Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

ΟΛΟΙ ΣΤΟ Ποσειδωνιο... Φεερης Ζοζεφιν

 


Με ένα ολοκαίνουριο όνομα στην πίστα του επέστρεψε στη διασκέδαση της Αθήνας το Posidonio, το καλοκαίρι 2023.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αρκετά χρόνια σταθερής συνεργασίας με τον Πάνο Κιάμο, το κέντρο αλλάζει σελίδα και από 12 Μαΐου 2023 φιλοξενεί στην πίστα του τον Θοδωρή Φέρρη, ο οποίος θα είναι ο απόλυτος ηγέτης στο σχήμα του. Για πρώτη φορά, ο Θοδωρής Φέρρης και το Posidonio Music Hall συνεργάζονται δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που ήδη έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί πολύ από το κοινό της πόλης. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, καλλιτέχνης και κέντρο ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κλέβει τις εντυπώσεις. Μαζί με τον καλλιτέχνη, βλέπουμε και τη Josephine, η οποία συνεργάζεται για ακόμα μια σεζόν με το νυχτερινό κέντρο και ολοκληρώνει το πρόγραμμα με τον πιο εκρηκτικό τρόπο. Οι δύο καλλιτέχνες δεσμεύονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο να οδηγούν τις νύχτες στην απόλυτη live εμπειρία διασκέδασης!

Ο Θοδωρής Φέρρης έχει εκτοξεύσει τη φήμη του τα τελευταία χρόνια, παρότι ασχολείται πολλά χρόνια με το τραγούδι. Η τελευταία πενταετία ήταν πολύ επιτυχημένη για εκείνον και οι εμφανίσεις του στο Romeo τα τελευταία χρόνια απογείωσαν τη φήμη του. Και πλέον φτάνουμε στη φετινή χρονιά που φαίνεται να είναι στα καλύτερά του. Από τη μία, κυκλοφόρησε τον δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο της καριέρας του - 19 ολόκληρα χρόνια μετά το δισκογραφικό του ντεμπούτο - με τίτλο «Άλλη μια εμπειρία» στον οποίο συμπεριλαμβάνονται πολλές επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει και από την άλλη, η φετινή σεζόν του έφερε και μια νέα αρχή σε μια πίστα που ανεβαίνει για πρώτη φορά.

Το Posidonio είναι ένα από τα μεγαλύτερα και μακροβιότερα κέντρα της πόλης, με μια βαριά ιστορία και μεγάλα ονόματα να έχουν περάσει από την πίστα του, οπότε η συνεργασία του Θοδωρή Φέρρη με αυτό είναι σίγουρα ένας σταθμός στην πορεία του. Ο καλλιτέχνης αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας ένα μεγάλο στοίχημα, παίρνοντας μάλιστα τη σκυτάλη από ένα μεγάλο όνομα στη διασκέδαση - τον Πάνο Κιάμο - και σίγουρα αυτό το εγχείρημα μόνο εύκολο δεν είναι. Ωστόσο, ο Θοδωρής Φέρρης φαίνεται να έχει την κατάλληλη εμπειρία για να τα καταφέρει και να διανύσει μια σεζόν στη διασκέδαση που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η λεωφόρος Βουλιαγμένης και το Posidonio γίνονται ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας και μας χαρίζουν τις πιο ανεβαστικές στιγμές στην αθηναϊκή νύχτα. Θοδωρής Φέρρρης και Josephine αποτελούν φέτος ένα από τα πιο hot δίδυμα στη νύχτα που σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις