Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Επίθεση με γλάστρα σε λεωφορείο με επιβάτες – Τι λέει ο οδηγός: «Τρομοκρατήθηκα και ενημέρωσα κατευθείαν την αστυνομία»


 Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη ένας οδηγός λεωφορείου, όταν ισχυρίστηκε πως άγνωστοι πέταξαν γλάστρα στο λεωφορείο που οδηγούσε. Ο ίδιος ανέφερε πως βρισκόταν στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων όταν συνέβη το περιστατικό, με τη γλάστρα να πέφτει στο παράθυρό του, που ήταν ανοιχτό, και να καταλήγει, σπασμένη, στα πόδια ενός συναδέλφου του, που βρισκόταν δίπλα του.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1, όπου εξιστόρησε με λεπτομέρειες το περιστατικό. Αρχικά, ο οδηγός του λεωφορείου είπε πως «χθες το βράδυ ενώ γύριζα από το δρομολόγιο των 23:20 από Αγίους Αναργύρους και είχα μαζί μου και έναν συνάδελφο που καθόταν μπροστά. Φτάνοντας στη στάση «4η Χασιάς» και πηγαίνοντας να στρίψω αριστερά στη νησίδα, κάποιος μου πέταξε μια γλάστρα που πέρασε από το παράθυρο μου, που ήταν ανοιχτό, και έπεσε στα πόδια του συναδέλφου και έσπασε».

«Δεν πρόλαβα να δω ποιος ήταν. Τρομοκρατήθηκα και ενημέρωσα κατευθείαν την αστυνομία, ολοκλήρωσα το δρομολόγιο γιατί είχα κόσμο μέσα και ευτυχώς δεν είχε σπάσει η πόρτα. Ήρθε η αστυνομία και κατέγραψε το περιστατικό», κατέληξε ο ίδιος.

Ο Φώτης Νικολακόπουλος, μέλος Δ.Σ. συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, ανέφερε πως το περιστατικό έγινε σε πολύ κεντρικό σημείο της περιοχής και πως «αν το παράθυρο δεν ήταν ανοιχτό, θα είχε σπάσει το τζάμι και ο οδηγός θα είχε τραυματιστεί». «Υπάρχουν επικίνδυνες διαδρομές. Το να πάρει κανείς γλάστρα και να την πετάξει, το έχει προσχεδιάσει», ανέφερε ο κ. Νικολακόπουλος, ζητώντας περισσότερη αστυνόμευση.

Σημειώνεται πως το περιστατικό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε στη γραμμή 704 (Καματερό – Πλ. Αγίων Αναργύρων κυκλική), ενώ το λεωφορείο, εκείνη την ώρα, εκτελούσε το δρομολόγιό του κανονικά, και μέσα υπήρχαν διάφοροι επιβάτες, οι οποίοι, επίσης, θα μπορούσαν να τραυματιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις