Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Ταύρος βοηθάει αγρότη με τις καθημερινές δουλειές της φάρμας – Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο


 Η φροντίδα των ζώων αγροκτήματος ή φάρμας είναι πολύ απαιτητική. Τις περισσότερες φορές τα ζώα είναι μεγάλα, βρώμικα και άτακτα, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολο το έργο των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

ADVERTISEMENT

Για αυτό είναι σημαντικό να βάζουμε τα ζώα του κοπαδιού να δουλεύουν. Η χρήστης του TikTok , @ddv8661, είναι πολύ τυχερή καθώς ο ταύρος της, που ονομάζεται «Lucky» (τυχερός), ήταν πάντα εκεί για να βοηθάει με τις δουλειές της φάρμας.

Σε βίντεο που ανάρτησε η αγρότης στο TikTok, φαίνεται να προσπαθεί να ισιώσει μία στοίβα με χώμα, χρησιμοποιώντας ένα αγροτικό μηχάνημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ζώα φάρμας τρομάζουν βλέποντας το μηχάνημα και τρέχουν μακριά από την «απειλή». Όχι όμως ο «Lucky». Με το που είδε το μηχάνημα, πήγε αμέσως στην στοίβα με το χώμα και ξεκίνησε να την ισιώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο:

 

Τρία είναι τα πράγματα που πιθανότατα προσπαθεί να πετύχει ο ταύρος:

  • Βοήθεια: Ο «Lucky» ίσως θέλει απλά να βοηθήσει την αγρότη. Ποιος ξέρει; Μπορεί να θέλει ένα επιπλέον σνακ.
  • Παιχνίδι: Ο ταύρος μπορεί να βλέπει την τεράστια στοίβα ως παιχνίδι και θέλει να παίξει με το χώμα.
  • Άμυνα: Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κλειδώσει με τα κέρατά του το μηχάνημα μπορεί να δείχνει ότι προσπαθεί να την απομακρύνει.

Όταν βλέπει για πρώτη φορά το μηχάνημα , Ο «Lucky» βάζει τα κέρατά του χαμηλά στο έδαφος και προσπαθεί να το σπρώξει μακριά. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο Lucky νιώθει ότι απειλείται η κυριαρχία του. Το να σπρώχνει το μηχάνημα με τα κέρατά του είναι ένας ευγενικός τρόπος να πει “πίσω”.

Στη συνέχεια, αρχίζει να παίζει στη στοίβα, πιθανότατα επειδή νομίζει ότι νίκησε τη «μεγάλη και κακή» μηχανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις