Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Yπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος» λέει η πρώτη καταγγέλλουσα

 


Αναβιώνει σε δεύτερο βαθμό η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη δημοσιοποίηση, μέσω του Διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε καταδικαστεί το 2018 σε 5 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 10.000€. Η καταγγέλλουσα είναι η 30χρονη που τον κατήγγειλε πρώτη. Σήμερα ήρθε αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που την έκθεσε ανεπανόρθωτα.

Η 30χρονη κοπέλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News διευκρίνισε από την πρώτη στιγμή πως δεν είναι μία περίπτωση revenge porn, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν διέρρευσε το επίμαχο υλικό όταν χωρίσανε, αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

«Ποτέ δεν την έχει αποζημιώσει για αυτό που έχει πάθει. Ούτε έχει αποσύρει το υλικό».

Τότε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχε διαφωνήσει με την υπόθεση και άσκησε έφεση ζητώντας να δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα.

Μετά τις αποκαλύψεις ακόμη 2 γυναίκες τον κατήγγειλαν. Όλες πρώην σχέσεις του. Η μία 32 ετών και η άλλη από το στενό του περιβάλλον. Μάλιστα τον Δεκέμβρη μετά τη μήνυση που του υποβλήθηκε συνελήφθη από την αστυνομία και κατηγορήθηκε για κακούργημα. Η συνεδρίαση έχει διακοπεί για αύριο εν αναμονή των εξελίξεων.

«Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος» λέει η πρώτη καταγγέλλουσα

Η γυναίκα που κατήγγειλε πρώτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την υπόθεση reverge porn μίλησε στο Live News. «Αισθάνομαι ξανά πάρα πολύ πιεσμένη ψυχολογικά. Ξυπνάνε πάλι όλες αυτές οι μνήμες. Προσπαθώ να ξεχάσω, κάνω μεγάλη προσπάθεια. Αυτή τη φορά θα είμαστε στο Εφετείο. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά και να υπάρξει η ποινή που αναμένω εδώ και πέντε χρόνια. Θέλω αυτή τη φορά να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος. Εγώ το ξεκίνησα όλα, βρήκα όλα τα στοιχεία μόνη μου. Εκείνη την περίοδο, το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να σβηστούν τα βίντεο και έπειτα το να τιμωρηθεί», είπε αρχικά, και συνέχισε, λέγοντας:

«Αυτός ο άνθρωπος με προσέγγισε, με έπεισε ότι θα σβήσει όλα, ότι θα μες βοηθήσει οικονομικά. Μου είχε πει ακόμα και να παντρευτούμε και τότε άρχισαν να καταλαβαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος απλά με κοροϊδεύει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν να μπει στη διαδικασία να σβήσει όλα τα βίντεο. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Είναι σημαντικό ότι μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο και να μην γνωρίζουν τι έχει συμβεί και ότι είμαι η κοπέλα από αυτήν τη υπόθεση».

Όπως είπε θεωρεί πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έχει μετανιώσει για ότι έκανε.

«Δεν έχει έρθει σε καμία επικοινωνία. Την προηγούμενη φορά(στο δικαστήριο) δεν είχε δώσει το παρόν. Δεν μπορώ να είμαι πόσες ώρες στην ίδια αίθουσα μαζί του. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρο. Το έκανε τελείως συνειδητά, το είχε προσχεδιασμένο να το κάνει σε εμένα. Ήταν κάτι που το είχε ξεκινήσει περίπου τέσσερα χρόνια πριν. Οι κοπέλες μα μην ντρέπονται και να μιλάνε. Δεν φταίμε εμείς, ίσως εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους. Δυστυχώς είναι κάτι που από εδώ και πέρα θα το βλέπουμε συνέχεια, με την εξέλιξη του Ίντερνετ. Ίσως η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νόμιζα πως θα τρελαινόμουν. Ήταν πολύ επώδυνο και να το συνειδητοποιήσω και να μπω στη διαδικασία να κινηθώ νομικά. Δεν ήταν εύκολο να μπω σε αυτά τα site και να ψάχνω ώρες, τρεις μήνες μου πήρε. Νόμιζα ότι θα χάσω το μυαλό μου. Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος, του προκαλούσε ικανοποίηση και του έβγαινε έμφυτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις