Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Μητσοτάκης επιβάλει μέσα απο το πόνο & την απελπισία στην Θεσσαλία την Παγκοσμιοποιητική Ατζεντα (Video)


 Το Ανθελληνικό Σύστημα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι Νεοταξίτες που εκτελεί τις εντολές τους ειναι ευχαριστημένοι για το προγραμματισμένο κτύπημα με Haarp της Θεσσαλίας…Πριν λίγες μέρες στην εμφάνιση του απο την ΔΕΘ ανέφερε οτι εχει σχέδιο σε κάθε καταστροφή και οτι φταίει η Κλιματική Αλλαγή..

Μια Κλιματική αλλαγή που την ρυθμίζουν με το υπερόπλο του Haarp και γι αυτό δηλώνει μετα βεβαιότητας οτι θα έχουμε απο εδω και στο εξης πολλά τέτοια φαινόμενα Καταστροφές Φωτιές πλημμύρες και Σεισμούς..

Η επίθεση που δέχεται η ανθρωπότητα με μη Συμβατικά οπλα θα είναι το επόμενο διάστημα σε ένταση..

Δήλωσε οτι θα βοηθούσε τους κατεστραμμένους πολίτες και τους εχει αφήσει στην τύχη τους..Μας ελεγε οτι έστειλε τον Στρατό καθυστερημένα και τελικά σε πολλά κατεστραμμένα Χωριά δεν εχει πατήσει κανείς το πόδι του..

Δείτε εικόνες απο την Μεταμόρφωση Καρδίτσας ..Δειτε πως ζουν οι συν άνθρωποι μας Δείτε πως τους εχουν αφήσει ΜΟΝΟΥΣ τους..Δείχνουν ξεκάθαρα οτι τυραννούν τους κατοίκους .

Μεσα στα απομεινάρια που άφησε η τροποποιημένη  ενισχυμένη Καταιγίδα η Κυβέρνηση Μαριονέτα του Μητσοτάκη προσπαθεί με κάθε τρόπο ακόμα και μέσα απο τον πόνο και την απελπισία  των ανθρώπων να επιβάλλει την απάνθρωπη Παγκοσμιοποιητική Ατζέντα .

Δείτε και τις Δηλώσεις του Νεοταξίτη Μητσοτάκη που αναφέρει μετα βεβαιότητας οτι τώρα αρχισε η ΕΠΙΘΕΣΗ με την δηθεν Κλιματική Αλλαγή δηλαδή την Εγκληματική επίθεση στους πολίτες.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:27

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ HAARP

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

 

ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις