Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Εικόνες «βαθιάς» Αφρικής στο Βόλος-Ολυμπιακός: Διακοπή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό με εισβολή οπαδών META το δεύτερο ακυρωθέν τέρμα του Ολυμπιακού

 


Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βόλο, οδήγησε σε επεισόδια και δακρυγόνα με τους οπαδούς στις κερκίδες, λίγο μετά από ένα γκολ που ακυρώθηκε για τους Πειραιώτες.

Με το σκορ στο 2-2, ο Ολυμπιακός βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα του Βόλου, αλλά αμφότερα τα γκολ των Μασούρα και Ελ Κααμπί ακυρώθηκαν από τον διαιτητή ως οφσάιντ, με απόφαση του VAR.

Το γεγονός εξαγρίωσε τον κόσμο στην εξέδρα και κάποιοι από αυτούς μπήκαν στο χώρο γύρω από το χορτάρι, ενώ πλήθος καρεκλών εκτοξεύτηκαν από την κερκίδα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να ρίχνουν δακρυγόνα για να αντιμετωπίσουν τους οπαδούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η αναμέτρηση.

Τα δακρυγόνα ήταν πάρα πολλά με αποτέλεσμα ο κόσμος να αποχωρήσει από την εξέδρα ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων είχαν έντονα αναπνευστικά προβλήματα και αποχώρησαν για τα αποδυτήρια. 

Το ίδιο έπραξαν και οι διαιτητές. Εν τέλει μετά από αρκετή ώρα αποφασίστηκε η συνέχιση της αναμέτρησης, με τους παίκτες των δύο ομάδων να επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις