Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

«Πρόβλεψη» φρίκη από τον Αμβρόσιο για χιλιάδες νεκρούς στην Αθήνα αν δεν... μετανοήσουμε

 


Δεν έχει τον… Θεό του ώρες-ώρες ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος. Αυτή την φορά ξαναχτύπησε με μια ανοικτή επιστολή προς τους πιστούς, στην οποία.... αποκαλύπτει μια φρικιαστική προειδοποίηση που κυκλοφορεί, όπως λέει, από το Αγιο Ορος και προβλέπει ισοπέδωση της Αθήνας!

Ο Αμβρόσιος καλεί σε μετάνοια και προσευχή, τονίζοντας πως οι καταστροφές που σημειώθηκαν στη Θεσσαλία και αλλού, φανερώνουν την οργή του Θεού «για την αποστασία του σύγχρονου ανθρώπου από την αγκαλιά του Επουρανίου Πατρός μας!», όπως τονίζει.

Περιγράφοντας την πρωτοφανή καταστροφή, τις ανθρώπινες απώλειες και τις περιουσίες, συμπεραίνει πως έρχεται περίοδος μεγάλης φτώχειας και πείνας όχι μόνον στους κατοίκους της Θεσσαλίας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα

«Ο θεσσαλικός κάμπος μετατράπηκε σε μια απέραντη λίμνη. Η οργή, λοιπόν, του Θεού για την αποστασία μας από την Πατρική Του Αγκαλιά εκφράζεται με όλα αυτά τα καταστροφικά φαινόμενα, τα οποία επεκτείνονται σε ολόκληρο τον Πλανήτη μας, αφού ολόκληρη η γη είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ!» τονίζει ο κ. Αμβρόσιος σε άλλο σημείο της επιστολής του, ενώ σημειώνει πως «για τα όσα συμβαίνουν ο Επουράνιος Θεός μάς έχει προειδοποιήσει! «Τώρα τελευταία από το Αγιον Oρος έχει κυκλοφορήσει και μία τραγική προειδοποίησις! Εύχομαι να είναι fake news. Σύμφωνα με την οποία θα υπάρξουν «80.000 νεκροί, 2.500.000 άστεγοι και 800.000 τραυματίες από σεισμό των Αθηνών, ο οποίος θα γίνει και θα προέρχεται από τον Κορινθιακό και την Αταλάντη».

Πηγή: pelop.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις