Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Απών ο Βασίλης Χιώτης από τη σημερινή εκπομπή του Σκάι 100,3


 Χωρίς τον Βασίλη Χιώτη έκανε σήμερα εκπομπή 13.00-14.00 στον Σκάι την εκπομπή «Μια του Νότη δυο του Χιώτη» ο Νότης Παπαδόπουλος.

Δεν ήταν όμως μόνος του στο στούντιο. Δίπλα του είχε τον Αντώνη Αντζολέτο με τον οποίον καλησπέρισαν στις 13.09 χωρίς την παραμικρή αναφορά στον Χιώτη και την απουσία του. Ούτε στην αρχή, ούτε κατά την αποφώνηση της εκπομπής.

Η απουσία του προκάλεσε αίσθηση έπειτα από το χθεσινό ομοφοβικό σχόλιο που έκανε σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή την εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας του.

Ο λόγος εξαιτίας του οποίου ο διευθυντής του ραδιοφωνικού Σκάι δεν ήταν στην εκπομπή έχει να κάνει με σοβαρή προσωπική– οικογενειακή υπόθεση υγείας, υποστηρίζουν κύκλοι περι τον Σκάι που είναι σε θέση να γνωρίζουν.

Ο δημοσιογράφος προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν χθες στην διάρκεια της εκπομπής αναφερόμενος στη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία θα γίνει σε στρατόπεδο της Καλαμάτας, είπε στο μικρόφωνο του ΣΚΑΪ: «Βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα…»

Αφότου έγινε αποδέκτης έντονων αντιδράσεων, από το σόσιαλ μίντια, αποπειράθηκε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα κάνοντας λόγο στην ανάρτησή του στο Χ για «φάουλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις