Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Nεαροί έσπασαν στον ξύλο οδηγό του ΟΑΣΘ – Mεταφέρθηκε στα επείγοντα - Αγανακτισμένοι οι εργαζόμενοι

 


Το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια έναν οδηγό του ΟΑΣΘ στην γραμμή 72.

Ο οδηγός του ΟΑΣΘ μεταφέρθηκε στα επείγοντα νοσοκομείου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτο Εργαζομένων του Οργανισμού με σχετική ανακοίνωση να καταδικάζει την επίθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Ο.Α.Σ.Θ. καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε συνάδελφος οδηγός, εργαζόμενος στην γραμμή 72, το βράδυ του Σαββάτου. Ο συνάδελφος μας, εν ώρα εργασίας, δέχθηκε επίθεση από νεαρούς οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν με αγριότητα. Έτσι, αντί να ολοκληρώσει το δρομολόγιο με ασφάλεια και να επιστρέψει στο σπίτι του, βρέθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου!

Οι ύβρεις και οι βιαιοπραγίες σε εργαζόμενους, οι οποίοι πρέπει με ηρεμία να εκτελούν τα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών, εξυπηρετώντας με ασφάλεια το επιβατικό κοινό, είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες όχι μόνο από εμάς, αλλά από το σύνολο της κοινωνίας.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ δεν θα μείνει θεατής απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Στεκόμαστε δίπλα στον συνάδελφο που γρονθοκοπήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο που βρίσκεται αντιμέτωπος με επιθετική συμπεριφορά. Θα ασκήσουμε κάθε ένδικο μέσο που προβλέπεται και, παράλληλα, επιφυλασσόμαστε για την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων, διαμαρτυρόμενοι για την άσκηση βίας προς τους συναδέλφους μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις