Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Σελίν Ντιόν: H πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό - Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της


 Εδώ και αρκετούς μήνες, τα δημοσιεύματα που αφορούν στην υγεία της ολοένα και πληθαίνουν. Η Σελίν Ντιόν, όμως, έδωσε με τον δικό της τρόπο απάντηση κάνοντας μία δημόσια εμφάνιση.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε, εν μέσω της μάχης που δίνει με το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου, προκειμένου να παρακολουθήσει έναν αγώνα χόκεϊ στην T-Mobile Arena μεταξύ των Vegas Golden Knights και της ομάδας της πατρίδας της, των Montreal Canadiens.

Παρ’ όλο που η ομάδα της έχασε, όλοι είχαν καλή διάθεση στα αποδυτήρια μετά το πέρας του αγώνα, καθώς η Ντιόν συζητούσε με την ομάδα και έδειχνε πολύ ευδιάθετη.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο η Σελίν Ντιόν αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της. Η σπουδαία τραγουδίστρια πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία της την οδήγησαν να ακυρώσει όλες τις συναυλίες της αναβάλοντας την παγκόσμια περιοδεία.

Η αδελφή της Σελίν Ντιόν, πριν από κάποιο διάστημα, είχε δηλώσει για την πορεία της υγείας της: «Είναι δυνατή γυναίκα… Είναι μία ασθένεια για την οποία ξέρουμε τόσο λίγα».

«Υπάρχουν σπασμοί, που είναι αδύνατο να ελεγχθούν. Πώς πετάγονται συχνά οι άνθρωποι μέσα στη νύχτα εξαιτίας μιας κράμπας στο πόδι; Μοιάζει λίγο με αυτό, αλλά σε όλους τους μύες. Υπάρχουν λίγα που μπορούμε να κάνουμε για να την υποστηρίξουμε, για να μειώσουμε τον πόνο της», συμπλήρωσε αναφερόμενη στην Σελίν Ντιόν.

Η Σελίν Ντιόν είχε ανακοινώσει μέσω social media ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Stiff Person εξηγώντας: «Επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου μερικές φορές προκαλώντας δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως παλιότερα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις