Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα, 4 Νοεμβρίου: Κριοί, σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι βαριέστε. Καλό θα ήταν διατηρείτε το μυαλό σας σε ήρεμη κατάσταση. Σκεφτείτε δύο και τρεις φορές προτού κάνετε το οτιδήποτε. Μπορεί να κάνετε κάποιο ταξίδι για οικονομικούς λόγους, σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να χάσετε τα χρήματά σας. Σας συμβουλεύουμε επίσης να αποφύγετε να πάτε για περιήγηση στη φύση ή σε κάποια περιπετειώδη δραστηριότητα. Όσοι διαβάζουν αυτή την περίοδο, χρειάζεται να προσπαθήσουν περισσότερο για να πετύχουν.


Ταύρος

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε καλά. Μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο από το οποίο θα επωφεληθείτε στην εργασία σας. Θα έχετε καλή απόδοση και μπορεί να ανταμειφθείτε για αυτό με μία προαγωγή. Υπάρχει περίπτωση να έχετε διαφωνίες με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο λόγω κληρονομικών.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα να ασχοληθείτε με τα παιδιά και να επενδύσετε στο μέλλον τους. Επίσης μπορεί να ξεκινήσετε μία νέα συνεργασία. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες επενδύσεις στην επιχείρηση που έχετε ή εργάζεστε, οι οποίες θα αυξήσουν την δουλειά σας στο εγγύς μέλλον.

Καρκίνος

Σήμερα, μπορεί να έχετε μια εσωτερική συζήτηση με τον εαυτό σας, κάτι που θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Η εστίαση στους στόχους σας είναι πλέον ξεκάθαρη, μπορείτε να πετύχετε και θα πετύχετε. Είστε δημιουργικοί σήμερα και μπορεί να κάνετε πράγματα που έχουν σχέση με την τέχνη.  Στο τέλος της ημέρας, λογικά έχετε μείνει ικανοποιημένοι. Οι αντίπαλοί σας μπορεί να είναι υπό έλεγχο πλέον.

Λέων

Σήμερα, μπορεί να βοηθήσετε ανθρώπους γύρω σας. Θα σας κάνει πιο δημοφιλή στο περιβάλλον σας. Μπορεί να έχετε νέες ιδέες που θα σας απογειώσουν. Μπορεί να εφαρμόσετε καινοτόμα πράγματα στην εργασία σας, που μπορεί να είναι ευεργετικά. Οι ερωτευμένοι μπορεί να προγραμματίσουν μια εκδρομή ή κάποια έξοδο.

Παρθένος

Σήμερα, μπορεί να είστε απασχολημένοι με θέματα του σπιτιού. Μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε κάποια αντικείμενα τέχνης ή είδη σπιτιού. Σας συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες και να μην ξοδεύετε χρήματα για άχρηστα πράγματα, διαφορετικά μπορεί να προσελκύσετε αρνητική ενέργεια στο σπίτι. Επίσης να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που μιλάτε στους ανθρώπους σήμερα, καθώς μπορεί να είστε λίγο σκληροί.

Ζυγός

Σήμερα η πνευματική σας δύναμη μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους. Ο τρόπος σκέψης σας είναι θετικός. Πιθανότατα θα επιλέξετε και δραστηριότητες που σχετίζονται με το πνεύμα ή ένα θρησκευτικό μέρος.   Υπάρχουν κάποιες απόψεις που είναι καλό σήμερα να τις κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας ή να τις συζητήσετε μόνο με κάποιον που είστε σίγουροι ότι θα σας καταλάβει και δεν θα σας παρεξηγήσει.  Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί αυτές οι απόψεις να θεωρηθούν ακραίες ή εγωιστικές.

Σκορπιός

Σήμερα, μπορεί να αισθάνεστε νευρικοί, να έχετε έλλειψη υπομονής και συνιστάται να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας πριν προχωρήσετε σε μια κίνηση. Μπορεί επίσης να αποκτήσετε εις βάθος γνώση σε ένα θέμα ή μπορεί να έχετε κάποιο καλό αποτέλεσμα σε μια έρευνα που κάνετε.

Τοξότης

Σήμερα, το φεγγάρι σας βρίσκεται σε καλή θέση, μπορεί να περιμένετε κάποια θετική δυναμική στην επαγγελματική και προσωπική ζωή. Είναι πιθανό να αναμένετε κέρδη όσον αφορά τις επενδύσεις σας. Μπορεί να λάβετε ανταπόδοση της βοήθειας που έχετε προσφέρει στο παρελθόν, από φίλους και συγγενείς. Η σκληρή δουλειά σας μπορεί να σας αποφέρει αποτελέσματα και να έχετε κάποια επιτυχία.

Αιγόκερως

Σήμερα τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, ενώ αναμένεται να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας κάποιου δικού σας ανθρώπου που αντιμετώπιζε πρόβλημα. Είναι πιθανό να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας. Κάποιος που αναζητά εργασία μπορεί να βρει μια καλή δουλειά, από κάποιον που γνωρίζει και τον έχει συστήσει σε μια εταιρεία. Ίσως μπορέσετε να ανακαλύψετε κάποιους κρυμμένους εχθρούς σας και να τους αντιμετωπίσετε.

Υδροχόος

Κάποιος συγγενής αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και σήμερα η κατάστασή του φαίνεται να βελτιώνεται. Μπορεί να το ρίξετε στη δουλειά σήμερα και να το απολαμβάνετε ή να ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων ημερών.  Είναι πιθανόν να υπάρξει αναγνώριση στο περιβάλλον σας. Ίσως νιώθετε κουρασμένοι, λόγω φόρτου εργασίας, και να μην καταφέρετε να δώσετε το παρών σε κάποια οικογενειακή συγκέντρωση ή έξοδο με φίλους.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να μείνετε ικανοποιημένοι με κάποιο επαγγελματικό θέμα που εκκρεμούσε. Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα σύντομο ταξίδι που σχετίζεται με την εργασία σε αυτό το πλαίσιο. Μπορεί επίσης να επισκεφθείτε κάποιο μέρος για να διατηρήσετε την εσωτερική σας γαλήνη. Οι «γκουρού» σας ίσως σας δείξουν τον σωστό δρόμο, κάτι που ενδέχεται να κάνει τους στόχους σας πιο σαφείς και ξεκάθαρους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις