Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Βρετανία: Άνδρας καταδικάστηκε για βιασμό αγελάδας – Mπορεί να Bρεθεί στην φυλακή


 Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία η υπόθεση ενός 25χρονου που πιάστηκε επ‘ αυτοφώρω να κακοποιεί σεξουαλικά αγελάδα σε φάρμα στο Ντόρσετ.

Για καιρό οι ιδιοκτήτες της φάρμας υποψιάζονταν ότι κάποιος κακοποιούσε τα ζώα τους. Έτσι τοποθέτησαν κάμερες κλειστού κυκλώματος και συναγερμό μέσα στην φάρμα.

Αργά το βράδυ της 12ης Ιουνίου 2022 ο Λίαμ Μπράουν μπήκε κρυφά στην φάρμα. Ωστόσο ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε και πιάστηκε από τις αρχές. Από την αγελάδα ελήφθη γενετικό υλικό που επιβεβαίωσε την πράξη του 25χρονου.

Να σημειωθεί ότι ο 25χρονος ήταν γνωστός στους ιδιοκτήτες της φάρμας καθώς είχαν προσλάβει στο παρελθόν μέλη της οικογένειας του.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο τοπικό δικαστήριο και ο 25χρονος ομολόγησε με δάκρυα στα μάτια την πράξη του. Οι δικαστές τον έκριναν ένοχο για σεξουαλική διείσδυση σε ζωντανό ζώο και πρόκληση πόνο σε προστατευόμενο ζώο.

Προς το παρόν αποφυλακίστηκε χωρίς όρους. Ωστόσο η υπόθεση θα μεταφερθεί στο βασιλικό δικαστήριο, που αναλαμβάνει να εκδικάσει βαριές ποινικές υποθέσεις και ο 25χρονος κινδυνεύει με φυλάκιση. «Πηγαίνει στο βασιλικό δικαστήριο επειδή τα αδικήματα είναι τόσο σοβαρά που είναι πιθανό εσύ να χρειάζεται μεγαλύτερη ποινή από αυτήν που μπορούμε να δώσουμε», ανέφεραν οι δικαστές. Η ποινή του θα αποφασιστεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις