Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Στρατιώτες παιδιά στέλνει η Χαμάς ως βορά στα ισραηλινά πυροβόλα-Τα ισραηλινά άρματα έχουν πλέγματα οροφής όπως τα ρωσικά


 Φορητά θερμοβαρικά όπλα διαθέτουν οι Παλαιστίνιοι-Η στρατιωτική δύναμη από Εφήβους της Χαμάς προκαλεί αποτροπιασμό για την πράξη αυτή σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο

Στρατιωτική δύναμη από παιδιά ετοίμασε η Χαμάς προκαλώντας οργή.

“Η Χαμάς προετοιμάζει εφήβους και παιδιά για πόλεμο με το Ισραήλ. Αυτό το βίντεο διέρρευσε στο διαδίκτυο από μια κάμερα GoPro ενός σκοτωμένου μαχητή της Χαμάς”.

Τα παιδιά αυτά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον πάνοπλο Ισραηλινό Στρατό, ξεχνώντας τον τρόμο τους, ( πιθανόν και με την χρήση ουσιών), αποτελώντας το πρώτο κύμα αντίστασης της Χαμάς.

Οι μεγαλύτεροι μαχητές της οργάνωσης θα αποτελέσουν το δεύτερο κύμα, ενώ οι αποκαλούμενες επίλεκτες δυνάμεις θα επιδιώξουν να προκαλέσουν πλήγματα στις τεθωρακισμένες μονάδες των Ισραηλινών, ενώ θα στοχεύουν σε ανώτερους Αξιωματικούς του Ισραήλ.  

Επίσης νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ισλαμική ακραία οργάνωση των Παλαιστινίων διαθέτει και θερμοβαρικά όπλα μικρής ισχύος, τα οποία δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς τα διέθεσε, αλλά είναι γνωστό ότι τέτοια συστήματα διαθέτουν η Ρωσία, η Βόρεια Κορέα και το Ιράν.

“Μια ματιά στα όπλα που έφερε μαζί της η Χαμάς. RPG, θερμοβαρικά εκρηκτικά, χειροβομβίδες και αντιαεροπορικά βλήματα. Ένα τεράστιο οπλοστάσιο που χρησιμοποιήθηκε για να σκοτώσει άοπλους πολίτες”, αναφέρει ιστοσελίδα σε κοινωνικό δίκτυο.

400.000 Ισραηλινοί στρατιώτες κινούνται προς τα σύνορα της Γάζας

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε  ότι η εισβολή στην Γάζα πλησιάζει την μοιραία στιγμή.

Ανέφερε επίσης ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας  προετοιμάζονται μέρα και νύχτα για την έναρξη μιας χερσαίας επίθεσης, με σχεδόν 400.000 στρατιώτες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη διάβαση της Ράφα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και οικογένειες με μικρά παιδιά και όλοι τους βρίσκονται στο σημείο αυτό.

Ωστόσο, παραμένει ασαφές εάν η διάβαση είναι ανοιχτή ή όχι. «Δεν υπάρχει επί του παρόντος καμία κατάπαυση του πυρός και καμία ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα με αντάλλαγμα την αποχώρηση των ξένων», ανακοίνωσε το γραφείο του Νετανιάχου.

Οι Ισραηλινοί ακολουθούν τους Ρώσους και τοποθέτησαν ειδικά πλέγματα οροφής στα άρματα μάχης τους.

 

Προσαρμόζονται γρήγορα οι Ισραηλινοί, ακολουθώντας τις τακτικές των Ρώσων στην Ουκρανία.

Αυτό το πλέγμα όπως όλα δείχνουν, θα γίνει απαραίτητο κομμάτι της θωράκισης των νέων αρμάτων μάχης παγκοσμίως, και ελπίζουμε να το δούμε ταχέως και στην Ελλάδα.

Η ευρεία χρήση επιθετικών μη επανδρωμένων οχημάτων και περιφερόμενων πυρομαχικών καθιστά τα άρματα μάχης ευάλωτα από την οροφή του πύργου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις