Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

«Όπου και να πήγαινα οι άνδρες με κοıτούσαν περiεργα»: Τουρίστρıα «κpάζεı» τους Έλλnνες Kαι δnλώνει αnδιασμένn από τnν Αθήνα


 Η τουρίστρια, Emma Maskell, που ταξιδεύει μόνη, έχει εξερευνήσει 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά όπως αποκάλυψε στη Daily Mail, υπάρχουν μέρη που δεν θα επέστρεφε και η Αθήνα είναι ένα από αυτά.

Η απόφασή της προέκυψε κυρίως από το γεγονός ότι αισθάνεται ανασφαλής ως γυναίκα ταξιδιώτης, καθώς έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης και έπρεπε να συνομιλεί με τη μητέρα της στο τηλέφωνο, εξαιτίας της επίμονης και ανεπιθύμητης προσοχής από τους άνδρες στους δρόμους.

Η δυσφορία της έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν είδε ανθρώπους να κάνουν χρήση ναρκωτικών, μέρα μεσημέρι.

Η τουρίστρια άλλαξε τρεις φορές περιοχή διαμονής

Οι εμπειρίες της στην Αθήνα την έκαναν να αλλάξει δωμάτιο τρεις φορές κατά τη διάρκεια της διαμονής της, αφού αρχικά σκέφτηκε ότι η επιλογή της γειτονιάς της μπορεί να συνέβαλε στη δυσφορία της και αποφάσισε να μείνει σε διαφορετικές περιοχές, αλλά το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο.

Παρά το γεγονός ότι η εμπειρία της στην Αθήνα δεν ήταν ευχάριστη, η Emma κατέβαλε προσπάθειες να βελτιώσει τη διαμονή της και να αλλάξει τη γνώμη της, επισκεπτόμενη αξιοσημείωτα μέρη, όπως το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, την Ακρόπολη και τις υπαίθριες αγορές, ενώ δοκίμασε την ελληνική κουζίνα, την οποία βρήκε αρκετά νόστιμη.

Η Emma, που φιλοδοξεί να επισκεφθεί 30 χώρες, πριν συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας της, εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως στην Πάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις