Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Στη MEΘ σε κρίσιμη κατάσταση η 16χρονη που πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών στον Βύρωνα - Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί 6 άτομα, ανάμεσά τους 2 ανήλικοι


 Μετά τη σύλληψη 6 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την κατάσταση της υγείας της 16χρονης, η οποία είχε κάνει χρήση ναρκωτικών της συμμορίας. Μετά τη χρήση των ουσιών, η 16χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο ειδήσεων του OPEN, ανάμεσα στα 6 άτομα που συνελήφθησαν, είναι και 2 ανήλικοι. Η 16χρονη, που πήρε ναρκωτικά από τους δράστες, παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση. Μάλιστα, όσοι προμηθεύονταν ναρκωτικά από τη συγκεκριμένη συμμορία, μαζεύονταν σε ένα σπίτι στον Βύρωνα, προκειμένου να κάνουν χρήση.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε το 16χρονο παιδί από το συγκεκριμένο σπίτι στον Βύρωνα. Παράλληλα, η σπείρα έκρυβε τα ναρκωτικά σε σπίτι στην περιοχή της Γλυφάδας. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς, όπως φαίνεται από τα κινητά των συλληφθέντων, υπάρχουν κι άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις