Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Νύφη πόζαρε για μια φωτογραφία, όταν άκουσε τον γαμπρό να φωνάζει – Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά

 


Νύφη πόζαρε για μια φωτογραφία, όταν άκουσε τον γαμπρό να φωνάζει – Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά

Αυτή η νύφη πόζαρε αμέριμνη για να βγάλει την πιο πετυχημένη φωτογραφία, όταν ο άνδρας της άρχισε να φωνάζει. Ήταν όμως αργά όταν κατάλαβε τι έλεγε.

H Ροσάντζελα Ντε Σίλβα πόζαρε για μια δραματική φωτογραφία σε ένα όμορφο βράχο με την θάλασσα πίσω της. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε καταλάβει πως ο άντρας της τραβούσε βίντεο. Ακόμα μια φωτογραφία νύφης που έγινε viral μετά από αυτή εδώ, που βλέπουμε τη γυναίκα να τρέχει με το νυφικό.

«Ήμασταν στην παραλία και αποφάσισα να βγάλω μια φωτογραφία σε έναν βράχο που μου άρεσε», έγραψε. «Δεν ήξερα ότι ο άντρας μου τραβούσε βίντεο. Καθώς πόζαρα, άρχισε να μου φωνάζει για το κύμα, αλλά πραγματικά δεν το περίμενα.»

Ο φωτισμός και η όλη σύνθεση ήταν τέλεια: η Ροσάντζελα φορούσε ένα άσπρο φόρεμα, τα ξανθά μαλλιά της τα φυσούσε ο άνεμος και την περιτριγύριζε η γαλάζια θάλασσα και ο ουρανός.

Ήταν η προσωποποίηση της κομψότητας – μέχρι που κάτι άλλαξε. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η Ροσάντζελα βολεύεται στον βράχο ενώ ο άντρας της την προειδοποιεί πίσω από την κάμερα. Εκεί που ήταν μια χαρά, ένα τεράστιο κύμα την σκέπασε και χάλασε την τέλεια εικόνα. Φυσικά, χαιρόμαστε πρώτα από όλα που δεν χτύπησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις