Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

«Συναγερμός»! Οι οικονομίες οδηγούνται στον γκρεμό με βάση ένα ψέμα, vid - Τι συμβαίνει με τον νέο φόρο άνθρακα


 Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) έχει προτρέψει από τον προηγούμενο μήνα τις κυβερνήσεις να προχωρήσουν στην επιβολή «φόρου άνθρακα»,

ώστε να αντιμετωπιστεί δήθεν επαρκώς το δημοσιονομικό κόστος της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, την οποία απορρίπτουν πλέον επίσημα νομπελίστες επιστήμονες!!!

Τα εν λόγω μέτρα συμβάλλουν στην επιδείνωση της ήδη βεβαρημένης οικονομία από την πανδημία, COVID, την τεχνητή –κατά πολλούς- ενεργειακής κρίσης και των συγκρούσεων σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή!

Όπως αναφέρεται στον Καναδά:

«Οι κανονισμοί για καθαρά καύσιμα θα αύξαναν το κόστος  της ενέργειας και θα είχαν δυσανάλογες επιπτώσεις στους Καναδούς με χαμηλό και μεσαίο εισόδημα».

Επομένως ο φόρος άνθρακα θα επιβάρυνε ακόμα περισσότερο τους πολίτες!

Στα μέρη μας η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ξεκινήσει προσφάτως μια δοκιμαστική φάση του πρώτου «συνοριακού φόρου άνθρακα» στον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να δώσει… κίνητρο στους εμπορικούς της εταίρους να φορολογούν τις εκπομπές άνθρακα.

Οι οικονομίες οδηγούνται προς την καταστροφή με βάση ένα ψέμα!

Ο Τζον Φράνσις Κλάουζερ είναι Αμερικανός θεωρητικός και πειραματικός φυσικός γνωστός για την συμβολή του στα θεμέλια της κβαντικής μηχανικής , ιδιαίτερα στην ανισότητα Clauser–Horne–Shimony–Holt

Ο Clauser τιμήθηκε με το Νόμπελ Φυσικής του 2022, από κοινού με τους Alain Aspect και Anton Zeilinger “για πειράματα με μπερδεμένα φωτόνια, που διαπίστωσαν την παραβίαση των ανισοτήτων Bell και την πρωτοποριακή επιστήμη της κβαντικής πληροφορίας”.

Επομένως με βάση τα στάνταρ αυτού εδώ του κόσμου είναι έγκριτος και έγκυρος!

Ο Κλάουζερ λοιπόν περιέγραψε την υποτιθέμενη «κλιματική έκτακτη ανάγκη» ως «ψευδοεπιστημονική θεωρία», η οποία βασίζεται στην άγνοια και την αμορφωσιά των ανθρώπων. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιστήμη έχει διολισθήσει σε «δημοσιογραφική ψευδοεπιστήμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις