Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Ο Μπράμπετς του Αρη περπατά μεθυσμένος στην Τσεχία (BINTEO) - Kόπηκε από την αποστολή της Εθνικής Τσεχίας

 


To μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου γνωστοποιήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τσεχίας ότι κόπηκε από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας.

Ο Μπράμπετς κόπηκε μαζί με τους Τσούφαλ και Κούχτα γιατί προχώρησαν σε παραβίαση των εσωτερικών κανόνων της Εθνικής τους ομάδας.

Οι τρεις παίκτες ξενύχτησαν μετά το παιχνίδι με την Πολωνία (ήρθαν ισόπαλοι 1-1) σε κέντρο διασκέδασης κι έτσι η ομοσπονδία της χώρας αναγκάστηκε να τους τιμωρήσει με αποκλεισμό.

Το γεγονός αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει κι ένα βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου και δείχνει τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό του Άρη να περνάει περπατώντας μεθυσμένος έναν δρόμο στην Τσεχία ενώ κάποιος τρέχει και τον αγκαλιάζει για να τον πάρει και να πάνε προς την αντίστροφη κατεύθυνση, δείχνοντας πως εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε πως οι Τσέχοι δίνουν το βράδυ της Δευτέρας (20/11) παιχνίδι τελικό με την Μολδαβία για την πρόκρισή τους στο Euro, όπου πρέπει απλά να μην χάσουν για να καπαρώσουν την δεύτερη θέση.

Δείτε το βίντεο με τον Μπράμπετς

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις