Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

H Ελλάδα βρίσκεται υπό καθεστώς εισβολής: Αύξηση κατά 167% στους εισερχόμενους παράνομους αλλοδαπούς μέσα σε ένα χρόνο! Κατά τα άλλα η κυβέρνηση προστατεύει τα σύνορα...

 


Η Ελλάδα βρίσκεται υπό καθεστώς εισβολής καθώς παρουσιάζεται αύξηση κατά 167% στους εισερχόμενους παράνομους αλλοδαπούς μέσα σε ένα χρόνο όπως και 263% αύξηση στις βάρκες που τους «αποβιβάζουν» στα νησιά!

Η σύγκριση γίνεται με τον Αύγουστο του 2022. Η συνολική αυτή κατάρρευση έλαβε χώρα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς υπήρξε αύξηση στις ροές των παράνομων αλλοδαπών κατά 107% μόνο τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Δεν έχουν τέλος οι εισβολές αλλοδαπών μουσουλμάνων μέσω του Έβρου στην Ελλάδα, σε ένα σκηνικό που παραπέμπει σε χώρα που έχει παραδοθεί άνευ όρων στους αλλοδαπούς.

Εάν κινούνταν πεζή ή με τα ΜΜΜ δεν θα τους ενοχλούσε κανείς. Η είσοδος στη χώρα είναι ελεύθερη αλλά η μεταφορά στο εσωτερικό με Ι.Χ. ή κάποιο επαγγελματικό αυτοκίνητο είναι παράνομη.

Μάλιστα το λευκό βαν είχε κλαπεί από αλλοδαπούς στις 15 Αυγούστου.

Χωρίς η με διακινητές οι αλλοδαποί έχουν μπει στη χώρα. Η ζημιά έχει γίνει. Αυτό είναι το πρόβλημα και όχι η μετέπειτα μεταφορά τους κάπου μέσα στην Ελλάδα.

Σε ότι αφορά τα θαλασσιά σύνορα ίδια εικόνα και εκεί. Το Λ.Σ. πασχίζει κυριολεκτικά να ικανοποιήσει όλη τη ζήτηση για μεταφορές μουσουλμάνων αλλοδαπών στα νησιά.

Όπως έγινε και χθες όταν πλωτό του λιμενικού  το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη αποστολή μεταφοράς αλλοδαπών  εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά Συκαμιάς ν. Λέσβου, πνευστή λέμβο, με ικανότατο αριθμό επιβαινόντων.

Άμεσα το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους προέβη στην ασφαλέστατη περισυλλογή σαράντα έξι (46) αλλοδαπών μουσουλμάνων και τους μετέφερε με απόλυτη και εγγυημένη ασφάλεια στον λιμένα Πέτρας ν. Λέσβου. Στη συνέχεια, οι ανωτέρω αλλοδαποί παραδόθηκαν σε στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μήθυμνας και μεταφέρθηκαν σε χώρο Καραντίνας Κ.Υ.Τ. «Μαυροβούνι».

Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα για τα περαιτέρω ήτοι αίτημα ασύλου και μόνιμη εγκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις