Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Αυτά τα 6 ζώδια δεν τα θέλεις για εχθρούς σου

 


Δεν έχει σημασία πόσο ήρεμος ή ήρεμη είσαι. Ούτε αν είσαι οξύθυμος/η ή θες να αποφεύγεις τους καβγάδες και τις διενέξεις. Ακόμη και να θες να είσαι ζεν και να τα έχεις καλά με όλους, είσαι εκτεθειμένος/η στους υπόλοιπους ανθρώπους. Άρα, ό,τι και να κάνεις είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις εχθρούς.

ADVERTISEMENT

Υπάρχουν όμως κάποια ζώδια που το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τη σύγκρουση μαζί τους. Δεν τα θες για εχθρούς καθώς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν τρία ζώδια που δεν θέλετε να κάνετε εχθρούς σας, γιατί μπορούν να γίνουν οι χειρότεροι άνθρωποι στον κόσμο. Αυτά είναι τα εξής:

  • Σκορπιός: Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την έντονη προσωπικότητά τους και την αποφασιστικότητά τους. Όταν είναι φίλοι με κάποιον, είναι αφοσιωμένοι και υποστηρικτικοί, αλλά όταν γίνονται εχθροί με έναν άνθρωπο, διψούν για εκδίκηση και γίνονται επικίνδυνοι. Οι Σκορπιοί είναι πολύ έξυπνοι και έχουν μια βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης φύσης. Αυτό τους επιτρέπει να σχεδιάσουν πολύπλοκες και αποτελεσματικές στρατηγικές εκδίκησης.
  • Κριός: Οι Κριοί είναι πολύ αυθόρμητοι και έχουν έντονο παρορμητικό χαρακτήρα. Όταν θυμώνουν, μπορούν να γίνουν επιθετικοί και ανεξέλεγκτοι. Οι Κριοί δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκο. Αυτό μπορεί να τους κάνει πολύ επικίνδυνους και αδίστακτους σε μια σύγκρουση. Δεν τους θέλετε για εχθρούς στα σίγουρα.
  • Λέων: Οι Λέοντες είναι γενναιόδωροι και μεγαλόψυχοι, αλλά όταν αισθάνονται ότι απειλούνται, μπορούν να γίνουν σκληροί και εκδικητικοί.  Οι Λέοντες έχουν ισχυρή αυτοπεποίθηση και μια ισχυρή αίσθηση του δικαίου. Αυτό μπορεί να τους κάνει να είναι πολύ πεισματάρηδες και να μην παραιτούνται ποτέ από έναν αγώνα, ακόμη κι αν είναι καταδικασμένοι να χάσουν.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα τρία ζώδια. Υπάρχουν άλλα τρία που μπορεί να μην τους φαίνεται, αλλά αν τα κάνετε εχθρούς, θα περάσετε δύσκολα.

  • Τοξότης: Οι Τοξότες είναι ειλικρινείς και άμεσοι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πληγώσουν τα συναισθήματα κάποιου. Όταν θυμώσουν με κάποιον και τον θεωρήσουν εχθρό, μπορούν να γίνουν πολύ επιθετικοί και σκληροί. Μην προσβάλετε ή μην υποτιμήσετε Τοξότη, γιατί είναι πολύ ευαίσθητοι στην κριτική.
  • Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι, ανταγωνιστικοί και αποφασισμένοι να πετύχουν τους στόχους τους. Όταν αισθάνονται ότι απειλούνται, μπορούν να γίνουν πολύ κυνικοί και σκληροί. Επειδή δεν ανέχονται την ήττα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο για να καταφέρουν αυτό που θέλουν ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν κάποιον άλλο.
  • Ιχθύες: Οι Ιχθύες είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Όταν πληγώνονται, σε θεωρούν εχθρό. Πεισμώνουν, παθιάζονται και μπορούν να γίνουν πολύ εκδικητικοί.  Μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο για να βλάψουν ή να εκδικηθούν τον εχθρό τους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βλάψουν τον εαυτό τους ή τους άλλους. Η σύγκρουση με έναν Ιχθύ εχθρό μπορεί να είναι πολύ σκληρή, και να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες για τους εμπλεκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις