Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Τα προσωπικά στοιχεία που μάζεψε ο QR code (κώδικας)

 


Τα προσωπικά στοιχεία που μάζεψε ο QR code (κώδικας)

Βγήκαν και είπαν ότι ο QR κώδικας είναι για την ασφάλεια της υγείας σας και ο μοναδικός τρόπος για να γνωρίζουμε ποιος είναι ΦΟΥΛ ανοσοποιημένος με 1, 2, 3 και 4 ενέσεις.

Και ποιος όχι μεταμορφώνοντας τους υπάκοους και βολεμένους σε μάχημο στρατό εναντίον των άλλων. Μπήκες με τον κώδικα στο στρατόπεδο του εχθρού και σου άρεσε. Ήσουν ξαφνικά ασφαλής και δεν θα πέθαινες από τον αόρατο-19 που σκότωσε το έτος 2020 πολλοί λιγότερους από ότι η εποχική γρίπη που ήταν διακοπές στις Σευχέλλες ή μας έκανε την χάρη να δώσει την θέση της στον άγνωστο ιο που δεν ήταν καθόλου άγνωστος .

Οταν τις έκανες ήσουν ασφαλής αν θυμάσαι. Και σου έδωσαν τον κώδικα σωτηρίας! Τον πηρες και ήσουν έτοιμος να τον δείξεις στα υπόλοιπα φανατικά στρατιωτάκια και τους εχθρούς των ατρύπητων.

Στην συνέχεια και δια μαγείας, εφόσον τις έχωσες ΟΛΕΣ στον ώμο με όλο και περισσότερη ανοσία και ασφάλεια, σου είπαν ότι δεν ήσουν ασφαλής!!!  Δεν ήξερες ρε φουκαρά τι άκουσες! Μπαμ και κάτω έπεσες και άρχισες τις βρυσιές ή η ανάποδη ψυχολογία σε μπουρδούκλωσε ξανά στο “αυτοί είναι οι ειδικοί υγείας” και ξέρουν καλύτερα απο εσένα!

Απίστευτο και όμως αληθινό, όπως δείχνουν τα αμερικάνικα βιντεάκια στα φανυ χομ βίντεο, ξαφνικά ήσουν το ίδιο μολυντικός όπως ο ψεκασμένος και ο μισητός ατρύπητος που τον απόφευγες όπως ο διάολος το λιβάνι, και τον έδειχνες με το δάκτυλο. Ήταν η αιτία των λοκντάουν και των τεστ εξυπνάδας. Βλέπεις άνηκες στο στρατόπαιδο των επικυριάρχων, αυτών που φτιάχνουν τους νόμους ύπουλα και πάντα εναντίον σου, αλλά λόγω του πολύ δηλητηρίου που σε έχει ποτίσει ο ταχυδακτυλουργός, δεν πήρες τίποτα πρέφα.

Τι στραβή και αναπάντεχη ταχυδακτυλουργία ήταν αυτή! Βέβαια, αν την θυμάσαι και δεν την έχεις καταπιέση στο υποσυνείδητο σου για να μην φρικάρεις από την ανάποδη ψυχολογία που εφαρμόζουν επάνω σου οι ταχυδακτυλουργοί και εκπαιδευτές σου. Ευτυχώς όμως απόκτησες τον QR κώδικα και είσαι και ήσουν τόσο ασφαλής που έτρεχες στην σειρά να κάνεις τις αναμνηστικές, αν θυμάσαι ποιες ήταν. Οι αναμνηστικές ήταν για τις φωτογραφίες στα κανάλια και τα μνημόσυνα σε νεαρή ηλικία.

Ο QR κώδικας γνωρίζει τόσες ευκολίες και έκανε και αρχείο στο ποιος είσαι και ποιες οι συνήθειες σου, πάμε να δούμε τα οφέλη:

Εχει περάσει το φύλο, κώδικας ασφάλειας, εθνικότητα, Θρησκεία, αρρώστειες, πολιτικές πεποιθήσεις, φίλος ή εχθρός του ταχυδακτυλουργού, διεύθυνση, τηλέφωνο, καταγράφει εισόδημα τι κερδίζεις απο τα διαμερίσματα που νοικιάζεις, πόσα πληρώνεις εφορία, ποιοι είναι οι συγγενείς και τα παιδιά σου αλλά και άλλα πολλά.
Δες το βίντεο αν τολμάς και δεν φοβάσαι να αρχίσεις να μουτζώνεις την ομορφιά που κωδικοποίησε η μητέρα που σε γέννησε στην τραγική σου ύπαρξη σαν σκλάβος:

 

Την εικόνα μπορεί και να την θυμάσαι, είναι από τον Παπαράκη, που μούτζωνε τα κάλη που του έδωσε η μητέρα του, όταν κατέγραψε στην νόηση του τι είχαν μέσα οι FOLES-19.

Παρεμπιπτόντως, μπορεί ακόμη να πιστεύεις ότι καλά έκανες και έπεσες στα 4 για να πάρεις τον QR κώδικα υγείας και ότι ήταν για την ασφάλεια σου, το αν είσαι ασφαλισμένος ή όχι όταν θα έρθει η ΞΑΦΝΙΚΗ νόσος, γιατί όντως οι νεκροθάφτες θα πρέπει να πληρωθούν..Να μην χάσουν τα λεφτά τους επειδή σε χτύπησε η ξαφνική αρρώστια

korakas-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις