Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Προσοχή η πανσέληνος Δεκεμβρίου θα «χτυπήσει» 4 ζώδια - Εντάσεις, ανατροπές και εκρηκτικό κλίμα


Ζώδια: Το νέο έτος ξεκινάει με άγριες διαθέσεις καθώς η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου φέρνει ένταση και ένα εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις.

Ο νέος xr;onow λοιπόν ξεκινάει με αλλαγές και απρόβλεπτες εξελίξεις που φέρνει η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη των αλλαγών, τον Ουρανό. Επηρεάζονται κυρίως οι ερωτικές σχέσεις και οι σχέσεις με τα παιδιά αν είστε γονείς.

Το κλίμα θα είναι φορτισμένο έντονα συναισθηματικά με αντιπαραθέσεις, εγωιστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας. Την ίδια μέρα της Πανσελήνου έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που δημιουργεί προβλήματα και ένταση στις σχέσεις. Διαφωνίες, ζήλειες, θυμός και παρορμητικές αποφάσεις είναι στο προσκήνιο.

Επομένως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις αντιδράσεις μας και πώς διαχειριζόμαστε τον τρόπο που επικοινωνούμε με τα κοντινά μας πρόσωπα. Ο εγωισμός θα είναι έντονος κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου και κάποια ζώδια θα δυσκολευτούν πολύ να κάνουν υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Τα ζώδια που επηρεάζει περισσότερο η Πανσέληνος είναι τα σταθερά, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου.


Ζώδια: Ας τα δούμε αναλυτικά:

Ταύρος

Μια ξαφνική αλλαγή στον χώρο της εργασίας ή μια αλλαγή διεύθυνσης σπιτιού φέρνει τα πάνω κάτω για τους Ταύρους. Οσοι Ταύροι είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο απαιτείται ψυχραιμία και υπομονή καθώς οι απρόβλεπτες καταστάσεις θα τους χτυπήσουν την πόρτα. Και δυστυχώς οι Ταύροι δεν φημίζονται για την ευελιξία τους στις αλλαγές. Είναι το χειρότερό τους!

Λέων

Τα πράγματα δεν είναι τόσο ευοίωνα για τα Λιοντάρια σε προσωπικό επίπεδο. Αισθάνονται ότι όλο κάνουν υποχωρήσεις με το ταίρι τους και νιώθουν αδικημένοι. Τα ξεσπάσματα είναι το μόνο σίγουρο και κάποιοι ίσως φτάσουν και στον χωρισμό.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος θα ταλαιπωρήσει τους Σκορπιούς αρκετά στον τομέα της οικογένειας και της δουλειάς. Θα υπάρχουν πολλές διαφωνίες με πρόσωπα της οικογένειας, αλλά και της δουλειάς. Ανταγωνισμός, θυμός και παιχνίδια εξουσίας θα είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα. Οι παρορμητικές αντιδράσεις δεν θα βοηθήσουν καθόλου, επομένως η ψυχραιμία είναι πολύ σημαντική και επιτακτική.

Υδροχόος

Δυστυχώς η συμπεριφορά σας αυτές τις ημέρες θα πληγώσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για κάποιο λόγο δεν αισθάνεστε ότι παίρνετε αυτό που αξίζει και από εκεί πηγάζει όλο το πρόβλημα. Τα ισχυρά θέλω του Υδροχόου θα τον οδηγήσουν σε πολλές ακρότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις