Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

H αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον γυναίκας στο Παρίσι – «Ήταν πλήρως καλυμμένη, υποστήριζε την τρομοκρατία» Φέρεται να φώναζε «Αλαχού Ακμπάρ»

 


Το πρωί της Τρίτης (31/10) στο Παρίσι, η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον μιας πλήρως καλυμμένης γυναίκας που έκανε απειλητικά σχόλια και υποστήριζε την τρομοκρατία, σύμφωνα με τη Le Figaro από αστυνομική πηγή, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του BFMTV.

Γύρω στις 9:30 π.μ., στο σταθμό RER στο Austerlitz, στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού, η ύποπτη, που φορούσε αμπάγια, απηύθυνε απειλές προς τους περαστικούς. Απείλησε να «σπάσει τα πάντα», αναφέρει στο μέσο μια δεύτερη αστυνομική πηγή.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε στο σταθμό François Mitterrand Library, κρύβοντας τα χέρια της στη στολή της. Μια ομάδα BAC επεμβαίνει επί τόπου και προσπάθησε να την απομονώσει ενώ εκείνη φώναζε «Αλαχού Ακμπάρ» και εξακολουθούσε να αρνείται να δείξει τα χέρια της. Ενώ εκείνη αντιδρούσε στα μέτρα της αστυνομίας, η αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τα όπλα της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, χτυπήθηκε στο στομάχι και έκτοτε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ζωή της είναι σε κίνδυνο, αλλά η κατάστασή της είναι σταθερή. Η επέμβαση της αστυνομίας στο σημείο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Σκύλοι και ναρκαλιευτικές ομάδες επενέβησαν για να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχουν εκρηκτικά στο σταθμό. Προς το παρόν εξακολουθεί να μην είναι προσβάσιμος για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις