Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Σε έλεγχο βρήκαν πιστόλι μέσα στην… πίτσα του – Κουβαλούσε Ζάναξ, κοκαΐνη, φαιντανύλη και μεθαμφεταμίνη - Συνελήφθη μαζί με άλλα τρία άτομα

 


«Λαβράκι» έβγαλε ένας τυχαίος έλεγχος της τροχαίας, καθώς ένας άνδρας είχε κρύψει πιστόλι μέσα στο κουτί με την πίτσα του, ενώ κουβαλούσε πολλά ναρκωτικά και συγκεκριμένα Ζάναξ, κοκαΐνη, φαιντανύλη και μεθαμφεταμίνη.

Όπως αναφέρει η New York Post, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Kern ανακοίνωσε πως το περιστατικό σημειώθηκε στη Νότια Καλιφόρνια σε τυχαίους ελέγχους που έγιναν κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας.

Τότε, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αμάξι του 47χρονου Danny Carson, που βρίσκεται σε κοινοτική επίβλεψη, επειδή έχει παραβιάσει νομοθεσίες που αφορούν την οπλοκατοχή. «Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πριονισμένο κυνηγετικό όπλο και δύο γεμάτα πιστόλια, το ένα από τα οποία ήταν κρυμμένο σε ένα κουτί πίτσας πάνω από την πίτσα», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Επίσης, βρέθηκαν χάπια Ζάναξκοκαΐνηφαιντανύλη και μεθαμφεταμίνηδύο μαχαίριασφαίρες και ζυγαριές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο οδηγός και άλλα τρία άτομα που επέβαιναν στο όχημα.

Οι άλλοι τρεις ταυτοποιήθηκαν και πρόκειται για τους Benjamin VasquezKrista Rutledge, και Saydee Vandehey, ενώ όλοι τους αντιμετωπίζουν διώξεις για όπλα και ναρκωτικά. Ωστόσο, οι πιο βαριές κατηγορίες αφορούν τον Danny Carson, γιατί το όχημα ανήκε σε αυτόν.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του σερίφη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις