Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Eβαλαν τον Βάαλ για τα Χριστούγεννα! Κάποιος δεν άντεξε και τα έκανε όλα μαντάρα – ΒΙΝΤΕΟ - Περιμένουν τον ηγέτη τους...

 


Οι κάτοικοι της Αϊόβα είδαν με έκπληξη τον Κυβερνήτη να επιτρέπει την τοποθέτηση μιας σαταντικής χριστουγεννιάτικης επίδειξης με ένα κρανίο του Βάαλ και μία κόκκινη πεντάλφα σαν αίμα να τοποθετηθεί μέσα στο Πολιτειακό Καπιτώλιο! Στήθηκε και ένα ξόανο!

Ο Κυβερνήτης Κιμ Ρέινολντς δέχτηκε πιέσεις να αφαιρέσει όλα αυτά, που τοποθετήθηκα εκεί από τον Σατανικό Ναό, με τον εκπρόσωπο της Πολιτείας της Αϊόβα Μπραντ Σέρμαν να ηγείται της κίνησης, χαρακτηρίζοντάς το θέαμα “κακό” και “αηδιαστικό”.

«Καλώ τον κυβερνήτη μας να αφαιρέσει αμέσως αυτή τη βλάσφημη παρουσίαση με το σκεπτικό ότι είναι αντισυνταγματική και προσβάλλει τον Θεό από τον οποίο εξαρτάται η πολιτεία της Αϊόβα για ευλογίες», έγραψε ο Σέρμαν σε δήλωσή του, προσθέτοντας «Το Σύνταγμα της Πολιτείας μας που απαγορεύει τις σατανικές επιδείξεις στο κτίριο του Καπιτωλίου μας και σε όλη την κρατική περιουσία».

«Αν θέλουμε τις ευλογίες του Θεού στο κράτος μας, πρέπει να αποδείξουμε με τους νόμους και τις πράξεις μας ότι εξαρτιόμαστε πραγματικά από Αυτόν και ότι είμαστε αντίθετοι στον Σατανά», πρόσθεσε ο Σέρμαν.

Τελικά η έκθεση του Σατανικού Ναού μέσα στο Καπιτώλιο της Πολιτείας της Αϊόβα καταστράφηκε την Πέμπτη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Πολιτείας της Αϊόβα είπε στο Fox News Digital ότι ο Μάικλ Κάσιντι, 35 ετών, συνελήφθη αφού φέρεται να διέλυσε τα εκθέματα του Σατανικού Ναού της Αϊόβα. 

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις