Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Εύβοια: Καταγγελία μητέρας για απόπειρα απαγωγής του 10χρονου γιου της – «Πώς σε λένε; Θες να έρθεις να σου δείξω κάτι σπίτι μου;»


 Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Μαντουδίου και του χωριού Τριάδας, στην Εύβοια, έπειτα από τρεις απόπειρες απαγωγής παιδιών. Η μητέρα ενός 10χρονου αγοριού που παραλίγο να απαχθεί, περιέγραψε την φρίκη που έζησε το παιδί της στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, σημειώθηκαν δύο απόπειρες απαγωγής παιδιών ηλικίας 10 ετών στο Μαντούδι, καθώς και άλλη μία στο χωριό Τριάδα, όταν δύο άντρες βγήκαν από ένα βαν και επιχείρησαν να αρπάξουν ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο βρισκόταν σε στάση λεωφορείου.

Η μητέρα ενός 10χρονου μίλησε στο MEGA για το περιστατικό που έζησε το δικό της παιδί, όσο περπατούσε στο δρόμο πηγαίνοντας στο φροντιστήριό του. «Τη στιγμή που πήγαινε στο φροντιστήριο ένας τύπος άρχισε να του κάνει διάφορες ερωτήσεις, τύπου “πως σε λένε;”, “για που το έβαλες;”, “ποιοι είναι οι γονείς σου;”. Το παιδί κοντοστάθηκε, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν του είπε “θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω στο σπίτι μου;” το παιδί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί».

Την επόμενη ημέρα το παιδί της ανέφερε όσα συνέβησαν. Όπως της είπε, δεν είχε ξαναδεί τον άντρα ούτε το αυτοκίνητό του.

«Το παιδί δεν μου το είπε αμέσως, γιατί πήγε στο φροντιστήριό του. Το ανέφερε στη δασκάλα του το γεγονός, βέβαια η δασκάλα δεν με ενημέρωσε αμέσως. Όποιος ακούει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει εκείνη τη στιγμή να ενημερώνει τους γονείς. Εάν είχαμε κινηθεί νωρίτερα, η αστυνομία είπε πως ίσως και να τους είχαν πιάσει», δήλωσε η κα Μαρία.

«Επειδή τα παιδιά δεν πονηρεύονται και μπορεί να ξεχνάνε πιο εύκολα από τους μεγάλους, ας ρωτήσουν οι γονείς τα παιδιά τους. Οτιδήποτε περίεργο βλέπουν να το λένε κατεθείαν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις