Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Μήπως οι Simpsons προέβλεψαν το πεπρωμένο του Elon Musk; Μια απροσδόκητη ματιά στη μοίρα του δισεκατομμυριούχου


 Μήπως οι Simpsons προέβλεψαν το πεπρωμένο του Elon Musk; Μια απροσδόκητη ματιά στη μοίρα του δισεκατομμυριούχου

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς The Simpsons, υπάρχει ένας αξιοσημείωτος θόρυβος γύρω από τους αλλόκοτους παραλληλισμούς μεταξύ της αφήγησης της σειράς και του πιθανού μέλλοντος του Elon Musk.

Το επεισόδιο, με τίτλο «Thirst Trap: A Corporate Love Story», κοσμούσε τις οθόνες την Κυριακή και ξετυλίγει την ιστορία του κ. Burns που ερωτεύεται παράφορα μια νεαρή διευθύνουσα σύμβουλο ονόματι Persephone. Συνεχίζει να της χαρίζει το Twitter ως δώρο γενεθλίων, αναφέροντας τυχαία ότι απέκτησε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με “αξιοσημείωτη έκπτωση” λόγω του ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της αναγκάστηκε να την πουλήσει μετά την ατυχή σύγκρουση του πυραύλου τους με προορισμό τον Άρη με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Στη συνέχεια, ο κ. Burns γίνεται επενδυτής στην εταιρεία της Persephone, η οποία φαινομενικά ειδικεύεται στη μετατροπή αλμυρού νερού σε πόσιμο. Επίσης, απευθύνει πρόσκληση στους εύπορους συνεργάτες του να επενδύσουν σε αυτό το εγχείρημα. Ωστόσο, η πλοκή πυκνώνει όταν αποκαλύπτεται ότι η νεαρή διευθύνουσα σύμβουλος δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Είναι ενδιαφέρον ότι το επεισόδιο δεν αναφέρει ποτέ ρητά το όνομα του Elon Musk, ωστόσο, είναι ο σημερινός ιδιοκτήτης της X και η εταιρεία του, η Space X, προσπαθεί πράγματι να εκτοξεύσει πυραύλους στον Άρη. Οι ενθουσιώδεις οπαδοί της σειράς εικάζουν ότι αυτό το επεισόδιο μπορεί να περιέχει μια προφητική ματιά στην επερχόμενη πορεία του Μασκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δισεκατομμυριούχος είχε κάνει μια cameo εμφάνιση στους Simpsons το 2015, συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο με τον εύστοχο τίτλο «The Musk Who Fell to Earth»..

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις