Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

«Καταιγίδα» Xρημάτων για 4 ζώδια: Ποιοι θα βγάλουν πολλά χρήματα

Ζωδια: Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να βελτιωθούν οι σχέσεις, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις επιλογές, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές και επιπόλαιες.

Ελλοχεύει κίνδυνος για περιττές αγορές, ίσως ο ενθουσιασμός να οδηγήσει σε σπατάλες. Σε κοινωνικό επίπεδο οι επαφές και οι συναναστροφές θα καταφέρουν να τονώσουν την ψυχολογία, ανεβαίνουν οι διαθέσεις, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αποκαλυπτικά συμβάντα που θα προκαλέσουν άγχος, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι αρνητικές και πανικόβλητες.

Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, τις καχύποπτες σκέψεις και τις ανταγωνιστικές διαθέσεις. Ο τρόπος σκέψης ενδεχομένως να είναι κάπως απογοητευτικός, αναγκαίο θα είναι να μη δοθεί έκταση στην ανασφάλεια. Στον εργασιακό χώρο προσοχή στις αντιπαραθέσεις, αν προκύψουν ρήξεις θα μπουν σε κίνδυνο οι εργασιακές σχέσεις και συνεργασίες.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Ζωδια: ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η πρωινή ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το κοντινό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βρεις το κέφι σου και θα μπορέσεις να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς και να σου πω ειλικρινά τη γνώμη τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός το πρωί σε πιθανές αντιπαραθέσεις λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε προβληματίζουν σε εμπορικό επίπεδο. Φρόντισε να περιορίσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξη των συναλλαγών σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και το ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να ανανεώσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα σε γεμίσει χαρά καθώς στο παιχνίδι επικεντρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις