα αποτελέσματα όλων των εσωτερικών ερευνών διατηρούνται απόρρητα» αναφέρει το σχετικό email.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις