Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Oι Ρότσιλντ βγαίνουν μπροστά: Αυτό είναι το τρομακτικό σχέδιο για την παγκόσμια οικονομία - O Λιακόπουλος φταίει που τα γράφει και γίνονται...


 Όπως μεταδίδουν εναλλακτικά μάσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ:

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με έναν μικρό οργανισμό που ονομάζεται «Συμβούλιο για τον Περιεκτικό Καπιταλισμό», μην ανησυχείτε, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το έχουν ακούσει ποτέ. Η ομάδα δημιουργήθηκε στο απόγειο της πανδημίας του Covid!

 Το CIC είναι ουσιαστικά όλα όσα προειδοποιούν οι συνωμοσιολόγοι εδώ και χρόνια, συσκευασμένα σε μια ενιαία οντότητα του Οργουελισμού, με δραματική μουσική από πιάνο και μια μάσκα ανθρωπιστικής φιλανθρωπίας.

Η βασική λειτουργία του συμβουλίου είναι να συγκεντρώνει τις περισσότερες ή όλες τις μεγάλες εταιρείες (εταιρείες με παγκόσμια επιρροή) και να τις ενώσει με τις κυβερνήσεις σε ένα δίκτυο που τοποθετεί την ιδεολογία (σ.σ. Τις εντολές συγκεντρωτισμού της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων) πάνω από το κίνητρο του κέρδους (σ.σ. Τελικός σκοπός η συγχώνευση σε μία Ύπερ-Πολυεθνική εταιρεία). 

Το CIC είναι ένα φυσικό σώμα που αντιπροσωπεύει τον βραχίονα δράσης της έννοιας ESG (Περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση). Σκοπός του είναι να δημιουργήσει κίνητρα και ποινές για τον επιχειρηματικό κόσμο με βάση την συμμόρφωσή του με τις αξίες της παγκοσμιοποίησης, καθώς και την υποταγή τους στην ατζέντα για το κλίμα. 

Η ιδέα είναι απλή: Να ευθυγραμμιστεί η πλειοψηφία των εταιρειών με την ακροαριστερή πολιτική τάξη πραγμάτων (σ.σ. Από-ανάπτυξη – ΕΔΩ). 

Αυτές οι (διεθνιστικές) εταιρείες είναι πρόθυμες να αποξενώσουν την πλειοψηφία των πελατών τους και να χάσουν τεράστια κέρδη (σ.σ. Γιατί έχουν πάρει εντολές να το κάνουν και μπορούν να επιβιώσουν ακόμα και με ζημία). Τα τελευταία απομεινάρια της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς καταστρέφονται έτσι, επειδή το κίνητρο του κέρδους έχει αντικατασταθεί από ένα πολιτικό κίνητρο (της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων).

Γιατί οι εταιρείες να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε έναν τέτοιο οργανισμό εάν πρόκειται να τυγχάνουν διαρκούς μικροδιαχείρισης στις δραστηριότητές τους; Δεν τους παρουσιάζεται ως επιλογή, αλλά μάλλον ως αναπόφευκτη απαίτηση.

(…)

Επικεφαλής της ομάδας είναι η Lady Lynn de Rothschild της διαβόητης δυναστείας Rothschild, η οποία έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει έναν στρατό εταιρικών εταίρων, κυβερνητικούς εταίρους, εταίρους του ΟΗΕ, ακόμη και το Βατικανό. Ένα βασικό συστατικό στην ατζέντα της παγκοσμιοποίησης που αναφέρεται συχνά είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), μαζί με την φερόμενη ικανότητά της να ανατρέπει τα πάντα στην κοινωνία και την οικονομία μας για πάντα (ΕΔΩ το πραγματικό σχέδιο). Οι ελίτ φαίνεται να πιστεύουν ότι είναι κάποιο είδος θεϊκής συσκευής που θα ξαναφτιάξει τον κόσμο. Η Lady Rothschild προώθησε πρόσφατα στα μέσα ενημέρωσης το εγχείρημα!

Παραδόξως, η Ρότσιλντ συναντά αντίσταση από τους δημοσιογράφους-συνομιλητές που την αναγκάζουν να κάνει μια έμμεση παραδοχή: η τεχνητή νοημοσύνη θα απαιτήσει μια «ριζική και κλαδική μεταρρύθμιση της οικονομίας», που σημαίνει ότι οι ελεύθερες αγορές πρέπει να σταματήσουν και οι κυβερνητικοί/εταιρικοί εταίροι θα πρέπει να παρέμβουν. Ελέγξτε τα πάντα, για χάρη του λαού και του «μεγάλου καλού», φυσικά. Μόνο που όλα είναι απάτη.


photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις