Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Βόμβα μεγατόνων: Τί συμβαίνει στους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων; vid - Τι μεταδίδουν οι Epoch Times... Και επικίνδυνα τα ηλεκτρικά οχήματα;;;


 Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, γεννήτριες ντίζελ δείχνουν να φορτίζουν…τους φορτιστές των ηλεκτρικών οχημάτων στην Αυστραλία!

Ωστόσο αυτό συμβαίνει μάλλον και σε άλλες χώρες, την ώρα που οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο πιέζουν τους πολίτες να πάρουν ηλεκτρικά αμάξια, προκειμένου να προστατεύσουν, όπως διατείνονται, το περιβάλλον από τα ορυκτά καύσιμα!

Πλέον υπάρχει η είδηση πως ο μεγαλύτερος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο, η τοποθεσία Harris Ranch στην Καλιφόρνια, τροφοδοτείται (και;;;) από γεννήτριες ντίζελ — όπως περιγράφεται σε νέα έκθεση των Epoch Times.

Ισχύει;;;

Απλά δείτε:

Και επικίνδυνα τα ηλεκτρικά οχήματα;;;

Την ίδια ώρα μεγαλώνει η ανησυχία γύρω από τα περιστατικά…πυρκαγιών σε πολλά ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει…«οικολογική μόδα».

Μάλιστα ήδη ορισμένες εταιρείες άρχισαν να παίρνουν τα μέτρα τους σε ό,τι αφορά το πόσο εύκολα παίρνουν φωτιά τα ηλεκτρικά οχήματα, αλλά και το πόσο…δύσκολη καθίσταται η κατάσβεσή τους, ειδικά εν πλω:

«Μετά από μία ανάλυση των κινδύνων, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος για την ασφάλεια του ναυτιλιακού στόλου ήταν πολύ σημαντικός»:

Θυμηθείτε: Τι συμβαίνει με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;;; Πολλαπλασιάστηκαν οι πυρκαγιές σε πλοία που μεταφέρουν οχήματα & Μέγα «ΦΙΑΣΚΟ» για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θέλουν να φέρουν μαζικά στην Ελλάδα – Θα μας κάψουν ζωντανούς;;;

photo intime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις