Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Τους τσάκωσαν να κλέβουν 500 κιλά μεταλλικές βέργες από εργοτάξιο στον Περιφερειακό για το flyover


 Κατά την διάρκεια περιπολιών και ελέγχων αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις στην Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που πλήρωμα περιπολικού εντόπισε και συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τρία άτομα, να αφαιρούν πλήθος μεταλλικών βεργών, περίπου (500) κιλών, από χώρο εργασιών στην περιφερειακή οδό στην Θεσσαλονίκη και να τις τοποθετούν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

“Με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες και ελέγχους σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική είναι η δραστηριότητα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με τις εξειδικευμένες ομάδες δικυκλιστών «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ., αλλά και τα έμπειρα πληρώματα περιπολικών, οι οποίοι, το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη έξι (6) ατόμων, αποτρέποντας κλοπή δύο μοτοποδηλάτων στην περιοχή του κέντρου πόλης και αποδίδοντας κλοπιμαία από δύο περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, μεσημεριανές ώρες χθες (03-12-2023), αστυνομικοί ομάδας “Ζ” εντόπισαν, στην περιοχή του κέντρου πόλης, δύο νεαρούς ημεδαπούς να σπρώχνουν ισάριθμα μοτοποδήλατα και να προσπαθούν να διαφύγουν τρέχοντας στη θέα τους. Τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, αποτρέποντας την κλοπή των δικύκλων. Σημειώνεται ότι, το ένα εκ των κλεμμένων μοτοποδηλάτων αποδόθηκε ήδη στο νόμιμο κάτοχό του, ενώ γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και του ιδιοκτήτη του δεύτερου οχήματος

Επιπλέον, νωρίτερα την ίδια ημέρα, πλήρωμα περιπολικού εντόπισε και συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τρείς ημεδαπούς, να αφαιρούν πλήθος μεταλλικών βεργών, περίπου (500) κιλών, από χώρο εργασιών στην περιφερειακή οδό και να τις τοποθετούν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Τέλος, ξημερώματα χθες (03-12-2023), πλήρωμα περιπολικού, κατά τη διάρκεια αστυνόμευσης του κέντρου πόλης, συνέλαβε ημεδαπό άντρα, ο οποίος, αφού διέρρηξε κατάστημα της περιοχής, αφαίρεσε από το εσωτερικό την ταμειακή μηχανή.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις