Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Στη φυλακή οι τρεις ανήλικοι για τη ληστεία σε Bάρος Kαθηγητή σχολείου

 


Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι τρεις ανήλικοι, μετά τις απολογίες, για τη ληστεία εις βάρος υποδιευθυντή λυκείου, στην περιοχή Κορδελιού- Ευόσμου.

Ενώπιον του ανακριτή, ο 15χρονος ανέφερε ότι παρασύρθηκε , ο 16χρονος φέρετε πως αποδέχτηκε την εμπλοκή του ενώ ο 17χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι πέρασε μεταγενέστερα από το σημείο και δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό.

Μετά τις απολογίες τους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ο τέταρτος συλληφθείς, ηλικίας 36 χρονών, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα ορίστηκε τακτική δικάσιμος

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 12.10 της 27ης Νοεμβρίου, οι τρεις ανήλικοι πλησίασαν τον 54χρονο κι άλλους τρεις συναδέλφους που κάπνιζαν έξω από το προαύλιο Λυκείου της περιοχής και τους ρώτησαν σε πόση ώρα είναι το διάλειμμα του σχολείου. Ύστερα από 5 λεπτά ο 54χρονος πήγε να αγοράσει τσιγάρα από παρακείμενο κατάστημα ψιλικών. Τότε τον πλησίασαν οι τρεις ανήλικοι και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν ενώ τους άρπαξαν από τον λαιμό μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό και βέρα.

Την ώρα που ο παθών βρισκόταν χτυπημένος στο έδαφος πέρασε τυχαία περιπολία της ΕΛΑΣ και οι αστυνομικοί βοήθησαν τον εκπαιδευτικό να σηκωθεί και στη συνέχεια εντόπισαν και συνέλαβαν τους φερόμενους ως δράστες. Οι ανήλικοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα.

Στη συνέχεια συνελήφθη ένας 36χρονος Αλβανός ο οποίος είναι θείος ενός απο τους ανήλικους και εντοπίστηκε να κατέχει τα κλοπιμαία.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις