Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

«Kάτι κακό έρχεται» – Yστατη προειδοποίηση για τις ΗΠΑ (video)


 Ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρσλον έδωσε μια ομιλία στην οποία προειδοποίησε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες οδεύουν απαρέγκλιτα προς την κατάρρευση.

«Όταν η οικονομία σας φαίνεται να βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, όταν η χώρα είναι κυριολεκτικά χρεοκοπημένη, ελπίζω κάποιος να μιλήσει. Κάθε άτομο, 350 εκατομμύρια Αμερικανοί, όλοι, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, αισθάνονται ότι κάτι κακό έρχεται. Όλοι το ξέρουν αυτό», τόνισε.

Ο Carlson υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί δεν ένιωσαν ποτέ τόσο έντονα ότι η κυβέρνησή τους δεν νοιάζεται για αυτούς, επικαλούμενος την βοήθεια που έδωσε η κυβέρνηση Μπάιντεν στην Ουκρανία και το Ισραήλ.

«Δεν έχει σημασία αν αυτές οι χώρες έχουν δίκιο και δεν έχει σημασία αν εγώ προσωπικά συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτό που κάνουν αυτές οι χώρες – αυτό δεν είναι σχετικό. Το ηθικό καθήκον αυτών που ηγούνται της χώρας μας είναι να φροντίζουν τους ανθρώπους αυτής της χώρας. Τελεία», σημείωσε και κατέληξε, λέγοντας:

«Τι θα γινόταν αν ξεμέναμε από χρήματα; Την ίδια ακριβώς στιγμή που οι Αμερικανική κοινωνία είναι περισσότερο διασπασμένη από ποτέ και ο κοινωνικός ιστός είναι κουρελιασμένος, αφήσαμε εκατομμύρια επί εκατομμυρίων ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση  με τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίοι είναι εδώ απλώς για  τα οικονομικά οφέλη, -οι οποίοι παρεμπιπτόντως δεν είναι όλοι κακοί.

Νομίζω πολλοί από αυτούς είναι καλοί άνθρωποι.

 Αλλά αν έχετε εκατομμύρια ανθρώπων χωρίς αφοσίωση στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίοι είναι όλοι τους στα “δημόσια οφέλη” και η χώρα χρεοκοπήσει, τι θα συμβεί; Ξέρετε την τελευταία φορά που είχαμε (οικονομική) ύφεση, η χώρα κρατήθηκε ενωμένη, γιατί οι Αμερικανοί είχαν πολλά κοινά  μεταξύ τους. Αλλά τι θα συμβεί την επόμενη φορά;».

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις