Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Υποψήφια για τα διεθνή τσοντο-Όσκαρ η ελληνική πόρνο-Μπάρμπι, γιατί έξω πάμε καλά - Η Made in Greece σεξοπαρωδία της Barbie ετοιμάζεται να σκίσει (oh wait) στα γνωστά AVN Awards

 


Χρονιά – ορόσημα φαίνεται ότι θα είναι το 2023 για την εγχώρια τσοντοβιομηχανία, αγαπητές φίλες και φίλοι. Όπως γράφαμε πριν λίγους μήνες, η τσοντοπαρωδία «Barbie» της SugarBabesTV (με πρωταγωνιστές την Christy White ως Barbie και τον Phil Strife ως Ken) όχι μόνο σάρωσε στις προβολές, αλλά εκτιμήθηκε και διεθνώς για την καλλιτεχνική της αξία. Όταν θέλει, η Ελλάδα μπορεί.

Γιατί όταν λέμε για διεθνή αναγνώριση, το εννοούμε 100%. Η «Barbie»και οι συντελεστές της είναι υποψήφιοι σε πολλές από τις κατηγορίες των σπουδαιότερων βραβείων πορνό. Αυτά είναι τα Adult Video News Awards, τα λεγόμενα και Όσκαρ του πορνό, τα οποία κλείνουν φέτος τα 40 τους χρόνια. Στην επετειακή τελετή, η οποία θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου 2024 στο ολοκαίνουργιο (άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2021) Resorts World Theatre του Λας Βέγκας, η Barbie φαίνεται ότι έχει ισχυρές πιθανότητες να κερδίσει ένα Χρυσό Αγαλματίδιο για καλύτερη ταινία.

Επίσης, η πρωταγωνίστρια Christy White τον αντίστοιχο καλύτερο διεθνή γυναικείο ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις