Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

H Χαμάς εκτελεί ομήρους-Τελεσίγραφο στο Ισραήλ να σταματήσει τις επιχειρήσεις - Κτήνη της Χαμάς βασανίζουν και σκοτώνουν Ταϊλανδό εργάτη με τσάπα! -ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

 


Η τρομοκρατική ομάδα της Χαμάς απειλεί να ξεκινήσει την εκτέλεση ομήρων ως απάντηση στα ισραηλινά χτυπήματα στη Γάζα που πραγματοποιήθηκαν χωρίς προειδοποιήσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Izz ad-Din al-Qassam της Χαμάς, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Shehab της Γάζας.

«Από αυτή την ώρα, οποιαδήποτε στόχευση των ανθρώπων μας στην ασφάλεια των σπιτιών τους, χωρίς προειδοποίηση, θα αντιμετωπιστεί με την εκτέλεση αμάχων ομήρων, η οποία θα μεταδίδεται με βίντεο και ήχο», λέει ο εκπρόσωπος. αντάρτης Αμπού Ομπέιντα.

Ένας αξιωματούχος της άμυνας φέρεται να είπε στα μέλη της Κνεσέτ σε ενημέρωση νωρίτερα την ημέρα ότι το Ισραήλ δεν ρίχνει εικονικές βόμβες σε στέγες κτιρίων που πρόκειται να αποτελέσουν στόχο, με σκοπό να προειδοποιήσει τους αμάχους να φύγουν, όπως αναφέρει το timesofisrael.com.

 

 

Κτήνη της Χαμάς βασανίζουν και σκοτώνουν Ταϊλανδό εργάτη με τσάπα

Τρομοκράτες της Χαμάς να σφάζουν αθώους Ισραηλινούς πολίτες

 
Τραβηγμένο το βίντεο από έναν τρομοκράτη της Χαμάς. Σκοτώνει ένα σκύλο και μπαίνει στο σπίτι ενός κατοίκου.
 
 
 
 
Εκπρόσωπος της Χαμάς απειλεί ότι θα εκτελέσει ομήρους: Αποφασίσαμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό. Από αυτή την ώρα και μετά, ανακοινώνουμε ότι κάθε στόχευση των ασφαλών ανθρώπων μας θα αντιμετωπίζεται με την εκτέλεση ενός από τους ομήρους του εχθρού μας και θα το μεταδίδουμε με ήχο και βίντεο
 
 
 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες κατακρίνει τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ, καλώντας την τρομοκρατική ομάδα να απελευθερώσει όλους τους ομήρους, ενώ εκφράζει επίσης την αγωνία για την απάντηση του Ισραήλ στην αιφνιδιαστική επίθεση που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου.

«Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω επαναλαμβάνοντας την απόλυτη καταδίκη μου για τις αποτρόπαιες επιθέσεις της Χαμάς και άλλων εναντίον ισραηλινών πόλεων και χωριών στην περιφέρεια της Γάζας, οι οποίες έχουν αφήσει περισσότερους από 800 Ισραηλινούς νεκρούς και περισσότερους από 2.500 τραυματίες», είπε ο Γκουτέρες σε δήλωση στον Τύπο μετά. συναναστρέφονται με ανώτερους αξιωματούχους του ΟΗΕ για να συζητήσουν τη συνεχιζόμενη βία από τη Γάζα. «Αναγνωρίζω τα εύλογα παράπονα του παλαιστινιακού λαού. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες και τη δολοφονία, τον ακρωτηριασμό και την απαγωγή αμάχων».

«Επαναλαμβάνω την έκκλησή μου να σταματήσουν αμέσως αυτές οι επιθέσεις και να απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι», προσθέτει.

Ο Γκουτέρες λέει ότι είναι «βαθιά ανήσυχος» από τον αριθμό των νεκρών και από την παλαιστινιακή πλευρά, στην οποία περιλαμβάνονται πολλές γυναίκες και παιδιά.

«Αν και αναγνωρίζω τις νόμιμες ανησυχίες του Ισραήλ για την ασφάλεια, υπενθυμίζω επίσης στο Ισραήλ ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις πρέπει να διεξάγονται αυστηρά σύμφωνα με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο», λέει, κατακρίνοντας το Ισραήλ ότι στόχευσε μη στρατιωτικές υποδομές.

«Είμαι βαθιά στενοχωρημένος από τη σημερινή ανακοίνωση ότι το Ισραήλ θα ξεκινήσει μια πλήρη πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας, χωρίς να επιτρέπεται η είσοδος – χωρίς ηλεκτρισμό, τρόφιμα ή καύσιμα», λέει ο Γκουτέρες. «Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα ήταν εξαιρετικά δεινή πριν από αυτές τις εχθροπραξίες. τώρα, θα επιδεινωθεί μόνο εκθετικά», προσθέτει, καλώντας το Ισραήλ να επιτρέψει ανθρωπιστικές προμήθειες και προσωπικό στη Λωρίδα.

Ο Γκουτέρες λέει ότι ο ίδιος και άλλοι κορυφαίοι αξιωματούχοι του ΟΗΕ συνεργάζονται με ηγέτες στην περιοχή για να αποτρέψουν περαιτέρω διάχυση βίας.

«Ακόμη και σε αυτούς τους χειρότερους καιρούς –και ίσως ιδιαίτερα στις πιο δύσκολες στιγμές– είναι ζωτικής σημασίας να κοιτάξουμε στον μακροπρόθεσμο ορίζοντα και να αποφύγουμε μη αναστρέψιμες ενέργειες που θα ενθάρρυνε τους εξτρεμιστές και θα καταδίκαζε κάθε προοπτική για διαρκή ειρήνη», λέει.

«Αυτή η πιο πρόσφατη βία δεν έρχεται στο κενό. Η πραγματικότητα είναι ότι προκύπτει από μια μακροχρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις