Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Και ο Θανάσης Μουλαντζίκος έφυγε ξαφνικά = Στις 5 Δεκεμβρίου 2021 / Έχω εμβολιαστεί τρεις φορές αλλά μπορώ να καταλάβω αυτούς που δεν εμβολιάστηκαν

 


Dust in the wind. All we are is dust in the wind

ust in the wind
All we are is dust in the wind

Εκεί έξω είναι 31 Οκτωβρίου 2023.

Ο εκπαιδευτικός Θανάσης Μουλαντζίκος κάτοικος Καρδίτσας αφιέρωνε χρόνο σε μία καθημερινή επιβλαβή συνήθεια-σχεδόν θανάσιμη. Παρακολουθούσε τηλεόραση.

Στις 22 Απριλίου 2021 θα ποστάριζε το εξής στη σελίδα του στο Facebook>

Πίνω το ποτάκι μου στην πιλοτή κοιτάζοντας το φεγγάρι . Ακούω συγχρόνως το γλυκοκελάδησμα ενός πουλιού (Αηδόνι 😉 και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για το πρωινό ταξίδι εμβολιασμού στα Γιαννιτσά.

Στις 2 Οκτωβρίου 2021>

Είναι στραβό το κλίμα…. Γνωστή παροιμία.
Μπράβο στον ΣΚΑΙ για τις επιλογές των “Δημοσιογράφων”. Με απειλές δημιουργούν μεγαλύτερο κύμα αντεμβολιαστών .
Με αυτά και με άλλα θα ξεκινήσουν οι αυτοεγκλεισμοί. Είμαι εμβολιασμένος .
Καλό χειμώνα.

 

Στις 5 Δεκεμβρίου 2021 ο Θανάσης Μουλαντζίκος θα έγραφε>

Έχω εμβολιαστεί τρεις φορές αλλά μπορώ να καταλάβω αυτούς που δεν εμβολιάστηκαν ( Όχι τους θρησκόληπτους και αυτούς που βλέπουν τσιπάκια). Κατανοώ τους φόβους τους που είναι και δικοί μου. Όταν διαβάζω στο fb να μην νοσηλεύεται ανεμβολίαστος σε ΜΕΘ αγανακτώ.

Η συνέχεια έχει ως εξής>

Το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου 2023 ο 62χρονος Θανάσης Μουλαντζίκος βρισκόταν με τη σύζυγό του στα Γιάννενα όπου είχε ταξιδέψει με ταξιδιωτικό γραφείο μαζί με τη σύζυγό του με σκοπό να περάσουν την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Ο 62χρονος σηκώθηκε ευδιάθετος το πρωί της Κυριακής έχοντας κανονίσει με φίλους που συνταξίδευαν να επισκεφτούν τα αξιοθέατα της πόλης.

Την στιγμή που ετοιμαζόταν να φύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου παραπονέθηκε στη γυναίκα του ότι νιώθει ένα πόνο στο μέρος της καρδιάς και έπειτα από λίγα λεπτά έπεσε νεκρός στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος επήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Να τονίσουμε ότι όπως μας ανέφερε κατηγορηματικά το συγγενικό του πρόσωπο δεν είχε κανένα προηγούμενο ιστορικό προβλήματος στην καρδιά-σημειώνει ο ιστότοπος karditsastakra.com.

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις