Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ο πόλεμος δεν «επισκιάζει» τα εμβόλια COVID: Νέο ΒΙΝΤΕΟ προκαλεί «σεισμό» για «πρόκληση καρκίνων»


 Τι ισχυρίζεται επιστήμονας

Πόλεμοι, κρίσεις και εμβόλια!!! Μια ζωή την πληρώνουν οι άμαχοι!!! Ο απλός κόσμος!!!

Στην Μέση Ανατολή χύνεται το θέμα αθώων αμάχων και κανείς δεν μιλά!

Η τεχνητή, κατά τα φαινόμενα, οικονομική/ενεργειακή κρίση κλείνει σπίτια και επιχειρήσεις απλών ανθρώπων!

Μετά τα εμβόλια παρατηρήθηκαν παρενέργειες ακόμα και θάνατοι αλλά κανείς δεν έχει ακόμα λογοδοτήσει για αυτό!!!!

Σε ένα νέο βίντεο μία από από τις κορυφαίες τοξικολόγους της Αμερικής προειδοποίησε κατά την διάρκεια μιας μαρτυρίας ότι τα εμβόλια mRNA Covid φέρονται να είναι «μολυσμένα»!

Η παρέμβασή της έρχεται σε συνέχεια του άρθρου που διαβάσετε στο ΕΛ σε σχέση με ραγδαίες αποκαλύψεις: Για πρώτη φορά επίσημη «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» σε Γερμανία και ΗΠΑ: «Έτσι μόλυναν τα εμβόλια COVID»! (video)

Η Δρ Janci Lindsay, διάσημη βιοχημικός και μοριακός βιολόγος, κατέθεσε ενώπιον της Ad-Hoc Επιτροπής Ιατρικών Υποθέσεων της Γερουσίας της Νότιας Καρολίνας!

Όπως τόνισε:

«Οι αλληλουχίες του SV40 (ιός των πιθήκων 40) δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί!!!!!

Δεν χρειάζεται να υπάρχουν εκεί προκειμένου να το καλλιεργήσουμε αυτό σε βακτήρια!!!!! Δεν πιστεύω πως πρόκειται για ατύχημα!!!!

Θα μπορούσαν να ‘χουν επιλέξει ένα άλλο πλασμίδιο που να μην έχει τις αλληλουχίες του SV40… Αν αυτές οι αλληλουχίες ”καθίσουν” πάνω σ’ ένα ογκογονίδιο… Και είναι ”ασύδοτες”. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να ενσωματωθούν σε μέρη πιο πιθανά από άλλες γενετικές προσθήκες.

Στην συνέχεια μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο… Η μεταλλαξιογένεση μέσω ενσωμάτωσης ούτως ή άλλως προκαλεί καρκίνο. Κι αυτός είναι ο κίνδυνος… Γι’ αυτό τον λόγο δεν βγήκαν οι γονιδιακές θεραπείες στην αγορά εδώ και τόσα πολλά χρόνια!!!! Επειδή υπήρχε ένας κίνδυνος πρόκλησης καρκίνου από την μεταλλαξιογένεση μέσω ενσωμάτωσης… Ποτέ δεν είχαμε ανάγκη αυτά τα εμβόλια!!!

Διαθέταμε αποτελεσματικές θεραπείες… Κάτι πολύ ασυνήθιστο συμβαίνει εδώ

Δεν χορηγούμε πειραματικά προϊόντα σε εγκύους!!!! Δεν χορηγούμε σε βρέφη πειραματικά προϊόντα που έχουν ένα θανατηφόρο προφίλ όπως αυτό!!!».

Μια ζωή θύματα οι πολίτες!!!

Δείτε:

 

photo eurokinissi/el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις