Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα, 1 Δεκεμβρίου: Λέοντες, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες

 


Τι θα συμβεί σήμερα, 1 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Σηκώστε τα μανίκια σας, δέστε τα μαλλιά σας πίσω: Ήρθε η ώρα της δράσης! Σήμερα, ο διανοητικός Ερμής παρελαύνει στον δέκατο οίκο της επαγγελματικής επιτυχίας μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, φέρνοντάς σας διαύγεια και σκοπό. Θα νιώσετε ευκρινείς, στρατηγικοί και στο A-game σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναζητήσετε μια νέα δουλειά ή πελάτη – ή να ζητήσετε το μπόνους που ξέρετε ότι σας αξίζει! Κάντε το πριν από την ανάδρομη περίοδο, ωστόσο, που ανακατεύει τα πράγματα από τις 13 Δεκεμβρίου μέχρι την Πρωτοχρονιά. Επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά τους άνδρες, φροντίστε να απευθυνθείτε στους καλύτερους άντρες στη ζωή σας που μπορεί να είναι τα τυχερά σας αστέρια τώρα.

Ταύρος

Ο κόσμος είναι το στρείδι σου, Ταύρε! Σήμερα, ο αγγελιαφόρος πλανήτης Ερμής εισχωρεί στον Αιγόκερω και τον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, κάνοντας την ίδια παλιά σκηνή να φαίνεται λιγότερο από επιθυμητή. Το “Anywhere but here” γίνεται το σύνθημά σας μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου και θα είστε ενθουσιασμένοι που θα δείτε νέα άτομα, μέρη και εκδηλώσεις—και θα επανασυνδεθείτε με τους νικητές από το παρελθόν σας κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 13 Δεκεμβρίου έως την Πρωτοχρονιά. Ξεκινήστε (ή ολοκληρώστε) ένα προσωπικό έργο ή αναπτύξτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Οι κανόνες του ένατου οίκου ταξιδεύουν, οπότε απευθυνθείτε σε φίλους σε μακρινές τοποθεσίες και πάρτε κάτι να μαγειρέψετε.

Δίδυμοι

Γιατί, ναι, φέρνεις το… σέξι πίσω αυτές τις γιορτές, Δίδυμοι. Με τον χαρισματικό Ερμή να εισβάλλει στον ερωτικό όγδοο οίκο σας μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, οι σαγηνευτικές σας δυνάμεις βρίσκονται στο ετήσιο υψηλό τους. Η οπτική επαφή μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να κάνετε ένα ξόρκι κάτω από αυτήν την αποπνικτική διέλευση. Απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις δυνάμεις σας για τα καλά—ειδικά κατά τη διάρκεια ενός ανάδρομου από τις 13 Δεκεμβρίου έως την Πρωτοχρονιά. Θα είναι εύκολο να πετύχετε τον στόχο σας απλά χτυπώντας τις βλεφαρίδες σας, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι προσελκύετε τους ΣΩΣΤΟΥΣ συμμάχους. Γιατί να μην συγκεντρωθείτε για να προσελκύσετε τους ανθρώπους για θετικούς λόγους;

Καρκίνος

Κάνε το ντόπια! Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής βαδίζει στον Αιγόκερω και στον έβδομο οίκο των δεσμευμένων σχέσεών σας μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, εντείνοντας την επιθυμία σας για συγχώνευση. Είστε ήδη μέρος ενός ζευγαριού; Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα εκτιμήσετε τον χρόνο που αφιερώνετε για να κάνετε τις αγαπημένες σας κοινές δραστηριότητες ή, απλώς να κουκουλώνεστε στον καναπέ παρακολουθώντας την τελευταία σειρά στο Netflix. Είστε μόνος; Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πιο ανοιχτοί σε διαφορετικούς τύπους τώρα. Πριν αποκλείσετε κανέναν, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι υπάρχει λόγος που έλκονται τα αντίθετα. Εξακολουθείτε να σκέφτεστε το (πραγματικά φοβερό ταίρι) που ξέφυγε; Μια ευτυχισμένη επανένωση μπορεί να επιφυλάσσεται ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 13 Δεκεμβρίου έως την Πρωτοχρονιά.

Λέων

Διπλασιάστε την τακτοποίηση. Η άφιξη του σχολαστικού Ερμή στον οργανωμένο, παρατηρητικό έκτο οίκο σας σήμερα υπηρετεί μια σπλαχνική υπενθύμιση ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Δεν θα νιώσετε άνετα μέχρι να φτιάξετε την ακαταστασία, να καθαρίσετε διάφορα προβλήματα και να βελτιστοποιήσετε το σύστημα ηλεκτρονικής αρχειοθέτησής σας. Επειδή αυτή η διέλευση διαρκεί έως τις 23 Δεκεμβρίου, ολοκληρώστε όλα τα έργα που εκκρεμούν, ώστε να απολαύσετε τις διακοπές με ήσυχη τη συνείδησή σας. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την υγεία, οπότε προγραμματίστε μερικές αδιαπραγμάτευτες προπονήσεις στο πολυάσχολο ημερολόγιό σας. Επαγγελματική συμβουλή: Ακολουθήστε αυτές τις ρουτίνες προτού ο Ερμής γίνει ανάδρομος από τις 13 Δεκεμβρίου έως τη Νέα Υόρκη.

Παρθένος

Σήκωσε τα μανίκια σου, Παρθένε. Η σεζόν του πάρτι είναι επίσημα εδώ! Ακόμα καλύτερα για εσάς: Ο κυβερνήτης σας, ο εκφραστικός Ερμής, εισέρχεται στον παιχνιδιάρικο πέμπτο οίκο σας σήμερα μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου. Τυχόν μελαγχολική διάθεση που βιώσατε ενώ ο αγγελιοφόρος πλανήτης βρισκόταν στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας τις τελευταίες εβδομάδες μπορεί γρήγορα να εξαφανιστεί. Ήρθε η ώρα να γιορτάσετε, να γίνετε λαμπεροί και να δώσετε στον Έρωτα μια καθαρή βολή στην καρδιά σας. Αποδεχτείτε όλες τις προσκλήσεις και στείλτε μερικές δικές σας. Μια ρομαντική επανένωση μπορεί να επιφυλάσσεται ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 13 Δεκεμβρίου έως την Πρωτοχρονιά.

Ζυγός

Κράτα τους φίλους σου κοντά, Ζυγέ. Κοινωνικά ο Ερμής διολισθαίνει στον Αιγόκερω και τον χαμηλών τόνων τέταρτο οίκο σας μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, κάνοντάς σας να λαχταράτε τη συντροφιά του πιο στενού σας κύκλου. Αν και δεν θα απέφευγες ποτέ το πάρτι, μπορεί να είσαι περισσότερο ικανοποιημένος με το να διοργανώνεις τις δικές σου προσωπικές συγκεντρώσεις και να δεσμεύεσαι με την οικογένεια αυτές τις γιορτές. Μεταβείτε στη λειτουργία social Director, οργανώνοντας τα πάντα, από τουρνουά Scrabble έως βραδιές καραόκε στο σαλόνι σας. Μια λέξη προσοχής: Αυτή η διέλευση του Ερμή θα μπορούσε να ταράξει τη κυκλοθυμική σας πλευρά—ειδικά κατά τη διάρκεια μιας ανάδρομης πορείας από τις 13 Δεκεμβρίου έως την Πρωτοχρονιά. Για να παραμείνετε σε ισορροπία, δημιουργήστε χώρο στο πρόγραμμά σας για αυτοφροντίδα και πολύτιμο χρόνο μόνοι σας.

Σκορπιός

Φόρτισε τις συσκευές σου Σκορπιέ—θα χρειαστείς όλη την ενέργεια που μπορείς να πάρεις! Σήμερα, καθώς ο εύστροφος Ερμής εισέρχεται στον τρίτο οίκο της έρευνας και της επικοινωνίας μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε οτιδήποτε σχετίζεται με τον κλάδο σας. Το να είστε στην κορυφή των τελευταίων εξελίξεων είναι το μυστικό σας όπλο για να προχωρήσετε στη δουλειά ή να προσγειωθείτε σε μια νέα θέση. Ενώ βρίσκεστε σε λειτουργία Sherlock, εξερευνήστε τις πολιτιστικές δραστηριότητες μέσα στην κουκούλα σας. Θα εκπλαγείτε από τα ανεξερεύνητα πετράδια που κάθονται ακριβώς κάτω από τη μύτη σας. Συγγενικά πνεύματα θα εμφανιστούν παντού—και θα μπορούσατε να επανενωθείτε με σημαντικούς παλιούς φίλους κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 13 Δεκεμβρίου έως την Πρωτοχρονιά.

Τοξότης

Συστηματοποιήστε και εξορθολογίστε, Τοξότη. Ο διανοητικός Ερμής φεύγει από το ζώδιό σας σήμερα, εγκαταστάθηκε στον Αιγόκερω και τον γειωμένο δεύτερο οίκο σας μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου. Αντί να ξεκινήσετε την επόμενη χρονιά με μια σαθρή νότα, δώστε σχήμα στον κόσμο σας τώρα. Ρυθμίστε συστήματα και ανανεώστε τον προϋπολογισμό σας. Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε μια δίνη των αγορών των διακοπών, οπότε προτού ξεκινήσετε μια φαγητά λιανικής, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας. Και σιγουρευτείτε διπλά για αυτό προτού ο Ερμής γυρίσει ανάδρομα στις 13 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και στη συνέχεια στηρίξει μέσω του ζωδίου σας από τις 23 Δεκεμβρίου έως τη Νέα Υόρκη!

Αιγόκερως

Ο εκφραστικός Ερμής βαδίζει στο ζώδιό σας σήμερα, ενισχύοντας τις δυνάμεις πειθούς. Με τον αγγελιοφόρο πλανήτη εδώ μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Ευθυγραμμίστε αυτά τα τολμηρά αιτήματα και θέσεις—και φροντίστε να τα κάνετε πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος από τις 13 Δεκεμβρίου έως την Πρωτοχρονιά. Με τον Ερμή εδώ, μην ντρέπεστε να κάνετε προσαρμοσμένες παραγγελίες σύμφωνα με τα γούστα σας. Ακόμα κι αν καταλήξετε σε συμβιβασμούς, μπορεί κάλλιστα να ξεκινήσετε από μια ισχυρή θέση. Να είστε το ίδιο τολμηροί στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ισχυρές, οπότε αν χρειάζεται μια ενημέρωση, θεωρήστε την επένδυση στο δικό σας μέλλον. Συγκεντρώστε ιδέες σε ένα έγγραφο και, στη συνέχεια, να είστε έτοιμοι να τις εφαρμόσετε μόλις ο Ερμής κάνει το δεύτερο πέρασμά του από το ζώδιό σας από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου 2024!

Υδροχόος

«Είναι η εποχή για γενναιοδωρία, αλλά και για υγιή όρια. Χωρίς αυτά, μπορείτε να καταλήξετε εξαντλημένοι, υπερβολικά εκτεταμένοι και ακόμη και γκρινιασμένοι. Καθώς ο Ερμής μετακομίζει στον συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, αποφασίστε πού βρίσκονται τα όριά σας. Δώσε ελεύθερα – αλλά όχι μέχρι να πονέσει! Και μην περιμένετε από τους ανθρώπους να πάρουν απλώς τον υπαινιγμό και να ανταποδώσουν. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ξεκάθαρα αιτήματα για την υποστήριξή τους, ειδικά όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 13 Δεκεμβρίου έως την Πρωτοχρονιά. Αυτός ο θεραπευτικός κύκλος του Ερμή μπορεί να σας βοηθήσει να συγχωρήσετε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα προχωρήσετε μόνιμα από μια αβάσταχτη κατάσταση.

Ιχθύς

Αφήστε κάτω τα κόκκινα βελούδινα σχοινιά και κάντε το μια υπόθεση all-inclusive. Ο περιπετειώδης Ερμής φτερουγίζει στον ενδέκατο οίκο σας που αγαπά τη διασκέδαση μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, διασφαλίζοντας ότι όσο περισσότεροι θα είναι τόσο πιο ευχάριστες αυτές τις γιορτές. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν προσκαλείτε κάθε τυχαίο άτομο στον πιο εσώτερο κύκλο σας—ορισμένοι χώροι θα πρέπει να διατηρούνται ιεροί, ειδικά επειδή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 13 Δεκεμβρίου έως την Πρωτοχρονιά. Αυτός ο τεχνολογικός κύκλος θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει κάποια διαδικτυακή αγάπη. Θυμηθείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για ευαίσθητα δεδομένα και να ενημερώσετε όλους τους κωδικούς πρόσβασης πριν ξεκινήσει η ανάδρομη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις