Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Ποιά mRNA: Έρχονται τα iDNA εμβόλια για πιο «ροκ» καταστάσεις (video)

 


Oi ενέσεις mRNA φαίνεται τελικά πως ήταν μόνο η αρχή! Όπως αναφέρουν επιστήμονες υπάρχει το λεγόμενο «ανοσοποιητικό DNA» ή iDNA, μια νέα κατηγορία «εμβολίων» γονιδιακής θεραπείας που κωδικοποιεί ολόκληρο τον ιό.

Όπως αναφέρει ο Joseph Michael Mercola, Αμερικανός υποστηρικτής εναλλακτικής ιατρικής και οστεοπαθητικός γιατρός, ο οποίος χαρακτηρίζεται αρνητικά από την κρατική ιατρική επιστήμη, «αντί να δίνετε εντολή στα κύτταρα σας να παράγουν ένα μικρό μέρος, την πρωτεΐνη ακίδας ενός δεδομένου ιού, τα προϊόντα iDNA καθοδηγούν τα κύτταρα να παράγουν τον ιό στο σύνολό του

Όπως περιγράφεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 8691563B2, σύμφωνα με τον γιατρό:

«Το iDNA δημιουργεί ζωντανά εξασθενημένα εμβόλια σε ευκαρυωτικά κύτταρα in vitro ή in vivo για παθογόνους ιούς RNA… Όταν το iDNA εγχέεται στον λήπτη του εμβολίου, το RNA του ζωντανού εξασθενημένου ιού δημιουργείται από in vivo μεταγραφή στους ιστούς του δέκτη.

Αυτό ξεκινά την παραγωγή απογόνων εξασθενημένων ιών στους ιστούς του λήπτη του εμβολίου, καθώς και την πρόκληση μιας αποτελεσματικής ανοσολογικής απόκρισης που προστατεύει από άγριου τύπου, μη εξασθενημένο ιό».

Σύμφωνα με την Medigen που εδρεύει στην Ταϊπέι, η οποία κυκλοφόρησε την πλατφόρμα «εμβόλιο» iDNA το 2018, η τεχνολογία «συνδυάζει την γενετική σταθερότητα του DNA με την εξαιρετική αποτελεσματικότητα των ζωντανών εξασθενημένων ιό-εμβολίων». Τα «ζωντανά εξασθενημένα» εμβόλια αναφέρονται σε εμβόλια που περιέχουν ζωντανούς (βιώσιμους) αλλά εξασθενημένους (λιγότερο λοιμογόνους) ιούς.

Η πλατφόρμα iDNA μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία εμβολίων με δύο διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί κάποιος είτε να αναπτύξει το iDNA σε μια καλλιέργεια για να παραχθεί το εμβόλιο με τον συμβατικό τρόπο, είτε μπορεί να εγχύσει το iDNA απευθείας στον αποδέκτη και να επιτρέψει στο σώμα να παράγει εσωτερικά τον ζωντανό εξασθενημένο ιό.

Τι θα μπορούσε να πάει στραβά σύμφωνα με επιστήμονες;

Ένα έγγραφο του 2016 περιέγραψε την διαδικασία iDNA ως εξής:

«Όπως κάθε εμβόλιο DNA, τα πλασμίδια iDNA απομονώνονται από βακτήρια και περιλαμβάνουν έναν ευκαρυωτικό προαγωγέα, όπως ο κυτομεγαλοϊός (CMV) κύριος άμεσος-πρώιμος προαγωγέας.

Ωστόσο, σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό εμβόλιο DNA που περιλαμβάνει μεταγραφή του mRNA για έκφραση ενός αντιγόνου υπομονάδας, τα εμβόλια iDNA μεταγράφουν το πλήρους μήκους γονιδιωματικό RNA του ιού του ζωντανού εξασθενημένου εμβολίου. Το πλήρους μήκους ιικό RNA στην συνέχεια ξεκινά περιορισμένη αναπαραγωγή του ζωντανού εξασθενημένου ιού στους ιστούς του λήπτη του εμβολίου με αποτέλεσμα την αποτελεσματική ανοσοποίηση.

Ουσιαστικά, το πλασμίδιο iDNA μετατρέπει έναν περιορισμένο αριθμό κυττάρων στον αποδέκτη του εμβολίου σε εργοστάσια κυτταρικής κλίμακας για «κατασκευή» εμβολίου.

Έτσι, η τεχνολογία iDNA αντιπροσωπεύει έναν νέο τύπο εμβολίου DNA. Με την εισαγωγή των εμβολίων iDNA, τα εμβόλια που βασίζονται στο DNA μπορούν να υποδιαιρεθούν σε (i) εμβόλια DNA που εκφράζουν αντιγόνα υπομονάδας και (ii) εμβόλια DNA με ικανότητα αναπαραγωγής ζωντανού εξασθενημένου ιού.

Τέλος, το πλασμίδιο iDNA μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γενετικά σταθερός σπόρος αποθήκης για την παρασκευή ζωντανού εξασθενημένου ιού in vitro είτε για μετέπειτα χρήση ως παραδοσιακό εμβόλιο ζωντανού εξασθενημένου ιού είτε, μετά την απενεργοποίηση του ιού, ως παραδοσιακό εμβόλιο αδρανοποιημένου ιού.

Ωστόσο, αν δικαιωθούν οι επιστήμονες, οι οποίοι υποστηρίζουν πως τα εμβόλια mRNA προκαλούν ακόμα και σοκαριστικές/θανατηφόρες παρενέργειες, καθοδηγώντας το σώμα να δημιουργήσει μόνο ένα μικρό τμήμα ενός ιού που δεν έχει ικανότητα αυτοαναδιπλασιασμού, τι θα μπορούσε να συμβεί αν αρχίσουν να γίνονται εμβόλια i-DNA που κάνoυν τα κύτταρά να αναδιπλώνονται για να αναπαράγουν ζωντανούς ιούς;;;

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ:

  • Το “Immunization DNA” ή το iDNA είναι μια νέα κατηγορία “εμβολίων” γονιδιακής θεραπείας που κωδικοποιεί ολόκληρο τον ιό
  • Τα «εμβόλια» iDNA μεταγράφουν το πλήρους μήκους γονιδιωματικό RNA του ζωντανού εξασθενημένου ιού εμβολίου. Το πλήρους μήκους ιικό RNA στην συνέχεια ξεκινά την αναπαραγωγή του ζωντανού εξασθενημένου ιού στους ιστούς του λήπτη του εμβολίου, με αποτέλεσμα μια ανοσολογική απόκριση
  • Η πλατφόρμα iDNA μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εμβολίων με δύο διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε είτε να αναπτύξετε το iDNA σε μια καλλιέργεια για να παραχθεί το εμβόλιο με τον συμβατικό τρόπο, είτε μπορείτε να εγχύσετε το iDNA απευθείας στον αποδέκτη και να επιτρέψετε στο σώμα να παράγει εσωτερικά τον ζωντανό εξασθενημένο ιό
  • Οι πρώτες δοκιμές σε ανθρώπους για ένα εμβόλιο iDNA που κωδικοποιεί έναν ζωντανό ιό θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ήδη από το 2024

Τι είχε δημοσιεύσει το ΕΛ:

Στις αρχές Απριλίου 2023, ο μικροβιολόγος Kevin McKernan ανέφερε ότι είχε ανακαλύψει θραύσματα DNA σε εμβόλια, εγείροντας ανησυχίες για την πιθανότητα γονιδιωματικής ενσωμάτωσης, αυτοάνοσων ασθενειών και καρκίνου. Είπε ότι ανακάλυψε τον ιό πιθήκου 40 (SV40), έναν ιό που βρίσκεται σε πιθήκους και ανθρώπους, σε εμβόλια mRNA COVID-19. Το SV40 έχει συνδεθεί με καρκίνο στους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των μεσοθηλιωμάτων, των λεμφωμάτων και των καρκίνων του εγκεφάλου και των οστών (ΕΔΩ).

Πέραν τούτου, ο βιολόγος Dr.  Jürgen Otto Kirchner αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως «Μια ερευνητική ομάδα στις ΗΠΑ ανακάλυψε ότι εμβόλια COVID είναι μολυσμένα με DNA», κατονομάζοντας τις εξετάσεις πέντε παρτίδων εμβολίων που είχε πραγματοποιήσει και ο ίδιος στην Γερμανία.

“Το όριο για το DNA που μπορεί να περιέχεται στα κεντρικά φάρμακα είναι δέκα νανογραμμάρια. (…) Ωστόσο, βρέθηκαν γιγαντιαίες υπερβάσεις αυτού του ορίου”, τόνισε.

Το ΕΛ έψαξε και βρήκε την ερευνητική ομάδα, στην οποία αναφέρθηκε ο Γερμανός βιολόγος! Ο εξέχων ειδικός στη γονιδιωματική του καρκίνου Dr. Phillip Buckhaults  είπε ότι έχει αποκαλύψει στοιχεία που δείχνουν ότι κάθε δόση του εμβολίου mRNA Covid της Pfizer είναι γεμάτη με δισεκατομμύρια κομμάτια DNAμε την όλη διαδικασία να γίνεται γρήγορα και πρόχειρα, κάτι που δεν συνάδει με την δεοντολογία της Υγείας!!!!

«Το εμβόλιο Pfizer είναι  μολυσμένο με πλασμιδικό DNA », είπε ο καθηγητής Buckhaults στην ακρόαση και υπογράμμισε: “Δεν είναι μόνο mRNA, έχει κομμάτια DNA σε αυτό.”  

Ενδεχομένως, να πρόκειται και για πλασμίδια που περιέχουν αλληλουχίες SV40 που προκαλούν καρκίνο, ισχυρίζονται άλλοι επιστήμονες!!! Πάντως η επίσημη κρατική επιστημονική άποψη στην Ελλάδα είναι πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες: ΣΟΚ! Έτσι δημιουργούνται καρκίνοι μετά από εμβόλια COVID;;; Επιστήμονες τα συνδέουν με τον ιό SV40 & «Δυναμίτης» από McCullough: «Ο ιός που προάγει τον καρκίνο βρέθηκε σε εμβόλια Covid» – ΒΙΝΤΕΟ

Παρατίθεται το συγκλονιστικό απόσπασμα:

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις