Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Χαλάνδρι: Συνελήφθη 38χρονος από το Μπαγκλαντές για σεξουαλική παρενόχληση τεσσάρων γυναικών

 


Τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/9) στο κέντρο του Χαλανδρίου συνελήφθη ένας 38χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο 38χρονος ξεκίνησε να παρακολουθεί μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, που βρισκόταν κοντά στην πλατεία Χαλανδρίου και να τις κοιτούσε επίμονα, ενώ στην συνέχεια τις ακολουθούσε σε απόσταση δύο μέτρων.

Στην συνέχεια ο συλληφθείς, πήγε ανάμεσα τους και να έπιασε από τη μέση μία από τις κοπέλες, με εκείνες να του ζητάνε επίμονα να μην τις ακουμπάει και ο κατηγορούμενος συνέχισε να τις ακολουθεί και ύστερα από λίγο φέρεται να έβγαλε έξω το μόριο του.

Μόλις αντιλήφθηκαν οι τέσσερις γυναίκες τι είχε συμβεί, άρχισαν να φωνάζουν και τότε ο 38χρονος φέρεται να τράπηκε σε φυγή σε άγνωστη κατεύθυνση. Εκείνες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο τους και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Χαλανδρίου, όπου εντόπισαν τον κατηγορούμενο. Στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και οι παθούσες τους ενημέρωσαν για το περιστατικό υποδεικνύοντας τον 38χρονο, ο οποίος και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Χαλανδρίου.

Εκεί βρέθηκαν και οι τέσσερις κοπέλες οι οποίες υπέβαλαν μήνυση κατά του Μπαγκλαντεσιανού, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις