Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

NEO «χαστούκι» στο Μαξίμου από τον φιλόδοξο Νικήτα που λιγουρεύεται τον θρόνο του ΠτΔ!


 Ο Κακλαμάνης «γλεντάει» τον Μητσοτάκη για το παρόν που έδωσε προς τιμήν (!) του αρχιερέα της διαπλοκής. «Δε θα πήγαινα στην εκδήλωση, έχουμε τακτοποιήσει τα μισά ορφανά του Σημίτη»

edolio5 team

Ένα ακόμη μήνυμα, προς εξυπηρέτηση των δικών του πολιτικών σκοπών και εκδίκηση σαφώς για τον τρόπο που του φέρθηκε ο Μητσοτάκης, πετώντας τον κυριολεκτικά από το προεδρείο της Βουλής έστειλε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Σαφή απόσταση που μεταφράζεται ως πολιτική ύβρης από τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και την επιλογή του να πάει στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη το βράδυ της Δευτέρας, πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ταυτόχρονα, για μια ακόμα φορά επαναδιατύπωσε βέβαια την άποψή του πως «έχουμε σχεδόν τακτοποιήσει σχεδόν τα μισά ορφανά του κ. Σημίτη».

Ερωτηθείς για την εκδήλωση στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, προς τιμήν του Κώστα Σημίτη, τόνισε: «Δεν είχα κατ’αρχήν πρόσκληση. Αλλά αν είχα δεν θα πήγαινα πρώτον γιατί ήμουν ομιλητής στην εκδήλωση για τη Μ. Γιαννάκου και δεύτερον εγώ έχω εκπεφρασμένη διαχρονική άποψη με σεβασμό μεν γιατί ο κ. Σημίτης υπήρξε οκτώ χρόνια πρωθυπουργός της πατρίδας μου, αλλά ήμουνα πάντα απέναντι του σε βασικές επιλογές που είχε κάνει».

«Εγώ δημόσια είχα τοποθετηθεί και είχα πει ότι τον θεωρώ υπαίτιο για το γκριζάρισμα του Αιγαίου με τις συνθήκες του Ελσίνκι και κυρίως της Μαδρίτης», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στα «Παραπολιτικά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ ποτέ να ξεχάσω την εικόνα μέσα στη Βουλή στην κρίση των Ιμίων. Και πολλά άλλα πράγματα που είχαν να κάνουν με την πολιτική που ίσχυσε οκτώ χρόνια. Επομένως δεν έχω μάθει να κάνω τον Φαρισαίο και άλλα να λέω δημόσια και μετά να πηγαίνω να χειροκροτώ. Επαναλαμβάνω, σέβομαι τον κ. Σημίτη πάρα πολύ μάλιστα αλλά ήταν και εξακολουθεί να είναι ιδεολογικός μου αντίπαλος με τον οποίο έχω βασικές διαφορές». Το edolio5 με σχετικό ρεπορτάζ έχει αναφερθεί στην φιλοδοξία του Νικήτα Κακλαμάνη για το αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας και οι βολές αυτές αποτελούν μήνυμα για διάλογο με το Μαξίμου.


edolio5.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις