Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Σαλαμίνα: Στη φυλακή ο παλαιοημερολογίτης Iερέας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο


Προφυλακίστηκε ο παλαιοημερολογίτης ιερέας από την Σαλαμίνα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 12χρονου παιδιού, Νωρίτερα πέρασε το κατώφλι του ανακριτή έχοντας καλύψει το πρόσωπό του με τα ράσα.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, ο 68χρονος δήλωσε αθώος στην απολογία του και δεν αποδέχεται τις αξιόποινες πράξεις έτσι όπως περιγράφονται στο κατηγορητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 68χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (26/11) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής διωκόμενος με ένταλμα για γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, με ανήλικο κάτω των 12 ετών.

Ειδικότερα, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε βάσει σχηματισμού δικογραφίας και καταγγελίας που είχε προηγηθεί τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, ο οποίος τυγχάνει να είναι οικείος του πατέρα του ανήλικου, κατά την διάρκεια επισκέψεων στην οικία του αγοριού και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων του, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του. Το παιδί δεν άντεξε άλλο, είπε στους γονείς του όσα συνέβαιναν σε βάρος του και εκείνοι προχώρησαν σε σχετική καταγγελία στις Αρχές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στο χώρο που «ιερουργούσε» στην περιοχή Γυάλα Σαλαμίνας, κατασχέθηκαν ψηφιακά μέσα, το περιεχόμενο των οποίων θα ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Σημειώνεται ότι 68χρονος έχει συλληφθεί και το 2018 με τις ίδιες κατηγορίες σε βάρος και πάλι ανηλίκου αγοριού και γι’ αυτή την περίπτωση εκκρεμεί μόνο η απόφαση του εφετείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις