Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Τελειώνουν την ελεύθερη άποψη!!! Ομιλία «ΣΕΙΣΜΟΣ» μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο (video) - Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες…


 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ισχυρίζεται ότι ο νόμος της για τις ψηφιακές υπηρεσίες (DSA-Digital Services Act) θα «διασφαλίσει καλύτερη προστασία των χρηστών και των θεμελιωδών δικαιωμάτων στο διαδίκτυο». Όπως συμβαίνει συχνά με τους διεθνιστές των Βρυξελλών, αποδεικνύεται ότι ισχύει το αντίθετο. H DSA είναι στην πραγματικότητα μια επίθεση στο πιο «θεμελιώδες» δικαίωμα όλων: την ελευθερία της έκφρασης (ΕΔΩ σχετικό άρθρο του ΕΛ που εξηγεί τι ισχύει).

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το ξέσπασμα της σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Τιερί Μπρετόν κάλεσε τον Έλον Μασκ να λάβει μέτρα κατά της παραπληροφόρησης σχετικά με την σύγκρουση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

Ο Μασκ δικαίως ρώτησε τον επίτροπο για ποια συγκεκριμένα θέματα επρόκειτο.

Δεν υπήρχε απάντηση σε αυτό, δήλωσε ο ευρωβουλευτής Marcel de Graaff (FVD) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επικρίνοντας τον νέο νόμο λογοκρισίας της ΕΕ.

Όπως τόνισε:

«Αυτός ο Κανονισμός κατά της Παραπληροφόρησης είναι ένα δικτατορικό και πατερναλιστικό εργαλείο για να λογοκρίνετε ανεπιθύμητες απόψεις επιβάλλοντας θεόρατα πρόστιμα.

Η λογοκρισία μεμονωμένων πολιτών χωρίς δικαστική παρέμβαση αποτελεί το τέλος του κράτους δικαίου και το τέλος της δημοκρατίας. Για χρόνια, ο μεγαλύτερος μεταδότης παραπληροφόρησης ήταν η κυβέρνηση, η οποία σφετερίζεται τώρα την έδρα του δικαστή.

Ψεύδεται όσον αφορά τη μαζική μετανάστευση, τα κορωνοεμβόλια, την κλιματική αλλαγή, το άζωτο, την Ουκρανία και τώρα ξανά για το Ισραήλ και τη Χαμάς. Και η κριτική πρέπει να λογοκριθεί…

Αυτός ο κανονισμός πρέπει να αποσυρθεί αμέσως».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις